Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

geçen sene zorlanmamıştım ben. Allah kolaylığını veriyor hakkaten.

Son yarıım saat. Bitse de gitsekk

poff benim 1 saatim var daha zaman da geçmiyo bugün nedense. nazarım sen istanbulda mıydın? bizimkine dedim git şu yemek takımına bak beğenicek misin diye mağaza tarifi istiyo sanki ben yaşıyorum istanbulda netten bakıyorum

Evet bugün niye böyle oldu yahu :26:
İzmitteyim kuzum, hangi mağaza o? söyle bakıyım, neyi beğenmişsin bende bakayım bi.

Allah aşkına at şu düşünceleri kafandan işe alındın işte kız daha ne beynini yoruyosun bu kadaaar

yavrum sen daha ne triplerine giriyosun az rahat ol kızım iş senin işte hallet işlemlerini 19 unda da kapağı at tamamdır daha da çıkış yok sana
en son calıstgnız ısyerınden kagıt getırın yazmıs bı kagt cıkardım dayımın kaseyı bascam
ne bılım ya hala tedrgnm ıste bı aksılık olur dıyeeee
aksam cıkarken adama ne dıyım

ben işi bırakıyorum diyeceksin , açıklama yapmak zorunda değilsin bence.

evet ole dıcem bısey derse calısmak ıstemıyroum dıcem
yrn da gelırım belkı ısrar ederse snra 19 a kdr tatılll

niye der tabi. de ki sizin pisliklerinizi daha fazla çekemicem

19'una kadar güzelce dinlen.. sonra dinlenecek vakit bulamayacaksın bankacı hanım

niye der tabi. de ki sizin pisliklerinizi daha fazla çekemicem

19'una kadar güzelce dinlen.. sonra dinlenecek vakit bulamayacaksın bankacı hanım
nıye derse calısmak ıstemıyorum evde oturcam dıcem
bankadada ıns sorun cıkmaz formun ustunde eger bılgılerde yanlıs cıkarsa ıs aktı tarafımızca feshedeblınır yazıyoduda ondan tırsıttım ama artık arastrmazlar bee anksıtıye var bnde ya herseyı takıyorum kafama hep kotu olcakms gbı gelıyor

Ayyyy bn bankacı hanım mı oldum
nasıl sevındırık oldum sımdı nasıl bı bılsenız Allahın ıznıyle ısımın ustesınden gelcem

Evet bugün niye böyle oldu yahu :26:
İzmitteyim kuzum, hangi mağaza o? söyle bakıyım, neyi beğenmişsin bende bakayım bi.

kuzum beğendiğim modeli internet sitesinde bulamadığım için zaten nişanlımı mağazaya gönderiyorum ama tencere setim bu olacak inşallah Screenshot by Lightshot yemek takımını da göstericem size hele bi alayım fotoğrafını çekicem ama sitede bulamadım

bu tencere setinin altın sarısı kulplu olanı lacivert ve beyaz vardı kırmızıyı daha çok beğendim ben canım aryıldızdan alıyorum istersen siteden diğerlerine bak ama benim kırmızı daha çok içime sindi

yok canım ya öyle topik acıp herseyimi koymicam nazara cok inanırım aman allah muhafaza
ama size gösteririm fırsat buldukça inşallah

7.30a kadar nöbetçiyim tatlım beklerim

Görümceyle de aman allah bozmasın çok iyi tatlım. Kardeşim gibi. Çok iyi anlaşıyoruz.

Sudem hoşgeldin bugün topiğimizin keyfi yerinde sen nasılsın

nasıl sevındırık oldum sımdı nasıl bı bılsenız Allahın ıznıyle ısımın ustesınden gelcem

ben geldim sen kaybolmussun lunnam saat daha erken ama firar mı ettin yoksa kız işten

ayy daha fazla dayanamıcam, çıkıyorum ben
hadi iyi akşamlar kızlar , öpüldünüzzzz

tabi çıkış saati geldi ya 2 dk fazladan durmak olmaz

oldun canım bankacı güzelim benim

bi şeycik olacağını zannetmiyorum biri şikayet etmeden nerden bilecekler onlar hep prosedür artık canım rahatla ayrıca daha düşünme kızım işten çıkıcam de gitsin çok mu ısrar etti ehh zorla mı be çalışmıyorum de

Yok tatlım burdayım markete gitmiştim. Ayy bugün oturamadım ki totomun üstüne

en iyisi o galiba canım herkese herşeyimi göstertmem ben

mantıklı ee öğretmen hanım sonuçta sınıf öğretmeni misin canım sen ?

Bankaya gittim müşteriye gittim elbisemi terziye götürdüm patronun market alışverişini yaptım Bi de bugün çok sıcak eve gitmek istiyorum artık kuzum ya daha 2 saat var

oyy aldın mı sonra o elbiseyi yoksa onu mu yaptırıyosun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…