- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.781
Bankaya gittim müşteriye gittim elbisemi terziye götürdüm patronun market alışverişini yaptımBi de bugün çok sıcak eve gitmek istiyorum artık kuzum ya daha 2 saat var
Yok tatlım geçen hafta başka bi elbise aldım abiye değil. Daha sade bişey onu yaptırmak için bıraktım. Diğerini almak için biraz para toplamam lazım azıcık bütçemi aşıyomantıklı ee öğretmen hanım sonuçtasınıf öğretmeni misin canım sen ?
oyy aldın mı sonra o elbiseyi yoksa onu mu yaptırıyosun canım?
Ben hep 7.30da çıkıyorum güzelim tam ibretliğimayyy sıcaklar cok fena burası da felaket insanın üstüne de bi agırlık cöküyo sıcak olunca canı hiç bişi yapmak istemiyo
elbise ne için düğün mü var
neden gec cıkıyosun bugün sanki normalde kalmıyodun o kadar canım :26:
mantıklı ee öğretmen hanım sonuçtasınıf öğretmeni misin canım sen ?
oyy aldın mı sonra o elbiseyi yoksa onu mu yaptırıyosun canım?
Yok tatlım geçen hafta başka bi elbise aldım abiye değil. Daha sade bişey onu yaptırmak için bıraktım. Diğerini almak için biraz para toplamam lazım azıcık bütçemi aşıyo
Ben hep 7.30da çıkıyorum güzelim tam ibretliğim
aaa nebilim diğer kızlar gidiyo ya saat 5 6 olunca ben sende o saatlerde cıkıyosun sandımdı
ekmek parası napcan mecbur
Yok tatlım geçen hafta başka bi elbise aldım abiye değil. Daha sade bişey onu yaptırmak için bıraktım. Diğerini almak için biraz para toplamam lazım azıcık bütçemi aşıyo
Ben hep 7.30da çıkıyorum güzelim tam ibretliğim
ahahaa evet canım sınıf öğretmenıyım cocuklastım 2 yıldır cocuklarla beraber
mantık falan kalmadı aslında
Aynen tatlım şimdi bekarım eve gidiyorum yemek hazır temizlik yapılmış fln. O yüzden sorun olmuyo ama evli olsaydım çalışmazdım burda. Gerçi işimde rahat çok şükür şikayetim yok. Hatta Edirne şartlarına göre çok çok iyi şartlarda çalışıyorum.
toplarsın canım daha o zamana çok var eylüldeydi zaten düğün rahat rahat alırsın. ama daha uygun bi şey bulursun belki daha çok içine sinerse onu alırsın acele etme
zor oluyodur o kadar çocuğu idare etmek bi şeyler öğretmek dimi ama çocuklar öğretmenlerini daha çok dinliyolarmış ailelerinden öyle bikaç kişiden duymuştum ne derece en iyi sen bilirsin öğretmen olarak :)
ıns canım , ıse alım suresınce arastrılır dımı amaoldun canım bankacı güzelim benim
bi şeycik olacağını zannetmiyorum biri şikayet etmeden nerden bilecekler onlar hep prosedür artık canım rahatlaayrıca daha düşünme kızım işten çıkıcam de gitsin çok mu ısrar etti ehh zorla mı be çalışmıyorum de
calısmıcam artık dıcemZeloşumm karar verdin mi ne diyceksin adama
Görüşürüz tatlımgüzeller ben çıkıyorum mesai biter yarın görüşürüz öpüyorumm çok
Ben evlenince çalışmycam tatlım o yüzden benim için sorun olmycak ev işleri flnevet ya evlenince bütün işler seni beklicek yorucu olabilir ama iyiyse şartların idare edilir canım ya bünye alısır bi yerden sonra hem calısıp hem ev hanımlıgı yapmaya
bnde düşünüyorum bazen okuldan döndüğümde kafam kazan gibi oluyo nasıl ev işlerini yapıcam diye kocişimle iş bölümü mü yapsak napsak
ıns canım , ıse alım suresınce arastrılır dımı ama
hazrlancak evraklarda en sn ısyerınden calıstgna daır kagıt yazmıslar bnde bı kagıt doldurdum basa fırma ısmı dedım sonra zele mele ısımlı personelımız bu bu tarıhte gorevıne baslamıstr bu tarıhte ısıne son verılmıstr asagıyada kase ımza nasıl sence baska bıse eklıyımmı
calısmıcam artık dıcem
ısı bırakmaya karar verdım dıcem,,,
neden derse evde oturup dınlencem bısure dıcem
cansınız valla cangörüşürüz tatlım
ben evlenince çalışmycam tatlım o yüzden benim için sorun olmycak ev işleri fln
hadi hayırlısı tatlım. Zeloş kurtulmana dakikalar kaldı ya bol bol şükret bitanem
Görüşürüz tatlım
Ben evlenince çalışmycam tatlım o yüzden benim için sorun olmycak ev işleri fln
Hadi hayırlısı tatlım. Zeloş kurtulmana dakikalar kaldı ya bol bol şükret bitanem
cansınız valla can
hep destek oluyorsunuz bana
cok sevıyorum sızı
hepımız cok cok mutlu olalım musmutlu olalım ınsallahTüm topik adına konuşuyorum bizde seni çook seviyoruz cnm benim
hadi ya o zaman rahat olursun
sabahtan akşama her iş yetişir
ben bi de cocuk yapınca vay benm halime olucak o zamn
hepımız cok cok mutlu olalım musmutlu olalım ınsallah
bn cıkıyorum artık kızlar adam da gttı gelsın konuscam
kesın yalvarcaklar gtme dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?