- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.761
geçen sene zorlanmamıştım ben. Allah kolaylığını veriyor hakkaten.
Son yarıım saat. Bitse de gitsekk
poff benim 1 saatim var dahazaman da geçmiyo bugün nedense. nazarım sen istanbulda mıydın? bizimkine dedim git şu yemek takımına bak beğenicek misin diye mağaza tarifi istiyo sanki ben yaşıyorum istanbulda netten bakıyorum
Allah aşkına at şu düşünceleri kafandanişe alındın işte kız daha ne beynini yoruyosun bu kadaaar
en son calıstgnız ısyerınden kagıt getırın yazmıs bı kagt cıkardım dayımın kaseyı bascamyavrum sen daha ne triplerine giriyosun az rahat ol kızım iş senin işte hallet işlemlerini 19 unda da kapağı at tamamdır daha da çıkış yok sana
en son calıstgnız ısyerınden kagıt getırın yazmıs bı kagt cıkardım dayımın kaseyı bascam
ne bılım ya hala tedrgnm ıste bı aksılık olur dıyeeee
aksam cıkarken adama ne dıyım
evet ole dıcem bısey derse calısmak ıstemıyroum dıcemben işi bırakıyorum diyeceksin , açıklama yapmak zorunda değilsin bence.
evet ole dıcem bısey derse calısmak ıstemıyroum dıcem
yrn da gelırım belkı ısrar ederse snra 19 a kdr tatılll
nıye derse calısmak ıstemıyorum evde oturcam dıcemniye der tabi. de ki sizin pisliklerinizi daha fazla çekemicem
19'una kadar güzelce dinlen.. sonra dinlenecek vakit bulamayacaksın bankacı hanım
Evet bugün niye böyle oldu yahu :26:
İzmitteyim kuzum, hangi mağaza o? söyle bakıyım, neyi beğenmişsin bende bakayım bi.
benim pc bakan eden yok kuzu ondan boşlamış vaziyetteyimişten ayrılmadan önce güzel bi temizlik yapıcam inşallah öyle gidicem
günaydın taze gelin nasılsın
inşallah canım her şey gönlüne göre olsungüzel bi topik bekliyoruz senden ben de yapıcam inşallah ne üşengeç insanım kaç haftadır yapıcam
7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim
Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.
Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın
Ayyyy bn bankacı hanım mı oldum
nasıl sevındırık oldum sımdı nasıl bı bılsenız Allahın ıznıyle ısımın ustesınden gelcem
ne oldu kı:26::26::26::26::26::26:ayy daha fazla dayanamıcam, çıkıyorum ben
hadi iyi akşamlar kızlar , öpüldünüzzzz
ayy daha fazla dayanamıcam, çıkıyorum ben
hadi iyi akşamlar kızlar , öpüldünüzzzz
Ayyyy bn bankacı hanım mı oldum
nasıl sevındırık oldum sımdı nasıl bı bılsenız Allahın ıznıyle ısımın ustesınden gelcem
en son calıstgnız ısyerınden kagıt getırın yazmıs bı kagt cıkardım dayımın kaseyı bascam
ne bılım ya hala tedrgnm ıste bı aksılık olur dıyeeee
aksam cıkarken adama ne dıyım
nıye derse calısmak ıstemıyorum evde oturcam dıcem
bankadada ıns sorun cıkmaz formun ustunde eger bılgılerde yanlıs cıkarsa ıs aktı tarafımızca feshedeblınır yazıyoduda ondan tırsıttım ama artık arastrmazlar bee anksıtıye var bnde ya herseyı takıyorum kafama hep kotu olcakms gbı gelıyor
yok canım ya öyle topik acıp herseyimi koymicam nazara cok inanırım aman allah muhafaza
ama size gösteririm fırsat buldukça inşallah
ben geldim sen kaybolmussun lunnam saat daha erken ama firar mı ettin yoksa kız işten
yok canım ya öyle topik acıp herseyimi koymicam nazara cok inanırım aman allah muhafaza
ama size gösteririm fırsat buldukça inşallah
Yok tatlım burdayım markete gitmiştim. Ayy bugün oturamadım ki totomun üstüne
aslında haklısın canım ama ben en azından size gösteririm senin dediğin gibi ara ara
hmm ne bilim altta gözükmeyince dedim heralde isyan etti gitti
niye kiii cok mu calıstırdılar bugün seni
en iyisi o galiba canım herkese herşeyimi göstertmem ben
Bankaya gittim müşteriye gittim elbisemi terziye götürdüm patronun market alışverişini yaptımBi de bugün çok sıcak eve gitmek istiyorum artık kuzum ya daha 2 saat var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?