Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

çok uykum var yavrum ya havada baya şiddetli yağmurlu falan insanaın içi darlıyor :)

Niye bitanem ne oldu mukmukunla mı tartıştınız

yok kuzum çok şükür iyiyiz bi sıkıntı yok ama ev mevzusu biraz canımı sıktı. kiracıyı çıkarıcaklardı biz oturacaktık adam kaza geçirmiş kadın ağlamış zor durumda kalırız falan e böyle bi durumda insanları zor durumda bırakıp yuvamı onların yuvasını dağıtarak kuramam. bakalım nasıl olacak

çok uykum var yavrum ya havada baya şiddetli yağmurlu falan insanaın içi darlıyor :)

ben de yağmur istiyorum

Offf şimdi bi haber aldım ağlycam nerdeyse bizde nasıl bi şans var niye böyle önümüze hep engel çıkıyo. Bu sene okul bitiyodu. Veremediği dersleri yaz okulunda vericekti seneye hiç bi engel kalmycaktı. Yaz okulu açmıyolarmış niye böyle oluyo bizim şansımız mı bu offf offf offff

Son düzenleyen: Moderatör:

canım benim ya yok mu başka bi çaresi? mesela ben başka bi okuldan ders almıştım yaz okulunda bizim okulda o ders açılmayınca. bi araştırsın bakalım sevgilin belki böyle bi şey vardır? hem artık büt var her okulda zorunlu diyolardı.

Son düzenleme:

Bu yaz okulunda alacağı dersler üstten bıraktığı hiç almadığı derslerdi o yüzden bütte veremiyodu. Edirne'de açılmadı istanbul'a gidicekti ordada iptal edilmiş. Bursa'da var onda da devam zorunluluğu varmış 1 ay oraya gitmesi kalması imkansız. Muky niye böyle oluyo

canım eğer mezun olacaksa 1 ayı gözden çıkarsın ona göre ayarlasın şartları ve kurtulsun şu derslerinden. üzülme tatlım bi hal çaresi varsa ki bursa da var diyosun bi ay kalsın. 1 ay mı 1 yıl daha mı?

Ama 3 ders alacaktı 1'i Bursa'da 2'si İstanbul'da. O yüzden imkansız diyorum tatlım. Taksit taksit anlatıyorum kusura bakma ama bütün herşey alt üst oldu çok çok çok üzgünüm Benim ki kafasız baştan kasmadı salladı dersleri bak şimdi sıkıntısını çekiyoruz işte

o halde tabi ki imkansız olur canım benim ya bi oraya bi oraya gidemez çok sıkıntı olur. üzülme kuzum üstten alacakmış diyorsun yani üstten alıp zamanından önce bitirecekti okulunu ama olmamış yapamamış rabbim her şeyi hayırlı zamanda yaşatsın diyelim. biliyorum aslında çok iyi olurdu yapabilseymiş sizin için ama kısmet be kuzum:105::105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…