- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.621
Hoşgeldin örtmenim
Bugün heyecan yok ne hikmetse. :26: sakinim.
Yarın fenalaşırım ama
Tarih belli mi tatlım gerçi yeni geldin ama konuştunuz mu bi daha ne zmn gideceğini
Aman bazıları öyle tatlım hep istiyolar ki arkasından poh pohla. Valla bizim topik süper ne güzel hepimiz iyi geçiniyoruz hepimiz iyi karakterliyiz
Nickine bayıldığımı söylemişmiydim daha önceHoşgeldin kuzum ateş almaya gelmiş gibi oldu ama vakit bulunca gelirsin yine
günaydın kızlar
nazarım bi gün mü kaldı heyecandan yerinde duramıyosundur simdi sen
kızlar nabersiniz
ben geldim gidiyorum okulum beni bekler iyi bakın kendinize e mi
Kv dediğin böyle olurDaha var tatlım 2 Eylül'de. Ama ben hazırlıklara başladım şimdiden mağlum gelin olarak akrabalara görücüye çıkıcamDün kv ile görümceye gelinlik bakıyoruz kv diyo ben sana daha güzelini alıcam görümceyi kıskandırıyoruz
patron en son beni bi muhabbete çekecekte çok dert değil evleniyorum nasılsa işten çıkıcm ha bi ay erken ha bi ay geç fark etmezvalla şu geçmişimi bi inceleseler pc de yanarım neler saydırıyorum hepsine kız bi de bütün her sitede şifreleri kaydettim siteye girdimn mi direkt benim profil açılıyo
öyle tabi kuzu arada boş olunca ben de bi bakıyorum yazık valla allah sabır versin.
pisko biz senle aynı dertten çekiyoruz bacım sabah bi aşk banyosu yaptık 1 saat konuştuk ama yetmiyo anacım tel.den olmuyo yüzünü görmeden kokusunu duymadan dayanamıyo insan bi süre sonraharbiden hee siz nasıl yapıyosunuz yani yurt dışından konuşuyosunuz kampanyalar falan oluyo mu?
hoş geldin ve güle güle tatlım şu okul bitsin de seni daha çok görelim dicem ama yine olmıcak sanırım bu sefer düğün telaşı olacaksanırım ben düğüne son 15 gün kala çıkarım işten. zaten alacak çok bi şeyim kalamadı gibi iki haftada hazır ederim diye düşünüyorum
hadi ya ben de dedim simdi yerinde duramıyodur
iyi bari 2 gün heyecan zor olurdu bugün hanım hanımcık calış yarın calışmaz beklersin
söylememiştin galiba
ama teşekkür ederım tatlım
gelcem akşam 5 gibi burda olursanız görüşürüz
günaydın kızlar cümleten...
Sen ne işsin beKendini reklam etcen orda. Sil geçmişi falan, nolur nolmaz annem.
Gerçi bende kafama eserse siliyorum. benim pc'ye bakacak insan yok burda
biraz öyle oldu tatlım aynen okul bitince kendimi alısverişe adıcam herşeyim harika olucak inşallah daha simdiden heyecanla beklıyorum o günleri
arada gelir size aldıgım cicilerimi gösteririrm ya
patron en son beni bi muhabbete çekecekte çok dert değil evleniyorum nasılsa işten çıkıcm ha bi ay erken ha bi ay geç fark etmezvalla şu geçmişimi bi inceleseler pc de yanarım neler saydırıyorum hepsine kız bi de bütün her sitede şifreleri kaydettim siteye girdimn mi direkt benim profil açılıyo
öyle tabi kuzu arada boş olunca ben de bi bakıyorum yazık valla allah sabır versin.
pisko biz senle aynı dertten çekiyoruz bacım sabah bi aşk banyosu yaptık 1 saat konuştuk ama yetmiyo anacım tel.den olmuyo yüzünü görmeden kokusunu duymadan dayanamıyo insan bi süre sonraharbiden hee siz nasıl yapıyosunuz yani yurt dışından konuşuyosunuz kampanyalar falan oluyo mu?
