- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.361
boncukum sanada maasallah kızz gordum facede
utanma be yaaaaahihihiihihhihiihih
olur olur neler yaptınız nerelerde gezdnız bakımmmakşam olsada, görüşsek
olur olur neler yaptınız nerelerde gezdnız bakımmm
Dün büroda çok duramadım, o yüzden gelemedim bebeğim
hakkındır canım cenim.
okudum canım kıracılar rahatszmıs heralde o ev nısanlının mı ?
ohh sefanız olsun yavrummmgeldiğinden beri geziyoruz izmiti
yarın denize kaçıcaz
güzel bi pazar geçircez yarimle
bakıyorum hemennnhadi akşam olsun aşıklar kavuşsunnn
özelden yazdım uzun uzun zelo
geldiğinden beri geziyoruz izmiti
yarın denize kaçıcaz
güzel bi pazar geçircez yarimle
allah nazarlardan saklasın canım maşallahailenin haberi var mı sevgilinden canım tanışmışlar mıydı?
Amiiiinnn.
Bir tek babam bilmiyor
Ailem tanıyor. geçen akşam ablamla ve nişanlısıyla beraberdik.
o kiracı durumunu banada yaz bakıyım özelden
ben geldimmmmm çok oldu gelemiyorumm(( napıosunuz canlarımmmm
hoş geldin ben mukmuke ve senle aynı günde evleniyoruz direkt gözüm çizelgeye gitti de
Hoşbuldukkk canım bnm :) bende almira .Memnun oldum.Ayy hadi hayırlısı bizim için.3 ay kaldı ya :))) nasıl hazırlıklar nelerle uğrasıyorsun.
daha tam o telaşı yaşamadım sanırım ben ama hazırlıklarım devam ediyor çok bi şeyim kalmadı çeyizi bitirdim sayılır canım ıvır zıvırlar kaldı onları da son zamanlara bıraktım çünkü ben şehir dışına gelin gidicem ve şimdiden bi sürü şeyi nasıl götürücem diye düşünüyorum onu al bi köşeye koy bunu al bi köşeye koy derken bi baktım bi sürü şey birikmişsen de nasıl gidiyo hazırlıklar, çalışıyo musun? ben çalıştığım için de sanki daha o tempoya giremedim anca öğle arası gidip geziyorum bakıyorum sonra beğendiklerimi gidip alıyorum
ewet çalışıyorum bnde dediğin gibi bakıyorum internetten yda haftasonu sonra gidip alıyorum.Benimde ufak tefekler kaldı.Ewimi tutuğumda alıcam onları. çünkü şimdi kırılcakları ufak tefekleri nereye koyucm aldıklarım yeterince yer kapladı zaten.Haziran bitince kına kıyafetlerim ve gelinliğim dikilecek :) çok heyecanlıyım bu yüzden.
Olmaz mıııııolsun babalar en son duyar bende de öyle olmuştuakşam evden çıkarken izin alamk sıkıntı oluyo mu diye merak ettim ondan sordum canım ama madem aile biliyo idare ederler o kadarcık gönderiyorum mesajı sana da canım
ben geldimmmmm çok oldu gelemiyorumm(( napıosunuz canlarımmmm
Olmaz mııııı
izin alcam diye göbeğim çatlıyo valla.sonra ayarlıyoruz bi şekilde .
hemen okuyrum
hoşgeldiiiin.npysun yvru,unuttun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?