- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.641
hoşbuldum cnm işte bi yorgunluk var, hafta sonu tekirdağda yazlığpa gittim ordada kendime oda hazırladım temizlik cam silme falan derken yazlıktada gelin odamı hazırladım o yüzden ölüyorum yoprgunluktan
ama sizinle konuşunca iyi geldi be maşallah topiktekilşer neşeniz hiç bozulmasınnn
kendim gibi bi parfüm aldım 'lolita'
bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)
sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda
hayırlı olsn cnm ne aldın
Allah muhabbetinizi artırsın şekerim, görümceler fena olur acuk, benim yok valla7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim
Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın
hoşbulduk canım , ya 1 hafta balayı yapınca iş yeride işler birikti döndüğümden beri çok fena çalışıyorum ya o yüzden gözükmüyorum fazla :)
hoşbuldum cnm , ya kızlar ölüyorum yorgunluktan bal ayı diyolar ama ben evleneli 16 gün oldu çok yoruldum, dün akşam 9,30 a kadar ütü yaptım
benim eşim takım elbise giyiyor haftanın 5 günü yani bıktım şimdidien ütü yapmaktan
Aaa tekirdağ da nereye gidiyosunuz tatlım Yeniçiftlik Kumbağ Altınoluk?
İlk buluşmadan çocuğun dibini düşüreyim diyosun yani6 gün boyunca nereye gideceğimizi, ne giyeceğimi hatta ne yiyeceğimizi dahi düşündüüükk
yarın ispanyol paça pantolon onunüstüne, şeftali rengi şifon bişi giycem. krem dolgu topuk, saçlar dalgalı, sıkcam parfümümdenşıkır şıkır gitcem.
Allah muhabbetinizi artırsın şekerim, görümceler fena olur acuk, benim yok valla
Allah muhabbetinizi artırsın şekerim, görümceler fena olur acuk, benim yok valla
Müsait oldukça gel, biz hep buralarda klavye ustalığı yapıyoruz
yeniçiftlik canım oradayız :) yakınmısın kız geliomusun oralara
Amiiiiiiiiiiiin kuzum
Ayy sen beni görücektin ilk buluşmada. Evlerine bi gittim babaanne orda yenge orda 2 görümce orda. Ben heyecandan konuşamıyroum bile. Bişey diyolar tebessüm ediyorum sadece. Çok gerilmiştim ya başıma ağrılar girmişti resmen
İlk buluşmadan çocuğun dibini düşüreyim diyosun yani
Evet tatlım ama şimdilik sıkıntı yol evlenince de uzak olucağımız için tehlike yaratmıyo benim için
bn once yuksegı yapcam snra koca bulcam =)
sınırlerımı acayıp bozdu gtcek sımdı anlatırım szede rahatca yazamyıyroum yanıjda
hayırlı olsn cnm ne aldın
hoşbulduk canım , ya 1 hafta balayı yapınca iş yeride işler birikti döndüğümden beri çok fena çalışıyorum ya o yüzden gözükmüyorum fazla :)
hoşbuldum cnm , ya kızlar ölüyorum yorgunluktan bal ayı diyolar ama ben evleneli 16 gün oldu çok yoruldum, dün akşam 9,30 a kadar ütü yaptım
benim eşim takım elbise giyiyor haftanın 5 günü yani bıktım şimdidien ütü yapmaktan
6 gün boyunca nereye gideceğimizi, ne giyeceğimi hatta ne yiyeceğimizi dahi düşündüüükk
yarın ispanyol paça pantolon onunüstüne, şeftali rengi şifon bişi giycem. krem dolgu topuk, saçlar dalgalı, sıkcam parfümümdenşıkır şıkır gitcem.
Çocukluğum orda geçti diyebilirim tatlım. Halamların yazlığı var her yaz giderdim. Ama 3-4 senedir gitmiyorum
Anammmevett yaa bende kulaklarimdaki ugultulardan hic onlarin seslerini bile duymam he der gecerim
istanbulda 3 tane dayisi yasiyor yani 3 yengeside orda olcak ananesi olcak annesi olcak gorumce orda olcak memleketten teyzelerde gelirsee oooo yandim ben zaten 3 ay onceden kilik kiyafet secilmeye baslancak o kesin
sag salim atlatsak o gunu ne guzel olcak ben heyecan yapinca sakarligim on plana cikiveriyor birsey yapmasam bari sulalecek rezil olcam
hahahhözlemiştir yavrum , kıyamamm kii 6 gün depolasın beni
ne kdar uzak o kadar iyidir. uzağa gitmesi iyi olmuş.
peki sen görümce olcak mısın? erkek kardeşin var mıydı,hatırlayamdım
sonra kimseyi beğenmezsin gör bakaslında 17 yaşında bulucaktın bi tane elinde büyütecektin şekerim istediğin gibi şekillendir ohh
oyy canım yaa ütü de bu sıcakta hiç çekilmez valla kız benim eniştem ne güzel kendi ütüsünü hep kendi yapıyomuş ablam sevmiyo ütü yapmayı böylesini ver başımıza allahım
yavrum benim yakışırçocuk kaç aylık hasrete napar bilemiyorum artık
teknolojinin gözünü sevim arkadaş biz de önceden hep netteydik şimdi telden idare ediyoruz daha çok şu skypeden nedense bi tırsıyorum alışamadım bi türlü. ama görüyo musun bak hep uzak mesafeden ilişkilerini sürdüren insanlar için hizmet ediyolar yoksa tee bulgarlardan türkiyelere güvercinle haberleşirdinizkız bi zamanlar daha yoktu o kadar teknolojik değildik biz vodafone önceden telsimdi adamlar bizden çuval dolusu para almıştır he su gibi gidiyodu kontörler öyle sms paketi whatsapp falan yoktu bütün paralarımız otobüslere ve gsm operatörlerine giderdi çok şükür geçti o günler rahatladık destana destan yakışır canım al benden de bi tane
nihahahsonra kimseyi beğenmezsin gör bakaslında 17 yaşında bulucaktın bi tane elinde büyütecektin şekerim istediğin gibi şekillendir ohh
yavrum benim yakışırçocuk kaç aylık hasrete napar bilemiyorum artık
AnammmKızım senin işin daha da zor çok kalabalıklar. Allah kolaylık versin gülüm sen üstesinden gelirsin güveniyorum sana
Kız görümce uzağa gitmycek ben gidicem ya unuttun mu subay olcak benimki
bankadan aradılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
AnammmKızım senin işin daha da zor çok kalabalıklar. Allah kolaylık versin gülüm sen üstesinden gelirsin güveniyorum sana
Kız görümce uzağa gitmycek ben gidicem ya unuttun mu subay olcak benimki
bankadan aradılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allahımmm sana sukurler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?