Hoşgeldin yeni gelin, evlendin evleneli gözükmüyorsun pek , ne iş
Tarih belli mi tatlım gerçi yeni geldin ama konuştunuz mu bi daha ne zmn gideceğini
Aman bazıları öyle tatlım hep istiyolar ki arkasından poh pohla. Valla bizim topik süper ne güzel hepimiz iyi geçiniyoruz hepimiz iyi karakterliyiz
Nickine bayıldığımı söylemişmiydim daha önceHoşgeldin kuzum ateş almaya gelmiş gibi oldu ama vakit bulunca gelirsin yine
Aman dilini ısır pek bi sevişiyoruz
bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)aklını yirim yavrum hadi bakalım inşallah biter ben yükseği evde kocama yapıcam artık
sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjdaamaann gormezden gel su pis adami iyykkk
hayırlı olsn cnm ne aldınpostaneye giittim, bankalara gittim, genel muhasebenin yanına uğradım,
bide parfüm aldım o yüzden sıkıp sıkıp duruyorum
7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerimsöylememiştin galiba
ama teşekkür ederım tatlım
gelcem akşam 5 gibi burda olursanız görüşürüz
Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.Kv dediğin böyle olur
Görümceyle aran nasıl?
Hoşgeldin yeni gelin, evlendin evleneli gözükmüyorsun pek , ne iş
benim pc bakan eden yok kuzu ondan boşlamış vaziyetteyimişten ayrılmadan önce güzel bi temizlik yapıcam inşallah öyle gidicem
günaydın taze gelin nasılsın
inşallah canım her şey gönlüne göre olsungüzel bi topik bekliyoruz senden ben de yapıcam inşallah ne üşengeç insanım kaç haftadır yapıcam
7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim
Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın
ağzımdan aldın kızsevdim seni daha çok nazarım cicilerini hazırladın mı malum yarın aşk dolu dakikalar seni bekliyo oyy ne de güzel maşallah ben hala 5 yıldır beraber olmamıza rağmen ne giysem ne giysem diye günler öncesinden dolanıyorum
bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)
sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda
hayırlı olsn cnm ne aldın
Amiiiiiiiiiiiin kuzumisiriyom tatlim isiriyom
herkese boyle kaynana ver Allahimm
insafa getirr...
canim en son 2 haziranda gorustuk bir gunluk
eylul gibi diyoruz ama bakalim hayirlisi daha eylule kadar neler neler olur
birde bana diyor seneye annemide getircem istanbula tanistircam sizi anaammm benim elim ayagim dolaniyorrr
canimmm eskiden butun gun pc de pinekliyodum skypeden konusuyorduk ordan sesli gorusme yapiyorduk kamera aciyorduk iste tam ergenus vakkasi yani internet sevdalilarionda iphone vardi tabi kendi disardada olsa internette hep ben evde mecbur okula gidincede ben konusamiyoruz derslerden gelince iste oturuyom pc basina oyleee...
sonra bu dedi canima tak etti bana android telefon aldi simdi programlar var ya whatsapp, viber, tango, google talk ordan surekli yazisiyoruz konusuyoruz 7/24 yani kesintisiz uyandigi gibi gunaydin yaziyor msl yada ayiptir soylemesi konusuyoruz msl askim bi lavaboya gidim gelcem der yani normal mesajlasmadanda daha cabuk zaten birde ucretsiz telefonda internetinin olmasi yeterli yoksa bu programlar calismiyor malumun kampanyalarlada degil skype acip ordan internet uzerinden konusuyoruz tatlim faturadan konussak dugun masrafimizdan fazla cikarboyle yaniii eskiyi dusunuyorum ayol biz telefonsuz nasil yasamisiz nasil katlanmisiz diyorum ama insanin baska caresi olmayinca gozunede pek batmiyor sanirim simdi telefonlayim her yerde her saniye konusuyoruz telefonsuz yapamam diyorum artik
haydii destan acilisini yaptimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?