- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.901
beraber uyudugunuzu soylemesı cok sacma olmus
adamda cesaret varmıs baskası olsa anasından utanır yanıı
kadının senın hakkında kotu dusuncegnı sanmıyorum neden rezıl olasınkı kotu bırsey yapmamıssın
Bunu söylemesi hoş olmamış tatlım ya sonuçta kadını henüz tanımıyosun. Bütün erkekler annelerinin melek olduğunu söyler ama sana karşı nasıl düşünüyo bilemezsin. Moralini bozmak istemem ama kötü niyetli biri olsa ilerde sana karşı bunu kullanır bile. Ama inş şimdi tanıdğın gibi iyi biridir kv. Sizin tanışmanıza da daha 1 sene var tatlım o zmn kadar üstü kapanır bu konuşulanların sıkıntı yapma kendine
kalem etek sozumu unutmadım =)
bankacı kocada bulcam kendıme oralarda ohhh
sende benım gbı herseyı onceden dusunup kafana takıyorsun dusune dusune kendı kendımızı bıtırıyoruz anca delı olcaz yakındazele valla hemde ne sacma olduu ben saka yapiyor sandim ilk basta
dedim sen utanirsin bukadar cesaret nerden geldi vallahada soyledim dediii offff
anneside demis evlenseydiniz bari oglum benimki anlamamistir ama bence bi nevi ustu kapali beraber olsaydiniz bari demeye getirmis ignelemek icin yaniiii
ohoo canim benimki annesine hic toz kondurmaz
annen ilerde beni sevmez belki tersler bile diyorum yok yaa annem oyle yapmaz diyor dedim oyle san sen her erkek oyle saniyor zaten annesini
tatlim annesi kotu bir insan degil ama kendince kafa yapisi tabikide cok farkli
buyuk oglunu kendi evlendirdi yani kendi istedigi bir kizla gelini kendi buldu 3 ayda en fazla paket program aldi kizi getirdi evine
hatta okadar hizli oldu ki hersey nikahi bile onceden kiydilar annesi demis gorusuyolar konusuyolar gunah olmasin
kadin cok inancli birisi sokakta gorusup konusmasinlar gunah olmasin diye bile nikah kiydiriyor yaniiiii
biz gorusuyoruz sarmas dolas yetmiyor benim salagim beraber uyuduk diyor
valla komsucum kesin ilerde kullancak bunu bana karsi ilk gelinini kendi secti
beni kesin ignelicek seni daha almadan oglumun basina musallat oldun misali offff offfffffff
seneyede unutulur diye dusunmuyorum yaa acikcasi kadinla tanisana kadar daha kim bilir nekadar bulusmalarimiz olcak
artik hepsinde kadin tetikte olcak iste bunlar bu gece beraber uyicaklar vs....
annem bunlarin birde hicbirini bilmiyor kiz eviyiz dogal olarak annem kendini nazlanmaya cekerse iste kizi vercez mi biraz dusunelim diye bu kayinvalide patlatir hemen alan almis veren vermis coktan sen neyi dusunuyorsun be kadin diyeee tobe tobeeeee
offffffffff yaaaa hersey benimkinin altindan ciktiii yaaaa nasil soyleyebilir boyle biseyiii yaaaa
niyeti; seni annesine kabul ettirmekmiş ama sıvamış yani, aferin. anneye denir mi yahukadının aklına neler neler gelmiştir şimdi. seninki o açıdan düşünmedi zaar.
sağolasın balım. tabi tabi, sizin başınıza inşAllahhhhhh
sende benım gbı herseyı onceden dusunup kafana takıyorsun dusune dusune kendı kendımızı bıtırıyoruz anca delı olcaz yakında
evlenınce nerede oturacaksınız sız canım ?
sivama hemde ne sivama canimmm
annesi yuzugu gorunce kismetinizi kapatmayin dedi ya bende alindim
anneside beni kabullenmiyor daha diye bizimkide acmis agzini
erkek akli iste otesine ermiyor kiiiiii
kizarip bozarcam kadinin karsisindaaa
birde evlencez dusun ki gelini oldumm unutulmaz ki boyle birseydeeee
saol tatlimmm insallahh
bi kac gun gormeyiz artik seni buralardaa
sen sıkma canını yine de. söylemiş artık, lafı geride alamaz.
