Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ben geldimm şekerler ama bendeki nasıl bi meraksa sayfa sayfa okudum canım çıktı

geçti borun pazarı
Geçti bolunun pazarı olarak bilirdim yıllarcaa

canım ben de yanlış biliyodum ta ki niğdeye üni. okumaya gidince öğrendim doğrusunu niğdenin ilçesiymiş bor

bende senin gibi biliyodum nazarcim
gunaydinlar olsun bu aradaa
ben yine dertlerimle geldim size biktiracam artik sizi kendimden

sırf senin şu dertlerim lafına istinaden okudum o kadar dur gelicemm

şimcik bi kere diğer kızlarcığımın da dediği gibi seninki gereksiz bi muhabbete girmiş annesiyle. bunlar mahrem şeyler anneye anlatılmaz yavrum bırak anneyi kardeşe bile anlatmam ben ne kadar her şeyimi biliyo olsalarda aramızda geçenleri detaylı anlatmam. hele ki nişanlım o benden de beterdir bu konuda ben arkadaşıma anlatıyosam o hiçbi şey anlatmaz. hele ki annesi defalarca konum açılmıştır ama hiç laf vermemiştir annesine. hakkında kötü düşünsünler istemem der. yüzük mevzusuna gelince biz de sevgiliyken takıyoduk akrabaları soruyodu geçiştiriyodu çoğu zaman. o kısmet mevzusu bana çok dendi benim akrabalarım bilmiyodu mesela o yüzden kısmetini kapatırsın çıkar derlerdi. ama annesinin öyle demesi benim de canımı sıkardı sonuçta ilişkinizi biliyo ne demeye getiriyo ciddi bakmıyo mu olaya? ama sen boşver bizimkine de çok düşündüler biter falan ciddiye almadılar başta ama sonra paşalar gibi geldiler yüzüklerimizi taktılar dert etme çok fazla. ama bi daha öyle şeyler anlatmasın annesine sevgilin. seni sahiplenmek istiyosa öyle yapılmaz o işler accık öğret şu çocuğa sen de kızım başıboş bıraktın mı erkek aklı çıkamaz işin içinden idare edeceksin bi güzel annem

kalem etek sozumu unutmadım =)
bankacı kocada bulcam kendıme oralarda ohhh

sırayla emellerime ulaşıcam diyosun bankacı hatun

bnm babamda dıokı ıstersen ısten cıkma konsuunda bn gelıp konusayım
dedımkı bn konusurum

ayy bi karışmasınlar ya ben de ne zaman bi izin alacak olsam ben arıyım mı diyo sanki ilkokul çocuğuyum o bana izin alacak bi otur ben halledemezsem zaten seni devreye sokarım dimi ama

ne sarıyosunuz kızlar millete ya bi uslu durun :)

azime bakar mısınızyememiş içmemiş okumuş,alıntılamıııış

valla benimkide dedi bana annem gecici saniyor o yuzden oyle demistir
cok uzaktasiniz yuzuk takiyosunuz hisim akraba sorcak sonra anlasamazsaniz kismetinizi kapatmis olmayin diye demismis sozde
valla nasil kivirirsa kivirsin sevgilim anasinin lafini toparlamaya calisti ama bikere demis kadin alindim bende kim olsa hosuna gitmez
anneside gecici saniyor diye bizi kabullensin diye cat diye cikivermis agzindan beraber kaldik diyee
utanmadan bide diyor bana biz sadece evde kaldik dedim diyor gerisini kendi dusunsun bise olmus mu olmamis mi diye
kadinda patlatmis lafi evlenseydiniz bari diyivermis bildigin ustu kapali ignelemis kadin bizimki tabi anlamiyor niye dedigini guluyor bana
bankayi kazandi ya onun heyecanindan ne yaptigini bilmiyor bu kendi kizkardeside var
boyle dusuncesizlik gormedim hic simdiye kadar
aksam bunlari bana diyince valla yemeden icmeden kesildim nasil istahim kapandi neler acti basima som agizli

artık yapacak bi şey yok tatlım söylemiş söyleyeceğini bundan sonrasında bari ağzını tutsun tembihle iyice. bırk şimdi ne düşünürse düşünsen vakti gelince sana karşı kullanırsa bu lafı sonuna kadar inkar oğlun sen ciddi olduğumuzu düşün diye öyle demişti dersin

bende dün çıkarken attğın linke baktım şimdi. çook beğendim. kırmızı kırmızı,çok şııık kapakları falan hoşuma gitti.

işte bak ne güzel dedin nişanlım pek beğenmedi gönderdim ya mağazaya lacivert ya da siyah mat olanlardan mı alsam diye düşünüyorum şimdi yine kafam karıştı. ama bu çok canlı hoşuma gitmişti o öyle diyince kafam karıştı yine. kapakları ekstra hoşuma gitti cam olduğu için. onu dinlemiyim beğendiğimi mi alıyım bilemedim. bugün gittim mağazaya tekrar modellere karar verdim ayırttım yarın gidip alıcaz babamla. şimdi caydım mı dicem bilmiyorum ya kütahya bak porselen takımı için dedi yine aklımdaki model uçtu gitti karıştı her şey güya karar vermiştim:105::105:

yapcak baska birsey yok yanii benimki gibi patavatsiz olupta evet evet kalmistik diyemem kiiii
suanda bankada aksam cekcem kulagini
duzeltcek yedigi halti anlamam valla
sahiplenmek sadece oyle disarda baskalarina karsi degil ki
ailesine karsida sahiplenmesi gerekiyor benimkide fazla anneci bakalim ilerde ins kaynana derdi cekmem

kızlarrr bıraz once saglık raporu ıcın hastanelerı aradım brı 200 tl ıstedı oldum oldum dırıldım beee neysekı belese getrecegım bı yer buldum ıns emellerıme ulascam cnm ...bnm babam burdakıler bıraz sınır dıe ole dedı sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…