- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.821
bi şey olmaz ossuniki gündür az yiyorum ya bağırsak tembelliği başladı. gerçi neye çalışcaksa doldurmuyorum ki artık mideyi olsun baş koydum bu yola zayıflıcam balık model gelinlik giyicem
albüm vr resim yokresim eklemeyi becerememişsin canıms.
canim profilimde arkadaslarin altinda
album yaziyor yanindada fazlasi yaziyor
fazlasina tiklayinca albumleri gosteriyor
benim resimde album kapagi olmus
albumun icine girince resim yok ama
tiklamadan bakarsan album kapagi gibi duruyor
kucuk ama resim buyumuyor
birde oyle bak
Ben özledim galiba siziiiiiii 
Tü Allah seni
o albüme gir. albüme resim ekle yazıyo . ordan ekle resmi bitir de, değişiklikleri kaydet de.
annem girdim albume ekledim ama kaydet maydet bise goremedim
surukle fln biseler diyo yaptim ama olmadii
idare ediver artik kucuk mucuk gordun ya okadar
Ne olsun kuzucummm sevdiceğimiz geldi resmi işlerimizi hallettik şimdi bekliyoruz bize dönüş olmasınıOyy yiğğrum. hoşgeldiiin
anlat anlat, ne var ne yok, hazırlıklar ne alemde
Hoşnutluk canımmm nasılsın kiii cok özledim seniCanımın içiiiiiiii hoşgeldin sefa getirdin nasılsın
Ben arada gelir giderim canımmm buradaki dostlarımı özlüyorum ev sahibi sayılırım zaten :))ANAM YIL OLDU GELMEYELİ TEE BEN İLK TOPİĞE GELDİĞİMDE VARDIN
BEN GÖRMEDİM Bİ ŞEY KIZZ
ekle bakıyım şu gelinliği görelim
Ne olsun kuzucummm sevdiceğimiz geldi resmi işlerimizi hallettik şimdi bekliyoruz bize dönüş olmasını
Damatlığımızı aldık :)
Balayı alışverişimizi yaptık :)
Cok cici ve seksi seyler aldım kiiii :)
Balayımızı organize ettik acenta ile nasip olursa VOYAGE Belek e gidiyoruz 9 Eylül bekle bizi :)
Başka başka gezdik eğlendik siz neler yaptınız :)
Hoşnutluk canımmm nasılsın kiii cok özledim seni
Kuzum ya bu çok hafif değil mi kokteyl gibi bişey olacaksa ok çok şık ama kır düğününe olur mu ki bu:26:Eki Görüntüle 739684
böyle bi şey işte canım ama biraz savaşıcaz nişanlımla bu kadar üstüme oturan bi şey giymemi istemeyecek ama accık zayıflarsam 10 cm topukluyla 175 cm olurum bal gibi de yakışırtabi üst kısımları daha kapalı olmalı yoksa oracıkta evlenmeden boşar beni gerçi biz kır düğünü düşünüyoruz uyar mı pek bilmiyorum ama kabarık gelinlik hiç olmaz gibi geliyo bana ne dersiniz kızlar?
Ne olsun kuzucummm sevdiceğimiz geldi resmi işlerimizi hallettik şimdi bekliyoruz bize dönüş olmasını
Balayımızı organize ettik acenta ile nasip olursa VOYAGE Belek e gidiyoruz 9 Eylül bekle bizi :)
Ben arada gelir giderim canımmm buradaki dostlarımı özlüyorum ev sahibi sayılırım zaten :))
Kızlar bugün limangoda çeyizlik çok güzel şeyler var tencereler kek kalıpları saksılar biblolar fln aklınızda olsun
Ben arada gelir giderim canımmm buradaki dostlarımı özlüyorum ev sahibi sayılırım zaten :))
Eki Görüntüle 739684
böyle bi şey işte canım ama biraz savaşıcaz nişanlımla bu kadar üstüme oturan bi şey giymemi istemeyecek ama accık zayıflarsam 10 cm topukluyla 175 cm olurum bal gibi de yakışırtabi üst kısımları daha kapalı olmalı yoksa oracıkta evlenmeden boşar beni gerçi biz kır düğünü düşünüyoruz uyar mı pek bilmiyorum ama kabarık gelinlik hiç olmaz gibi geliyo bana ne dersiniz kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?