- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.841
baharım hadi göüzn aydın bugünmüydü
hadı kızlar sıra sizde kazasız belasız atlatırsınız inş
geçer inşallah canım ya ama zor işmiş ya evlilik
Allah kavuştursun canımm
7 temmuzada bişi kalmadı canım, sık dişini. Allah kavuştursunz seni de
Şimdilik serin ama güneş çıkmaya başladı bile tatlım. Yazı o kadar seven ben nefret ettim sıcaklardan ya
Zelişi unutma patronuma bugün ne yalan söyleyip izin alayım
Çok iyiyiz ya maşallah bize
baharım hadi göüzn aydın bugünmüydü
hadı kızlar sıra sizde kazasız belasız atlatırsınız inş
geçer inşallah canım ya ama zor işmiş ya evlilik
Veee askerim aradıııı
Geç çıkarmışlar.
Saat 11 e bilet bulabilmiş. İstanbul'da inip İzmit otobüsüne binecekmiş. Buraya gelmesi 5 i bulacak. 5 e kadar sabııııııııııırrrrrr
hadi ya nedenkine ev işleri flan mı yoruyo canm
kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasanaof ne ka heyecanlı ya ...
şimdi aşk solu günlern kıymetinş bilin bakalım :)
amin canım inşallah yüzümüz düşmeden atlatırız o günü zaten o gün bi geçsin evimize gidelim her türlü sorunun üstesinden geliriz inşallah
saol canım 3 hafta bi şey işte var daha ama senin 15 günü nasıl yediysek benim 3 haftayı da yer bitiririz hep beraber inşallah
olsun canım dert etme geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun
kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana
ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile.
dimi. hayırlısı canım.
aynen ya iş ev arasında mekik dokuyosun o biraz sıkıyor şuan
akşam yemeği bulaşık vs derken yorgunluk oluyo hemen yatıyorum yani öyle bir birimize vakit ayıramıyoruz henüz düzene sokmaktan evi
ay içim geçmiş gibi sanki :)
zeleeee naptı acaba çok merak ediyorum
kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana
ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile.
dimi. hayırlısı canım.
Bende merak ediyorum adamla ne konuştu,adam ne dedi.. bugün işe gidicek mi acaba :26:
desene tozpembe deil hiçbişey
hmm alışana kadar ilk zamanlar zor gelıyodur tabi zamanla hersey düzene girer rahatlarsın tatlım ya
iş bölümü yapın bari sen yemegi yap enişte bulasıkları makineye koysun
yeni gelin acuk kırıtır.
sen babaannem gibi konuşuyosunz yahu.acuk anlat şöyle güzel böyle güzel de daha da heveslendirsene bizi.
yok benimki yapmıyo gerçi 2 gündür sofrayı o kaldırıyor oda bi başlangıç öğrenecek yavaş yavaş :)
yavrum ya sevdiğinin kokusunu hissetmek gece sarılarak yatmak ona tüm bu yorgunluğa değiyor inan :)
bakmayın benim bu dedıklerime tuzu biberi bu işler sadece :)
yarim yanımda olsunda peynir ekmek yeriz sıkıntı yok :)
allah nazarlardan saklasın işte bunlar çok tatlı şeyler ben de kuzuma sarılıp uyumak istiyorum artık
yok benimki yapmıyo gerçi 2 gündür sofrayı o kaldırıyor oda bi başlangıç öğrenecek yavaş yavaş :)
yavrum ya sevdiğinin kokusunu hissetmek gece sarılarak yatmak ona tüm bu yorgunluğa değiyor inan :)
bu saate kadar gelirdi dimiaynen kızlar iyi ki pros bu topiği açtı biz de toplaştık böyle ne güzel
ya sanırım gelmeyecek bugün dün tamamen bırakmış işi galiba yoksa şimdiye koşa koşa gelir anlatırdı dimi ama
ilk başlar zor oluyor alışmnak 2 kişi aynı yatakta ama sonra ii oluyor ben aynı yuatakta yatamıyordum da şimdi alıştım.
he bide erkekler deli gibi yatıyorlar evliliğin ilk aşamasında kendşnzi korumaya alın :)
ilk başlar zor oluyor alışmnak 2 kişi aynı yatakta ama sonra ii oluyor ben aynı yuatakta yatamıyordum da şimdi alıştım.
he bide erkekler deli gibi yatıyorlar evliliğin ilk aşamasında kendşnzi korumaya alın :)
selam kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?