Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

albüm vr resim yok resim eklemeyi becerememişsin canıms.

canim profilimde arkadaslarin altinda
album yaziyor yanindada fazlasi yaziyor
fazlasina tiklayinca albumleri gosteriyor
benim resimde album kapagi olmus
albumun icine girince resim yok ama
tiklamadan bakarsan album kapagi gibi duruyor
kucuk ama resim buyumuyor
birde oyle bak

Tü Allah seni
o albüme gir. albüme resim ekle yazıyo . ordan ekle resmi bitir de, değişiklikleri kaydet de.

Kızlar bugün limangoda çeyizlik çok güzel şeyler var tencereler kek kalıpları saksılar biblolar fln aklınızda olsun

Oyy yiğğrum. hoşgeldiiin
anlat anlat, ne var ne yok, hazırlıklar ne alemde
Ne olsun kuzucummm sevdiceğimiz geldi resmi işlerimizi hallettik şimdi bekliyoruz bize dönüş olmasını
Damatlığımızı aldık :)
Balayı alışverişimizi yaptık :)
Cok cici ve seksi seyler aldım kiiii :)
Balayımızı organize ettik acenta ile nasip olursa VOYAGE Belek e gidiyoruz 9 Eylül bekle bizi :)

Başka başka gezdik eğlendik siz neler yaptınız :)
Canımın içiiiiiiii hoşgeldin sefa getirdin nasılsın
Hoşnutluk canımmm nasılsın kiii cok özledim seni
ANAM YIL OLDU GELMEYELİ TEE BEN İLK TOPİĞE GELDİĞİMDE VARDIN

BEN GÖRMEDİM Bİ ŞEY KIZZ
Ben arada gelir giderim canımmm buradaki dostlarımı özlüyorum ev sahibi sayılırım zaten :))

ekle bakıyım şu gelinliği görelim

böyle bi şey işte canım ama biraz savaşıcaz nişanlımla bu kadar üstüme oturan bi şey giymemi istemeyecek ama accık zayıflarsam 10 cm topukluyla 175 cm olurum bal gibi de yakışır tabi üst kısımları daha kapalı olmalı yoksa oracıkta evlenmeden boşar beni gerçi biz kır düğünü düşünüyoruz uyar mı pek bilmiyorum ama kabarık gelinlik hiç olmaz gibi geliyo bana ne dersiniz kızlar?

Oh oh oh maşallah gelinlik işini de halledebildin mi tatlım bitti mi?
Biliyomusun 2 gün sonra kayınvalideciğim annemle tanışmaya bize geliyo

yaaa offffff
ben gordum simdi resim ekle fln olayini ekledim bitir dedim
degisiklikleri kaydet dedim
ama bir yazi cikiyor iste...
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için
bu cikiyorr anlamadim ki benn niye kabul etmiyor
resim mi cok buyuk acaba
hic boyle olmusmuydu sizde :26:

Kuzum ya bu çok hafif değil mi kokteyl gibi bişey olacaksa ok çok şık ama kır düğününe olur mu ki bu:26:

OOOYY MAAŞALLAAAH.
bak yanına gelsin düzelirsinz demiştik.
çook sevindim bal, herşey yolunda demek.
geliniğin ve mobilya işleri noldu kuzum?

Kızlar bugün limangoda çeyizlik çok güzel şeyler var tencereler kek kalıpları saksılar biblolar fln aklınızda olsun

dur hemen bi bakayım

hatırladım sen eylülün ilk haftası mı evleniyodun canım öyle hatırlıyorum sanki:107:

bu gelinlik mi şimdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…