Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hoşgördüm muke'm. Naber?

iyi kuzum işler bekliyo ama hiç yapasım yok salladım bu ara

tabıkı bankacılık baska ne olcak
aklım bankaya calısıyo benım
2. seneyım bnde bıterse bu sene
ıktısata tamamlıycam
yukseklısansada allah kerım

aklını yirim yavrum hadi bakalım inşallah biter ben yükseği evde kocama yapıcam artık

evett sen birakmiyon benii
yazariz tabi yazariz ben hizimi alamadim aksam herkes dagilip gidine bu topicten baska topiclerede atladim yazdimda yazdim valla

hayınnnnnn üzerimize başka topiği nasıl koklarsın hee nasıl ama birazdan bi iki bi defter işliyim bari diyorum

Bende süperimmm kuzum. Boncuğum mehtap 1
eveet sadece 1 6 akşam beraberiz çok özledimmmm, kavuşuyoruuummmmmm

amaa ne işi , boşver, ne güzel muhabbet ediyoruz şurda

derdim var kosesine gittim kiz tanisip kaynasma topiclerine degil
sizin uzerinize topic koklarmiyim hic
ayy Allahim birdee ne dertler varmis

Valla cnm her kesin derdi çeşit çeşit. Kimisine rahat batıyo olmadık şeyleri kendine dert ediyo. Ama kimisinin derdini Allah kimseye yaşatmasın onlara da tez zmnda çıkış yolu göstersin inş.

Valla cnm her kesin derdi çeşit çeşit. Kimisine rahat batıyo olmadık şeyleri kendine dert ediyo. Ama kimisinin derdini Allah kimseye yaşatmasın onlara da tez zmnda çıkış yolu göstersin inş.

amin canim aminn Allah korusun
simdi burda dedikodusunu yaparmis gibi anlatmim okuduklarimi ama dudaklarim ucukladi yani o derece bazilari cok fena
bazilarida satasiyor hee garezim var sanki birisine hosuna gitmeyen yorum olunca hemen saldiriyorlar aa acma kardesim konu ozm dimi ama

günaydın kızlar
nazarım bi gün mü kaldı heyecandan yerinde duramıyosundur simdi sen
kızlar nabersiniz
ben geldim gidiyorum okulum beni bekler iyi bakın kendinize e mi

Allah razı olsun balım.
Sende ne var ne yok bakalım. Senin görümcenin düğünü ne zamandı?

Daha var tatlım 2 Eylül'de. Ama ben hazırlıklara başladım şimdiden mağlum gelin olarak akrabalara görücüye çıkıcam Dün kv ile görümceye gelinlik bakıyoruz kv diyo ben sana daha güzelini alıcam görümceyi kıskandırıyoruz

eveet sadece 1 6 akşam beraberiz çok özledimmmm, kavuşuyoruuummmmmm

amaa ne işi , boşver, ne güzel muhabbet ediyoruz şurda

patron en son beni bi muhabbete çekecekte çok dert değil evleniyorum nasılsa işten çıkıcm ha bi ay erken ha bi ay geç fark etmez valla şu geçmişimi bi inceleseler pc de yanarım neler saydırıyorum hepsine kız bi de bütün her sitede şifreleri kaydettim siteye girdimn mi direkt benim profil açılıyo

öyle tabi kuzu arada boş olunca ben de bi bakıyorum yazık valla allah sabır versin.

ohh ne guzel tatlimmm
bakalim ben ne zaman sevdigimin kokusunu soooyyyleee bi icime cekcemm

pisko biz senle aynı dertten çekiyoruz bacım sabah bi aşk banyosu yaptık 1 saat konuştuk ama yetmiyo anacım tel.den olmuyo yüzünü görmeden kokusunu duymadan dayanamıyo insan bi süre sonra harbiden hee siz nasıl yapıyosunuz yani yurt dışından konuşuyosunuz kampanyalar falan oluyo mu?

boyle kayinvalideyede can kurban

ohh ne guzel tatlimmm
bakalim ben ne zaman sevdigimin kokusunu soooyyyleee bi icime cekcemm
Tarih belli mi tatlım gerçi yeni geldin ama konuştunuz mu bi daha ne zmn gideceğini
Aman bazıları öyle tatlım hep istiyolar ki arkasından poh pohla. Valla bizim topik süper ne güzel hepimiz iyi geçiniyoruz hepimiz iyi karakterliyiz
günaydın kızlar
nazarım bi gün mü kaldı heyecandan yerinde duramıyosundur simdi sen
kızlar nabersiniz
ben geldim gidiyorum okulum beni bekler iyi bakın kendinize e mi
Nickine bayıldığımı söylemişmiydim daha önceHoşgeldin kuzum ateş almaya gelmiş gibi oldu ama vakit bulunca gelirsin yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…