seninkine söyle bir daha deli deli konuşmasın anasına
yok doktorcum burdayım, izin almıcam iş yerinden, akşamları iş çıkışmda görüşücez. cumartesi 5 den sonra ,pazar beraber olcaz zatenmesai saatlerinde burdayım yani.
kız takma kafana kadın o zmna kdr unutur onucanim evlenince ben onun memleketine gitcem
kayinvalideyle mi oturacaksin diye soruyosan
yok evimiz ayri olcak
kadin gecenlerde sormus kizin okulu ne zaman bitiyor ne zaman evlenceksin diye
bizimkide demis iste 3 yil daha evlenmicem
anneside demis iste evini yerini dayali doseli herseyini hazir etcem ozm...
off tatlimm hic iyi olmadi ama bu yaaa
Zeliş bi açık açık konuşalım senin amacın iş sahibi olmak mı bankacı koca bulmak mı onu bi deyiver bakalım
kız takma kafana kadın o zmna kdr unutur onu
ama sevgılını tembıhle bıdha sakın ole seyler solemesın kayınvalıdene
annen musade edecekmı o kdr uzaga gtmene cnm
izin alabilseydin iyidi ama bunada sukur dimi tatlimm
booll booll hasret giderin tatlimm
bazen en ince ayrintisina kadar dusunur
misal istanbulda annesi aramisti telefonda konusmak istedi
ben utandim yok dedim
sonra telefonu kapatti sevgilim diyor iyiki konusmadin
neden dedim oylee hemen konussaydin ayiplardi derdi kiza bak hic utanmiyor hemen konusuyor
aksam acti agzini yumdu gozunu anasi hic ayiplamadi sanki dimi
keske istediginde konussaydim da ozm ayiplasaydi kadin ama bunlari duymasaydi
annen de dayanacak napacak mecburrrtatlim musade etsin etmesin ask soz dinliyor mu
insanlar evlenip taa amerikalara afrikalara gidiyor
yanima gelmesi bir ucaga bakar
zaten mezun olunca turkiyede yasicagimi herkes biliyor
daha sevgilimle tanismadanda turkiyeye yerlesmek vardi zaten aklimda
sadece istanbul kadar yakin degilde baya bir doguya kaycam ama olsunn ne yapalimm mecbur
bankacı hatun olcem
snra hyundaı accent alcam
sen kızıyon ama alcam hemıde beyaz
snrada bı koca bulurum artık =)
ıstanbula 1 saat uzaklıktayım ama kocaelı dıe gecıyor sekerım gebzedeyımohh ohh masallahh
sen hangi sehirdeydin canim bu arada
bnm babamda dıokı ıstersen ısten cıkma konsuunda bn gelıp konusayımiş yerim evime çok yakın, babamda uğruyor 2-3 günde bir. sabah işe gidiyorum diye çıksam, hemencik patlarım
o yüzden izin alamıcam canım. olsun. erken çıkıyorum Allahtan.
sonunun düşünmeden konuşmuş senin herif. bende unutur diye umuyorum. cok üstünde durup moralini bozma , tamm mı?
iş yerim evime çok yakın, babamda uğruyor 2-3 günde bir. sabah işe gidiyorum diye çıksam, hemencik patlarım
o yüzden izin alamıcam canım. olsun. erken çıkıyorum Allahtan.
sonunun düşünmeden konuşmuş senin herif. bende unutur diye umuyorum. cok üstünde durup moralini bozma , tamm mı?
ıstanbula 1 saat uzaklıktayım ama kocaelı dıe gecıyor sekerım gebzedeyım
sen oradan ıst a kac saatte gelıon
adam dıyorkı acıktınmı beklermsn yoksa namazdan snramı halledelım yemek ısını
gıdıyorum yaaa kıymete bındım anacım
babaylada düzeldiin ohh
bnm babamda dıokı ıstersen ısten cıkma konsuunda bn gelıp konusayım
dedımkı bn konusurum
hmm anladimm tatlimm
hic bilmiyorum bu askerlik olaylarinida yaa bende asker yolu gozlicem Allahin izniyle bir kac yila kadar
askerdeyken konusaboliyormusunuz mesela ariyor mu seni
yoksa sadece izinlerde mi
birde mesela sen onu gormeye gittin mi
gorus gunleri belli mi yoksa ne zaman gitsen gorustururler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?