- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.281
Günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar. Keyifler nasıl
Geçicek cnm benim geçicek. Bizde yoğunluk hep var tatlım işimiz müşteriyle olduğu için ne zmn ne olacağı belli olmuyo. Ne güzel senin gibi çalışsam büro içinde kendi kendime çalışırdım ama öyle değilSen nasılsın güzelim
Niye bitanem ne oldu mukmukunla mı tartıştınız
çok uykum var yavrum ya havada baya şiddetli yağmurlu falan insanaın içi darlıyor :)
Offf şimdi bi haber aldım ağlycam nerdeyse bizde nasıl bi şans var niye böyle önümüze hep engel çıkıyo. Bu sene okul bitiyodu. Veremediği dersleri yaz okulunda vericekti seneye hiç bi engel kalmycaktı. Yaz okulu açmıyolarmış niye böyle oluyo bizim şansımız mı bu offf offf offff
canım benim ya yok mu başka bi çaresi? mesela ben başka bi okuldan ders almıştım yaz okulunda bizim okulda o ders açılmayınca. bi araştırsın bakalım sevgilim belki böyle bi şey vardır? hem artık büt var her okulda zorunlu diyolardı.
Bu yaz okulunda alacağı dersler üstten bıraktığı hiç almadığı derslerdi o yüzden bütte veremiyodu. Edirne'de açılmadı istanbul'a gidicekti ordada iptal edilmiş. Bursa'da var onda da devam zorunluluğu varmış 1 ay oraya gitmesi kalması imkansız. Muky niye böyle oluyo
canım eğer mezun olacaksa 1 ayı gözden çıkarsın ona göre ayarlasın şartları ve kurtulsun şu derslerinden. üzülme tatlım bi hal çaresi varsa ki bursa da var diyosun bi ay kalsın. 1 ay mı 1 yıl daha mı?
Ama 3 ders alacaktı 1'i Bursa'da 2'si İstanbul'da. O yüzden imkansız diyorum tatlım. Taksit taksit anlatıyorum kusura bakma ama bütün herşey alt üst oldu çok çok çok üzgünümBenim ki kafasız baştan kasmadı salladı dersleri bak şimdi sıkıntısını çekiyoruz işte
günaydın kızlaarrr:)
günaydın cindie nasılsın?
günaydn kızlar hayırlı cumalar herkese
iyiyim canım sen nasılsın
kızlar günaydınnn
nasılsınız bakalım
ben de iyiyim çok şükür canım idare ediyoruz işte
canın sıkılmış galiba biraz???
günaydın canım hoş geldin
canın sıkılmış galiba biraz???
öyle canım ama napalım sabrediyoruz işte
öyle canım ama napalım sabrediyoruz işte
hayırdır canım ne oldu??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?