- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #15.961
olsunn sevdicegine sakla
onun yaninda bol bol sıkarsın
tabisiii
yine boşaltmışsın şişeyi diyecek
kiz senin yasin kacti hic sormadim sanirim yada unutmus ta olabilirim
askerden sonra evlilik dusunuyomusunuz
22.
Allah nasip ederse önümzdeki sene yüzük takıcaz
insallah tatlimm
Allah nasip etsinn
amiiiiinnn,sizede balım.
nerde bu kızlaar
ne sarıyosunuz kızlar millete ya bi uslu durun :)
geçti borun pazarı
Geçti bolunun pazarı olarak bilirdim yıllarcaa
bende senin gibi biliyodum nazarcim
gunaydinlar olsun bu aradaa
ben yine dertlerimle geldim size biktiracam artik sizi kendimden
yaaaa bu benim akilsiziimm aksam annesine reziiiillll etti beniiii ama oyle boyle degill yaaa
bu bankayi kazandi ya simdi bende asiri kiskancim gerilerde mukmukla dertlesmistik biraz
dedimki buna gumus alyans al tak parmagina yuzuksuzde bankaya adimini atma
daha bankada ise baslamadanda bankada calisan bitane kiz vardi gerideki sayfalarda kaldi yazmistim burda
neyseee gecen aksam benimkinin egitimi bitti eve dondu annesi yuzugu gormus sormus bu ne diye
bizimki demis yuzuk taktik aramizdaa anneside demis nekadar cocukca bir davranis birbirinizin kismetini kapatmayin
bende alindim tabi dedim annenin soylediigi hic hosuma gitmedi ne demek kismetinizi kapatmayin 2 gunden degil ki iliskimiz
3 yil olcak neredeyse ki anneside en bastan biliyor yanii neyse ben cok alindimm ama yinede fazla ustune gitmedim benimkinin
sonra iste aksam oturmuslar annesiyle yine konusuyolar annesi beni sormus geldi mi istanbula diye
bizimkide evet geldi demis annesi nekadar kaldi diye sormus 1 gun demis sevgilim
sonra bg tr arasi kac saat demis bizimkide 7 saat demis
anneside demis inanmam okadar saat yol gelcek bi kac saat gorusmeniz icin
bende sevgilime dedim sabahin korunde geldi aksamda geri gonderdim diyemedin mi sonucta bikac saat degil koskoca bir gun
yokk bizimki ne dese begenirsiniz
demis ki benim istanbulda bir arkadasimin evinde kaldik iste beraber uyudukkkkk...................
dedim sen beni rezil etmeye yemin mi ettin ben kadinin yuzune nasil bakcammm
ne var bakamicak cok dar dusunuyorsun dedi bana
ben tamam anladim kasten oyle demis annesi illaki bu evliligin olacagini bilsin diye beraber uyumusuz diye
ama asil dar kendi dusunuyor kadin kim bilir neler dusundu simdi
erkek akli iste akli sira ben yuzuk olayina annesi oyle dedi diye bozuldum ya
o da annesini sartlandirmak istemis iste bu evlilik olacak biz zaten beraber kaldik diye
anneside ne dese begenirsiniz OGLUM EVLENSEYDINIZ BARI demissss
off yaaaaa birde kadinla seneye tanistircakmis beniii
demis anne seneye elini opcek kadinda gulmus insallah demisss
kalem etek sozumu unutmadım =)
bankacı kocada bulcam kendıme oralarda ohhh
bnm babamda dıokı ıstersen ısten cıkma konsuunda bn gelıp konusayım
dedımkı bn konusurum
ne sarıyosunuz kızlar millete ya bi uslu durun :)
ben geldimm şekerler ama bendeki nasıl bi meraksa sayfa sayfa okudum canım çıktı
canım ben de yanlış biliyodum ta ki niğdeye üni. okumaya gidince öğrendim doğrusunu niğdenin ilçesiymiş bor
sırf senin şu dertlerim lafına istinaden okudum o kadar dur gelicemm
şimcik bi kere diğer kızlarcığımın da dediği gibi seninki gereksiz bi muhabbete girmiş annesiyle. bunlar mahrem şeyler anneye anlatılmaz yavrum bırak anneyi kardeşe bile anlatmam ben ne kadar her şeyimi biliyo olsalarda aramızda geçenleri detaylı anlatmam. hele ki nişanlım o benden de beterdir bu konuda ben arkadaşıma anlatıyosam o hiçbi şey anlatmaz. hele ki annesi defalarca konum açılmıştır ama hiç laf vermemiştir annesine. hakkında kötü düşünsünler istemem der. yüzük mevzusuna gelince biz de sevgiliyken takıyoduk akrabaları soruyodu geçiştiriyodu çoğu zaman. o kısmet mevzusu bana çok dendi benim akrabalarım bilmiyodu mesela o yüzden kısmetini kapatırsın çıkar derlerdi. ama annesinin öyle demesi benim de canımı sıkardı sonuçta ilişkinizi biliyo ne demeye getiriyo ciddi bakmıyo mu olaya? ama sen boşver bizimkine de çok düşündüler biter falan ciddiye almadılar başta ama sonra paşalar gibi geldiler yüzüklerimizi taktılar dert etme çok fazla. ama bi daha öyle şeyler anlatmasın annesine sevgilin. seni sahiplenmek istiyosa öyle yapılmaz o işler accık öğret şu çocuğa sen de kızım başıboş bıraktın mı erkek aklı çıkamaz işin içinden idare edeceksin bi güzel annem
