- 24 Ağustos 2012
- 6.057
- 335
- 373
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.741
İşte geldim burdayım ben bu işte ustayımKokunu aldım geldim Boncuğum
Tüm kk'yı lolita kokuttum , miis gibi
işler yoğun heralde yavrum , gözükmemişsin sende öğleden sonra, bende anca gelebildim
Dışarda işlerim vardı tatlım onları hallettim. Yalnız sıcaktan her an bayılabilirim bu ne böyle
Aynen bi de dün gece yağmur yağdı serin olur diye azcık kalın giyindim pişik olcam vallayiyin için, ofisinizde oturun, dışarı çıkmayın, benim hiç yemiyo valla
dışarısı cayır cayır yanayi
bı aksılık cıkar dıye cok korkuyorum
bgn ısten ayrılacagımı da solıycem
ıns hersey ıstedgım gbı gıder
bı aksılık cıkar dıye cok korkuyorum
Aynen bi de dün gece yağmur yağdı serin olur diye azcık kalın giyindim pişik olcam valla
Kuzummm artık düşünme bunları içini rahatlat. Senin olay bitti artık bankacı oldun kızııııııım
Ayy bide öyle dolaştın sıcacık sıcacık
Ramazan da napcaz bakalım
İnanır mısın kara kara aynı şeyi düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun
Aynen bi de dün gece yağmur yağdı serin olur diye azcık kalın giyindim pişik olcam valla
Kuzummm artık düşünme bunları içini rahatlat. Senin olay bitti artık bankacı oldun kızııııııım
Ise alım evraklarımı yaptırıyorum ve hala calıstgm yerı yalan attım dıe tedrgınımşansın döndü sonunda. istediğin işe kavuştun.
ay öyle çok sevindim ki senin adına.
artık pis adamı şikayet edemiceksin.
güzel güzel haberlerle geliceksin inşAllah.
Saçma sapan fikirleri aklına sokma.Hep olumlu düşün yavrum .
Haziran da bitti mi hooop hoşgeldin Ramazan.
Yemek olayını aştım da, şu su işi beni mahvedecek. Eğer dışarı çıkmazsam sıkıntı yok.
Ama dışarı çıkarsaaaaaammm :18::18::18:
aman hayırlısı herseyın buraya kdr geldık ıns bundan snrada arastrmazlar dımı yanı
cok tedırgınımmm:18:
bn su bankanın kapısından bı adımımı ataydım ayyy
haklısın ıse baslayınca arastrmazlar heraldebu zamana kadar araştırmadılar da şimdi niye araştırsınlar ? :44:
bu akşam mı söyliceksin adama?
Bende geçen sene açlıktan susuzluktan çok uyku problem olmuştu ya. Çalışırken uyuya kalıyodum
haklısın ıse baslayınca arastrmazlar heralde
ne bılım ılla takcak bısey arıyorum heralde bn kendıme anlamadımkı
hem arastrsalar olmasa bıle
burdan kurtulmus olurum bıktım buradan
oyle valla erkegi kendine gore yontacaksin
ben ayiptir soylemesi abisinin esinden bile kiskaniyorum samimiyet kurma diyorum
yengesinin baya kiz kardesleri varmis daha dugunde bile sevgilimin lafi olmus iste bekar diye biride cikmis demis onun sevgilisi var soyliyende yanlis hatirlamiyorsam kayinvalideymis
ama yinede gozleri kalmis sevgilimde
bende diyorum iste herseyini anlatma nasil yemekler sevdigini vesayre kardesidir gider ona anlatir senin hakkinda birsey bilmelerini istemiyorum diyorum
ilk baslarda yeni gelin ya kizida anliyorum goze girecek ya isten geliyordu meyve veriyordu hemen kahve yapip getiriyordu yemegini koyuyordu cooookk sinir oluyordum ama elden ne gelir
en gicik oldugumda kocasina ulasamayinca bizimkini ariyordu ne yemek yapim diye sana ne yapim ne istersin diyor birde
yap herkese ortaya kardesim kocanin yemegine bukadar ozen gostermiyon askimin yemegi hizmeti sana mi kalmis
bikeresindede dolabini duzenlemis sevgilimin kiyameti kopardim valla nasil izin verirsin diye tepem atmisti resmenn
bilmiyordum acmis yapmis iste dedi tembihledim annemi o duzenlicek artik yada annemede biraksin ben kendim yaparim demis
yavrum sen daha ne triplerine giriyosun az rahat ol kızım iş senin işte hallet işlemlerini 19 unda da kapağı at tamamdır daha da çıkış yok sanabı aksılık cıkar dıye cok korkuyorum
Haziran da bitti mi hooop hoşgeldin Ramazan.
Yemek olayını aştım da, şu su işi beni mahvedecek. Eğer dışarı çıkmazsam sıkıntı yok.
Ama dışarı çıkarsaaaaaammm :18::18::18:
amanın kızarımmmmmmmmne işi varmış gardolabında gitsin başka yerleri derlesin toplasın yok anacım bizimkilerin aralarında resmiyet var öyle sohbet dahi etmezler s.a yenge a.s. der daha öteye geçmezmiş ama abisi de ilk tanıştığımızda yüzüme bakmadan konuşmuştu insan başta bi garipsiyo ne bilim ben eniştemle daha samimiyimdir ablamın kocası abimiz gibi güler eğleniriz ama nişanlımın ailesi de böyle, kabullendim. hem böyle resmiyet iyidir kıskançlık krizlerine girmem ben kediden kıskanıyosam insandan düşün artık
yavrum sen daha ne triplerine giriyosun az rahat ol kızım iş senin işte hallet işlemlerini 19 unda da kapağı at tamamdır daha da çıkış yok sana
zor valla kuzum allah kolaylığını versin inşallah ben hep içerdeyim ama yine susuyorum sıcak memleket nemli hava dilim damağım kuruyo yoksa yemek sıkıntı değil ama sıcakta dışarı çıkmak nasıl da zor oluyodur:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?