Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hmm anladım canm kötü olmuş ya
ama vardır bunda da bi hayır tatlım ya sen üzme kendini nişan yaparsınız bu sene düğünü de seneye okulu bitince yaparsınız birazcık daha sabretmeniz gerekecek ama sonunda gönlünüze göre olur inşallah

Evet tatlım artık öyle olucak ama insanın planlarının alt üst olması çok kötü hele ki böyle önemli bi konuda. Hayatımızı etkiledi resmen tek bi ders Neyse sende ne var ne yok kuzum. Karnelerini verdin mi pıtırcıkların

ev mi noldu ki mukmuke siz evi tutmusmuydunuz ben kacrmışım oraları
dönemi mi uzadı canım büt yada yaz okulu yok mu
hayırlısı olsun hakkınızda kuzum ya sıkma canını

kuzum biz kiracının evden çıkmasını bekliyoduk ev hazırdı zaten ama şimdi kiracı kaza geçirmiş karı koca işten çıkarılmışlar onlarda zor durumda napıcaz bilmiyorum artık

kuzum bak bu yaz okulunda yanlış hatırlamıyosam 7 hafta sürüyodu 2 haftada devamsızlık hakkın oluyodu. ben gitmiştim öyle hatırladığım kadar söylüyorum sana. 2 hafta devamsızlık hakkını kullanarak iki tarafı idare edebilir mi bi baksın bakalım. hem bazı hocalar gerçekten yardımcı oluyo durumu izah etse riske etmeye değer gibi geliyo bana işin ucunda 1 senelik kayıp var

Hocaların hiç birini tanımıyo sonuçta yabancı yere gidicek ama dediğin gibi herşeyi göze almak lazım ben söyleyeyim de iyice bi araştırsın ne yapabiliyosa yapsın artık
Sende üzülme ne olur kuzum ya her işte bi hayır vardır deyip geçicez ne yapalım

haklısın tabi canm tam herseyi planlıyosun hiç olmadık bişey cıkıyo üzülüyo insan ama elinizde olmayan bişey kuzum sabretmekten baska care yok birlikte olduktan sonra bu da bi şekilde atlatılır cnm inşallah
evet ya verdm onlar da kurtuldu bnde
sevdicegimi kavusmama 14 gün kaldı bu sayede

hadi ya kötü olmuş
neyse daha güzelini bulursunuz inşallah canm ya sıkma canını

Ne kadar az kaldı cnm benim bak bugünde geçti gitti zaten. Hem bu saatten sonra hazırlık yapmaya başlarsın giderken onu giyerim yanıma bunu alırım diye

tabi canım peşine düşsün araştırsın bakalım. valla ben de hiç kimseyi tanımadığım -hatta şehre bile ilk kez gidiyordum- bi okula gittim sırf dönem uzamasın diye öyle kafa bi hocaya denk geldim ki anlatamam sana haftanın iki günü git gel yapıyordum şehirler arası sabah erken saatte yola çıkıyodum akşam okul bitince dönüyodum evime. bazı zamanalr sıkıntı oluyodu gitmiyodum çok idare etti beni. belki inşallah bi hocayla arayı iyi tutat durumu anlatırsa hallolur kuzum

inşallah canım iyi düşünmeye çalışıyorum başka çaresi yok:105:

Son düzenleme:
evet canım az kaldı cok şükür
evet ya okulu da bitirdim artık sıra onlara geldi
En zevkli kısma geçebiliriz artık. Saatler sevdiceğe 14 var
İnş benim sevdiceğimde şanslı olur bi hal çaresini buluruz cnm ya
Selam fıstıklarr napıosunuzzzzz gıremıorum artık ancak bole arasırar hatrınızı sorabılıcemnasılsınız

Prossum hiç görüşemiyoruz seninle yazıp kaçıyosun özledim valla. Ama sen iyi ol yeni bölümüne alış rahat et ev meselesini de hallet arada nickini görmek bile yeter bize

Kızlaaaar;
Zelişim
Senbidebanasor
Morincim
Kartal Ablam
Renitsam
Missy
Özledim sizi. Siz hiç özlemiyomusunuz hiç gelmiyosunuz

kızlarrr pc yı bgn gonderdık dha yapılmadı
cok ozledım sızı
boncugum solemıstr evrakları verdım bı sıkıntı cıkmadı
bgn sınav sonuclarına bakmak ıcın gırdım net cafeye
6 dersten gecmısım 5 taneden kalmısım
cok uzuldum ya sızde durumlar nasıl kızlar

zelem evraklarda bi sorun çıkmamasına çok sevindim ben de mezun olamadım canım kalmışım yine finansal yönetimden lanet ders mezun olcaktım ne güzel kurtulcaktım okul derdinden

zelem evraklarda bi sorun çıkmamasına çok sevindim ben de mezun olamadım canım kalmışım yine finansal yönetimden lanet ders mezun olcaktım ne güzel kurtulcaktım okul derdinden
pc yı aksam getrdı adam artık sızınleyımmmmmmmmmmmm

bn fınansal yonetımden gecmısımde ıkı tane dersım ff olmus cok saskınımmm
dıer 3u de ortalama tutmadgı ıcın gecemedklerım
6 tanede gecmısım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…