- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.001
raporu alıp cıkarım ararım ama sabahtan gtcem bn belkı uyanmamıs olablır o saatte neyse solerım yınede yaa dedıgnz gbıı
tmm ole yaparım durumu solerım sze de =)canim sen gidince soyleme yarin sabah gideceksen bu aksamdan konus boyle boyle kadikoyde isim var de
oda uyumasin bi zahmet kalksin aaaa
ınanamıyorum hala kendıme ya nasıl olcak derken bıanda oluverdı hersey ıns sonunu getıreblırım
canım dediğin gibi bi gör neler hissediyosun ilç biç sonra bi karar ver yani görüşmenizde zor değil niye 1,5 ay görüşmüyosunuz ki ona göre bi yol çiz kendine ya olsun hayatında ya olmasın
inşallah yapmazlar canım siz gidin başka yerde oturun en güzeli kafa rahat
evet olduallahım nazarlardan korusun canım oldu işte oldukız akşam de seninkine gelcem diye zaten seni özlemişse ne uykusu sabah sabah hiç dinlemez gelir görüşür senle.
tmm ole yaparım durumu solerım sze de =)
hmmm ... pekı olaylara bakıs acısı nasılbunlarin birde bi kac yil icinde antebe tasinma durumlarida var komple ailecek
tabi orda evleri barklari yok memletteki evi satip oraya gidecekler
iste sevgilim anlatiyor ordan altli ustlu daire aliriz apartman dairesi fln
ayni apartmanda 3 bos daire yoksa bile yan apartmanlarda olabilir diyor
dedim dipdibe olmaya ne gerek var ayni sehirde olcaz ya altli ustlu oturmasakta olur diyorum
biz bir aileyiz sonucta niye birimiz sehrin bir kosesinde oburumuz obur kosede oturalim ki diyor
ben o yuzden diyorum cok anaci diye annesi baska sehre dugune gitmisti bi kac gun gorusmediler
annesi geri gelince bizimki dizine yatmis annem benim sacimi oksadi diyor
boyle adamdan korkayim mi sasirdim valla
evlat olarak nekadar guzel birsey hep dua ediyorum erkek evladim olursa babasina benzesin annesi olarak gurur duyarim boyle sevip sayiyor diye ama bu asiri anneciligi yuzunden beni gozardi edermi acaba annesiyle bir husumetimiz cikarsa diye dusunmuyorda degilim acikcasi
evet oldu
aksamdan solıyım evet yrn ak koyun kara koyun bellı eder kendını
hmmm ... pekı olaylara bakıs acısı nasıl
mesela bı olay oldgu zmn nasıl tepkı veren bırı
msjlasıyoruz ısteee
ıns canım ... yanıı cok aıleye baglı olan erkekte ıı degıl blıyorsun ıns cok ıyı tanıma fırsatın olur ve cok mutlu olursun ...canim annesiyle daha tanismadim
o konuda aramizda bir husumette cikmadi yani annesiyle benim aramda kalmadi daha simdilik ilerde nasil tepkiler verir bilmiyorum
aksam tek bu tatsizlik cikti ama uygun bir dille annesinin bu soyledigi hosuma gitmedigini belirttim
kaba davranmadan tabi yoksa esip gurlesem her erkek gibi annesini ezdirmez daha dikkatli konus diye uyarir diye dusunuyorum
ama dedigim gibi daha kadinla ne tanistim nede fikir alisverisimiz oldu
inaniyorum ki benide annesine ezdirmez
yok bee duygusallık 0hmmm sesini bi duyim ozledim diyip arasaymis keske
tatsizliklar msjlarla dahada zor cozuluyor
sesli konusunca her iki tarafinda ne demek istedigi daha iyi anlasiliyor ses tonundan konusma seklinden vs...
yok bee duygusallık 0
bnde solemesemmı gtcegımı
yda sole dıyım bn gelcem ama erken gelcem sn uyuyorsundr o saatte dıyım hnı gorusemeyız havalarıne getıreyım
ıns canım ... yanıı cok aıleye baglı olan erkekte ıı degıl blıyorsun ıns cok ıyı tanıma fırsatın olur ve cok mutlu olursun ...
hala ısyerıe gelen olmadı dha hesabmı toparlamadık ne blım ıhbarnameyı fılan ımzalamadık ne bcım bıyer ya burası
bn sevgılım olsa bıle oldgnu dıer adaylara solememya tatlim adamin huyunu sen biliyorsun oyle sen yanina gideceksin diye havalara giren burnu kalkan birisiyse agirdan sat kendini
o saatlerde sen uyuyorsundur muhtemelen gorusemicez dediginde evet dogru cok erken gibi laflar ederse zaten salla gitsin bu adami zerre kadarda umurunda olmasin...
ama diger sekildede diyebilirsin iste kadikoyde isim var sabah erken ama goruselim de direk
gelir gorusursunuz baktin yine kadir kiymet bilmiyor ozm yine salla
sen sonucta aramis cagirmis olcaksin bir nevi iliskiniz icin caba gostermis olcaksin ama o sallamiyorsa sende onu salla
benim kv nin sozunu dinle haa kismetinizi kapatmayinac kismetini kurtul sundan
bn sevgılım olsa bıle oldgnu dıer adaylara solemem
kısmetımı kapamam yanııı=)))
bıraz once dedımkı bn sabah gelcem yerını soruyo hastanenın hıc goruselım demedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?