sırayla emellerime ulaşıcam diyosun bankacı hatun
ayy bi karışmasınlar ya ben de ne zaman bi izin alacak olsam ben arıyım mı diyo sanki ilkokul çocuğuyum o bana izin alacak bi otur ben halledemezsem zaten seni devreye sokarım dimi ama
ben geldimm şekerler ama bendeki nasıl bi meraksa sayfa sayfa okudum canım çıktı
canım ben de yanlış biliyodum ta ki niğdeye üni. okumaya gidince öğrendim doğrusunu niğdenin ilçesiymiş bor
sırf senin şu dertlerim lafına istinaden okudum o kadar dur gelicemm
şimcik bi kere diğer kızlarcığımın da dediği gibi seninki gereksiz bi muhabbete girmiş annesiyle. bunlar mahrem şeyler anneye anlatılmaz yavrum bırak anneyi kardeşe bile anlatmam ben ne kadar her şeyimi biliyo olsalarda aramızda geçenleri detaylı anlatmam. hele ki nişanlım o benden de beterdir bu konuda ben arkadaşıma anlatıyosam o hiçbi şey anlatmaz. hele ki annesi defalarca konum açılmıştır ama hiç laf vermemiştir annesine. hakkında kötü düşünsünler istemem der. yüzük mevzusuna gelince biz de sevgiliyken takıyoduk akrabaları soruyodu geçiştiriyodu çoğu zaman. o kısmet mevzusu bana çok dendi benim akrabalarım bilmiyodu mesela o yüzden kısmetini kapatırsın çıkar derlerdi. ama annesinin öyle demesi benim de canımı sıkardı sonuçta ilişkinizi biliyo ne demeye getiriyo ciddi bakmıyo mu olaya? ama sen boşver bizimkine de çok düşündüler biter falan ciddiye almadılar başta ama sonra paşalar gibi geldiler yüzüklerimizi taktılar dert etme çok fazla. ama bi daha öyle şeyler anlatmasın annesine sevgilin. seni sahiplenmek istiyosa öyle yapılmaz o işler accık öğret şu çocuğa sen de kızım başıboş bıraktın mı erkek aklı çıkamaz işin içinden idare edeceksin bi güzel annem
sırayla emellerime ulaşıcam diyosun bankacı hatun
ayy bi karışmasınlar ya ben de ne zaman bi izin alacak olsam ben arıyım mı diyo sanki ilkokul çocuğuyum o bana izin alacak bi otur ben halledemezsem zaten seni devreye sokarım dimi ama
azime bakar mısınızyememiş içmemiş okumuş,alıntılamıııış
valla benimkide dedi bana annem gecici saniyor o yuzden oyle demistir
cok uzaktasiniz yuzuk takiyosunuz hisim akraba sorcak sonra anlasamazsaniz kismetinizi kapatmis olmayin diye demismis sozde
valla nasil kivirirsa kivirsin sevgilim anasinin lafini toparlamaya calisti ama bikere demis kadin alindim bende kim olsa hosuna gitmez
anneside gecici saniyor diye bizi kabullensin diye cat diye cikivermis agzindan beraber kaldik diyee
utanmadan bide diyor bana biz sadece evde kaldik dedim diyor gerisini kendi dusunsun bise olmus mu olmamis mi diye
kadinda patlatmis lafi evlenseydiniz bari diyivermis bildigin ustu kapali ignelemis kadin bizimki tabi anlamiyor niye dedigini guluyor bana
bankayi kazandi ya onun heyecanindan ne yaptigini bilmiyor bu kendi kizkardeside var
boyle dusuncesizlik gormedim hic simdiye kadar
aksam bunlari bana diyince valla yemeden icmeden kesildim nasil istahim kapandi neler acti basima som agizli
aynen öyle kızım konuya tam hakim olmam lazım
bende dün çıkarken attğın linke baktım şimdi. çook beğendim. kırmızı kırmızı,çok şıııkkapakları falan hoşuma gitti.
artık yapacak bi şey yok tatlım söylemiş söyleyeceğini bundan sonrasında bari ağzını tutsun tembihle iyice. bırk şimdi ne düşünürse düşünsen vakti gelince sana karşı kullanırsa bu lafı sonuna kadar inkaroğlun sen ciddi olduğumuzu düşün diye öyle demişti dersin
kızlarrr bıraz once saglık raporu ıcın hastanelerı aradım brı 200 tl ıstedı oldum oldum dırıldım beee neysekı belese getrecegım bı yer buldumsırayla emellerime ulaşıcam diyosun bankacı hatun
bıde noterden onaylı kımlık fotokopısı ıstıo namıssız banka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?