Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

iyi insan lafın üstüne gelirmiişşş

hemen anlat zeliş, neler oldu ?
dun cıkcam dedım adam tamam dedı neden dedı bende bır sure evde dınlencem dedım bu yrn gelırım evrakları ıhbarnameyı ımzalarız dedım tmm dedı bu haftayı cıkar barı dedı bnde olmaz dedım randevum var dedım dıger gun yrn ayrılmam lazım dedım
bu gtmıs herkese saglık sorunu nedenıyle ayrıldgmı solemıs genel merkeze fılan hatta dun skypeden yazısmıs adamla adam bna demıskı dun benı sıkayet eden adam bu ıns yenı gelen musterı aramasını seven bı eleman olur buda amın demıs
pazarlamacımız ılla gtme bn sna bıtkısel mıgren destek setı alayım da ıyıles bız sensız naparız dedı bunlarda hıc bı tık yok dha bgn adamın oglu aradı o benı sıkayet eden genel merkezdekı p.ç demıskı bnm karımdada mıgren var calısmasına engel deıl baska neden den gdıyordur bnde cocuga bıse demedım bgnde cıkıp gtcemmm dun dayımın kasesını bastım burda calısmıstr kagıdınıda onayladım evdekı pc bozuk ya bnm yaptrcam en kısa zmnda yazarım sıze yazamazsamda nazar sna yazarım kızlara solersın cnm

Hadi gözün aydııııınnnn, işte bu kadar
Ver elini Yapı Kredi
tamam kuzum, konuşuruz. ben iletirim.

geldi geldi

zeloooo anlat kız naptın meraklandık snei bekliyoruz

hoşgeldin cnm naptın işi şimdi seni bekliyoruz merakla
ayrıldım canlarım bgn son ıste dun bna dedıkı sekreter bulursan gonderırsın artık bıze bnde tmm fılan dedım salladım
kendılerınıde yırtsalar gıtcem bgn benı ılgılendrmezzz kendılerı zam vermedı bna bn burda tuvalet temızlerken bulasık yıkarken rahatları yerındeydı tabı oglu sabah dıyokı sen gtcen sımdı hersey bnm basıma kalcak

hadi gözün aydın cnm , allah utandırmasın seni

ohh gözün aydın kuzum şimdi onlar düşünsün ne yaparsalar yapsınlar zaten çıkıyorum diyince kafalarına dang eder o iş yerindeki değerin. zam istersin burnundan getirirler neyse ki kurtuldun valla ben bizim patronu dize getirdim en sonunda ama çıkıyorum bikaç aya artık benden sonrakilere bi faydası dokunur belki

evet sekerım onlar dusunsun artık benden cıktı ,
sans bnm yuzumede guldu sonunda bunlarda benı 2 kere evıme kdr ozur dıleyıp cagrdılar ama adam olamıyorlarkı bnden sonra gelenede cektrırler zaten en uzun calısan bnmısım burda goren sasırıyor hep

iyi dayanmışsın demek ki kuzum eminim gelen gideni aratacak seni çok arayacaklar ama geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye derler adama

iyi dayanmışsın demek ki kuzum eminim gelen gideni aratacak seni çok arayacaklar ama geçti borun pazarı sür eşeği niğdeye derler adama
heheheh bencedeee
ohh, temizlesin tuvaleti , babasının artıklarını
yaşasın kötülük
bnden sonra bız geldı buraya eylulde cıkmıstım en son kız bunlara yapmadgnı bırakmamıstı zaten
snra evıme gelıp ozur dıledılr

yrn kagıtlar ıcın kosturcam bu bıle mutluluk verıcı yanıı
boncuk senınkı bu aksammı gelıyodu kız msj atsam sıkıntı olurmu

Zelişimmmm hadi bunu da atlattın kuzum hiç bi engel kalmadı artık önünde

Morinci hoşgeldin tatlım durma öyle yabancı gibi özledik seni.

Piskko dertli komşum ne oldu dök içini tatlım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…