Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

lunna psıko kırmızımm dıer kızalr hade gelın ama hadııııııııııııı

allah nazarlardan saklasın canım maşallah ailenin haberi var mı sevgilinden canım tanışmışlar mıydı?

Amiiiinnn.
Bir tek babam bilmiyor
Ailem tanıyor. geçen akşam ablamla ve nişanlısıyla beraberdik.

o kiracı durumunu banada yaz bakıyım özelden

Amiiiinnn.
Bir tek babam bilmiyor
Ailem tanıyor. geçen akşam ablamla ve nişanlısıyla beraberdik.

o kiracı durumunu banada yaz bakıyım özelden

olsun babalar en son duyar bende de öyle olmuştu akşam evden çıkarken izin alamk sıkıntı oluyo mu diye merak ettim ondan sordum canım ama madem aile biliyo idare ederler o kadarcık gönderiyorum mesajı sana da canım

Hoşbuldukkk canım bnm :) bende almira .Memnun oldum.Ayy hadi hayırlısı bizim için.3 ay kaldı ya :))) nasıl hazırlıklar nelerle uğrasıyorsun.

daha tam o telaşı yaşamadım sanırım ben ama hazırlıklarım devam ediyor çok bi şeyim kalmadı çeyizi bitirdim sayılır canım ıvır zıvırlar kaldı onları da son zamanlara bıraktım çünkü ben şehir dışına gelin gidicem ve şimdiden bi sürü şeyi nasıl götürücem diye düşünüyorum onu al bi köşeye koy bunu al bi köşeye koy derken bi baktım bi sürü şey birikmiş sen de nasıl gidiyo hazırlıklar, çalışıyo musun? ben çalıştığım için de sanki daha o tempoya giremedim anca öğle arası gidip geziyorum bakıyorum sonra beğendiklerimi gidip alıyorum

ewet çalışıyorum bnde dediğin gibi bakıyorum internetten yda haftasonu sonra gidip alıyorum.Benimde ufak tefekler kaldı.Ewimi tutuğumda alıcam onları. çünkü şimdi kırılcakları ufak tefekleri nereye koyucm aldıklarım yeterince yer kapladı zaten.Haziran bitince kına kıyafetlerim ve gelinliğim dikilecek :) çok heyecanlıyım bu yüzden.

ben gelinlik telaşını tamamen unuttum bi de o var daha diktiricek miyim hazır mı alıcaz hiç bilmiyorum. ama çoğu model bana uygun değil benim gelinlik ne kapalı ne çok açık olmalı ortası bi şey bulmam lazım ve sanırım bunu bulmak zor çünkü gelinliklerin çoğu ya tamamen açık ya da tamamen kapalı biz de inşallah ağustos gibi evin mobilyası ve beyaz eşyasını seçicez sonra ev düzmek nikah işlemleri derken 15 eylül geliverir

Olmaz mııııı
izin alcam diye göbeğim çatlıyo valla.sonra ayarlıyoruz bi şekilde .
hemen okuyrum

ben geldimmmmm çok oldu gelemiyorumm(( napıosunuz canlarımmmm

hoşgeldiiiin.npysun yvru,unuttun bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…