Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

baharım hadi göüzn aydın bugünmüydü

hadı kızlar sıra sizde kazasız belasız atlatırsınız inş

geçer inşallah canım ya ama zor işmiş ya evlilik

amin canım inşallah yüzümüz düşmeden atlatırız o günü zaten o gün bi geçsin evimize gidelim her türlü sorunun üstesinden geliriz inşallah

Allah kavuştursun canımm

7 temmuzada bişi kalmadı canım, sık dişini. Allah kavuştursunz seni de

saol canım 3 hafta bi şey işte var daha ama senin 15 günü nasıl yediysek benim 3 haftayı da yer bitiririz hep beraber inşallah

yazı tatil yapıcaksam severim canım ama çalışacaksam bi faydası yok bana aksine insanın üzerine bi yorgunluk çöküyo hiç çalışası gelmiyo

of ne ka heyecanlı ya ...
şimdi aşk solu günlern kıymetinş bilin bakalım :)
kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana

olsun canım dert etme geç olsun temiz olsun hayırlısı olsun

ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile.
dimi. hayırlısı canım.

aynen ya iş ev arasında mekik dokuyosun o biraz sıkıyor şuan
akşam yemeği bulaşık vs derken yorgunluk oluyo hemen yatıyorum yani öyle bir birimize vakit ayıramıyoruz henüz düzene sokmaktan evi

desene tozpembe deil hiçbişey
hmm alışana kadar ilk zamanlar zor gelıyodur tabi zamanla hersey düzene girer rahatlarsın tatlım ya
iş bölümü yapın bari sen yemegi yap enişte bulasıkları makineye koysun

kız daha dur , yeni evlisin sen.15 yıllık evliler gibi konuşmasana

ne 15 günler yeriz birlikte annem. çene çalmaktan bazen nasıl vakit geçmiş anlamıyoruz bile.
dimi. hayırlısı canım.

aynen kızlar iyi ki pros bu topiği açtı biz de toplaştık böyle ne güzel

Bende merak ediyorum adamla ne konuştu,adam ne dedi.. bugün işe gidicek mi acaba :26:

ya sanırım gelmeyecek bugün dün tamamen bırakmış işi galiba yoksa şimdiye koşa koşa gelir anlatırdı dimi ama

yok benimki yapmıyo gerçi 2 gündür sofrayı o kaldırıyor oda bi başlangıç öğrenecek yavaş yavaş :)
yeni gelin acuk kırıtır.
sen babaannem gibi konuşuyosunz yahu. acuk anlat şöyle güzel böyle güzel de daha da heveslendirsene bizi.

yavrum ya sevdiğinin kokusunu hissetmek gece sarılarak yatmak ona tüm bu yorgunluğa değiyor inan :)
bakmayın benim bu dedıklerime tuzu biberi bu işler sadece :)
yarim yanımda olsunda peynir ekmek yeriz sıkıntı yok :)

allah nazarlardan saklasın işte bunlar çok tatlı şeyler ben de kuzuma sarılıp uyumak istiyorum artık

allah nazarlardan saklasın işte bunlar çok tatlı şeyler ben de kuzuma sarılıp uyumak istiyorum artık

ilk başlar zor oluyor alışmnak 2 kişi aynı yatakta ama sonra ii oluyor ben aynı yuatakta yatamıyordum da şimdi alıştım.
he bide erkekler deli gibi yatıyorlar evliliğin ilk aşamasında kendşnzi korumaya alın :)

benimki de yapmaz ama zamanla alışıyolarsa sıkıntı yok hayat müşterek
aynen canm ya huzurun yerinde olduktan sonra gerisi teferruat

aynen kızlar iyi ki pros bu topiği açtı biz de toplaştık böyle ne güzel

ya sanırım gelmeyecek bugün dün tamamen bırakmış işi galiba yoksa şimdiye koşa koşa gelir anlatırdı dimi ama
bu saate kadar gelirdi dimi

heh bize bunlarla geeell
maaşallah canım, Allah nazarlardan saklasın. biraz sen biraz o, böyle böyle gidecek işte.

hep iki kişilik yataklara özenirdim kavuşucam hem yatağa hem kuzuma ama bence ben daha deli yatıyorumdur çok döner dururum çünkü

bnde sevmem normalde biriyle aynı yatakta yatmayı yayıla yayıla uyumak isterim ama yanımdaki sevdicegim olunca işler degişir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…