Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

şimdi üstelemesinde kadının aklından gider belki canım ilerde öyle bi bi mevzu olursa sen inkar edersin sevgiline de söylersin annesine der işte birbirimizden vazgemiceğimizi anla diye öyle dedim kapanır konu zaten hem evlendikten sonra bi şeycik olmaz ay ama anneci olması pek iyi değil be kuzum. benimki doğrucu davut mübarek sinir oluyorum en son patladım istersem haksız olayım benim tarafımda olacaksın evimize gidince söylersin bana ama insanlar içinde hep ben haklıyım o da diyo bariz hatalı olduğun şeyde taraf olmam sana kesicektim totosunu öyle diyince orta yolu bulurum diyo, bi kere ben bile bile haksızsam konuşmam ki

anam ne rapormuş o öyle ben zamanında almıştım bedavadan oh mis gibi gerçi buldun ya bedavasını boşver görüyosun dimi bak her şeyin bi oluru var tıkır tıkır yürüyo işler maşallah

bıde noterden onaylı kımlık fotokopısı ıstıo namıssız banka

buna da para isticekler noterlikte güzel meslek hee bas kaşeyi mührü her neyse al parayı

sevindim tatlim saglik raporunu ucretsiz hallettiginee
maasinda yatar herseyde yoluna koyulur insallahh
ıns canım benım ıns yarını da bı sorunsuz atlatablırsek
evet ama 200 tl de ıstemezler heralde yanı
yanlız bu banka saglık kurulu raporu ıstıyo be tam tesekkullu heyet raporu olcak gece calısablır ıbaresı olcakmıs mıs mıs mıs herseyı dıdıkleyen banka ıns bnm foyamı bulmaz

30 tl ymıs kımlık forokopısı noter onaylı yuhhhh oha cüşşşş dıyorum

ee koskoca banka işini sağlama almak ister çalıştıracağı insanın neyi var neyi yok bilmek ister

30 tl ymıs kımlık forokopısı noter onaylı yuhhhh oha cüşşşş dıyorum

boşuna demiyorum canım noter işte bi vekalet verdi geçen nişanlım diplomasını arkadaşı alsın göndersin diye yine 50 lira almışlar. ne yaptın yani bi fotokopiye aslı gibidir kaşesi vurdu imzaladı verdi neresi 50 lira

bnde bı kere 100 tl vermıstım notere babam evı bnm uzerıme devrettgnı onayladı noter 100 tl aldı

rapor alacagım hastane kadıkoyde ve sevgılımde kadıkoyde acaba solesemmı oraya gttgmıı

evlilik hele bi yaklassin butun bu taraf tutmalari ailesinin karsisinda sahiplenme olaylarini hepsini detaylica konusacam valla
yapamiyorsan evlenmem derim sirtimi dayayamicagim bir kocayi napimm ben ikide bir anasina ezikletecekse
Allahtan evimiz yerimiz ayri olcak simdi diger geliniyle beraber yasiyolar
ev ev ustune olmuyor maalesef kadin kendi demis sizin eviniz ayri olcak bende ayri olsun isterim zaten bari sorun cikmicam bu konuda ben ayri yasamak istiyorum diye diretmis olmicam
tatlimm seninki zaten simdiye kadar sahiplenmis nerde ne konusup konusulmayacaginin hesabini iyi yapmis sanmiyorum ki aranizda boyle bir tartisma ciksin ki baskalarinin yanindada sen yanlissin diyecek hali yok ya
veeee sonuna kadar inkarr evettt kabul etmem etmiyorummm
ogluna sor dicem o yemis haltlari ben evimdeydim o orda oldugumu hayal ediyormus heraldeeee dicemm

bnde bı kere 100 tl vermıstım notere babam evı bnm uzerıme devrettgnı onayladı noter 100 tl aldı

he işte artık şaşırmıyorum noter dediklerinde

rapor alacagım hastane kadıkoyde ve sevgılımde kadıkoyde acaba solesemmı oraya gttgmıı

söyle kız bi görüşün bakalım ona göre artık devam edicek misiniz yoksa olmuyo mu bi netleşsin anacım böyle olmaz

en iyisini yaparsın canım öyle aynı evde yaşanmıyo ne kadar iyi olunursa olunsun. bizim altlı üstlü bi apartmanda oturma ihtimalimiz vardı da ne ben istedim ne de nişanlım çok şükür başka bi evde oturacaz yine yakın ama olsun altlı üstlü dairelerde oturmanın bence aynı evde oturmaktan bi farkı yok. en azından biraz yürüme mesafesi var

sen soyle yinede bence sonra gelmissin ama soylememissin kasten yapmissin gibi olur

söyle kız bi görüşün bakalım ona göre artık devam edicek misiniz yoksa olmuyo mu bi netleşsin anacım böyle olmaz
ıcımden solemek gelmıyo ama bı ayak ustu gorsem fena olmaz yınede hem bakım ne hıssedıyorum ...
kendı cıksın gelsın burayaa 1,5 ay olcak nerdeyse gelmeyelı bole sevgılılıkmı olur yaa
gercı suan hıcmı hıc umrumdada deıl yanı napıyorsa yapsın

aynen aynen canimm
benimkininde cift katli evleri var onlar normalde ustte yasiyolar altta kiraci vardi
abisi gecen sene evlendi kiracilara biraz zaman tanidilar simdi cikmislar evden abisi yengesi alt kata tasinacaklar
artik 3 yilda ne olur bilinmez yani 3. kat cikmazlarsa evlerinin ustune bir kat daha yani bizim ev onlardan ayri olcak
yoksa dedigin gibi altli ustlu yine ayni ev gibi oluyor kapidan cik oburunden gir hop kaynana kayinpeder yaninda bitmisler

olsun tatlim sen yinede bi soyle dedigin gibi ayak ustude olsa bi gorusun konusun yuz yuze
sonrasinda kararini verirsin ikinizde istanbuldasiniz ve gorusmuyorsunuz
adamda caba gostersin biraz ben gelemem sen gel diyor isi bitiriyor

canım dediğin gibi bi gör neler hissediyosun ilç biç sonra bi karar ver yani görüşmenizde zor değil niye 1,5 ay görüşmüyosunuz ki ona göre bi yol çiz kendine ya olsun hayatında ya olmasın

inşallah yapmazlar canım siz gidin başka yerde oturun en güzeli kafa rahat

olsun tatlim sen yinede bi soyle dedigin gibi ayak ustude olsa bi gorusun konusun yuz yuze
sonrasinda kararini verirsin ikinizde istanbuldasiniz ve gorusmuyorsunuz
adamda caba gostersin biraz ben gelemem sen gel diyor isi bitiriyor
raporu alıp cıkarım ararım ama sabahtan gtcem bn belkı uyanmamıs olablır o saatte neyse solerım yınede yaa dedıgnz gbıı

ınanamıyorum hala kendıme ya nasıl olcak derken bıanda oluverdı hersey ıns sonunu getıreblırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…