Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

benimde boyum 166 kilom 61 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diliyorum

ayy evett gelinlik çok önemli bende şimdi başlasam o zamana kadar anca balık modeli kıvamına gelirimm

çıkmış kiiii :26::26::26:

kızzz varrr,3 aylık hamile gibi hemde ayaktayken çok çıkmasada oturunca kat kat

anam hepimizinki öyle zaten oturunca daha çok belli oluyo sürekli de karnını içeri çekemiyosun ki

hımm evet yardımcı olarak kullanayım o zaman bu söylediklerimin hepsini birden yapıp bir anda 40 kilo olmıyım sonra
yok kız o kadar olmaz olacağını bilsem ben de yaparım

benim ki biraz 4 aylıklara kaçıyor öyle valla belki karın gidince göğüs kısmı da biraz giderr

işte memişler gitmesin onlar kalsın sinir oluyorum zaten zayıfladım mı onlarda küçülüyo sanki onlardan şikayetçi olan var

evett kısmetse

ayyy maydonoz suyu hayatta içemem ama kayısı çayını seviyorum arada içiyorum her gün içersek bu seferde bağırsakları tembelleştirir herşeyin fazlası zarar zatennn

İyiyim fıstığım sen nasılsınnn

İyiyim şekeriiimmm, senden naber
bi önceki sayfanın sonuna bak.
Kuzum kahve içiyodum
57 buçuğum, gayet göbişliyim, hala da yiyorum çok mu gamsızım. :26:
Süpersin sen balım benim hiçte kilolu durmuyosun
Bende yeşil çayı hayatta içemem ıyyk
Lunnaaam, mukmuk albüm yapacaktı ama nasıl yapıcağmızı bilmiyoruz
unuttuk sonra onu, hazır sen burdayken bi anlatıver güzelim

nazarım, lunna görmedi hala
Tatlım profilinde albüm ekle var ya ordan yapıcaksın işte sayfa seni yönlendiriyo zaten

en iyisi prenses model hiç fazlalığını göstermiyo

59 olsan göze batmaz , ama 60 deyince insan bi şey oluyo hakkaten
böyle olmıcak hakkaten ..tamam kızlar, yemek yemiyoruz
aaayyy ama ben bu akşam sigara böreği yapacaktım. durun onu yapayımda ondan sonra başlarız diyete

nazarım şu kayısı çayı dediğin hazır poşet çay mı yoksa aktardan mı alıyosun. hazırsa hemen markete inicem de onu da içeyim

Hahahahhhh sigara böreğinden sonra mı deli kız

yok kız o kadar olmaz olacağını bilsem ben de yaparım

işte memişler gitmesin onlar kalsın sinir oluyorum zaten zayıfladım mı onlarda küçülüyo sanki onlardan şikayetçi olan var

aynen canımm ben tartıda o ibreyi göremem zatenn yapım da yokk

benimkiler birazcık gidebilir biraz fazla daaa

evett kısmetse

ayyy maydonoz suyu hayatta içemem ama kayısı çayını seviyorum arada içiyorum her gün içersek bu seferde bağırsakları tembelleştirir herşeyin fazlası zarar zatennn
günde 1 bardak içiceksin annem
Kuzum kahve içiyodum

Süpersin sen balım benim hiçte kilolu durmuyosun

Tatlım profilinde albüm ekle var ya ordan yapıcaksın işte sayfa seni yönlendiriyo zaten
var var, fazlalıklarım var annem. boyum kısa çünkü 1.60
nazarım şu kayısı çayı dediğin hazır poşet çay mı yoksa aktardan mı alıyosun. hazırsa hemen markete inicem de onu da içeyim

hazır poşet çay yavrum, yeşil çay gibi aynı

Mukymmm profilde arkadaşların altında albüm ekle var sonra albümün adını yazıyorsun değişiklikleri kaydet diyorsun sonra sağda resim yükle var ona tıklayıp açılan sayfananın sağ üstünde dosya ekleye basıp resimleri yüklüyosun kaydet diyorsun işte bu kadaaaar

farketmiyor ki canım doğadan ınki güzell, mesela wc sorunu için toz şeklinde kaynatmadan da suyla yutullunca daha etkili

Son düzenleyen: Moderatör:

yavrum boyuma göre aslında normal kilom ama ben 58 olmak istiyorum tartıda 5 le başlayan kilo görmek istiyorum. yaraya tuz basmak dedikleri bu olsa gerek nazar kız benimde aklımda kımalı börek vardı ama yemicemmmmmmm ta ki tartıda 5 le başlayan kilomu görene kadar

günde 1 bardak içiceksin annem

var var, fazlalıklarım var annem. boyum kısa çünkü 1.60

hazır poşet çay yavrum, yeşil çay gibi aynı

gidip bi kayısı çayı alıyım ben o zaman

farketmiyor ki canım doğadan ınki güzell, mesela wc sorunu için toz şeklinde kaynatmadan da suyla yutullunca daha etkili

yok öyle ilaç gibi toz kapsül flan kullanmam neme lazım bi şey bi şey olur canım tatlı benim
yarın yine aklıma bişi gelmezse , başlarım

Mukum, yaptın mı albüm?

yok görmedim lunnanın geldiğini o yüzden hotmailine bak

Fotoğraflarını hotmaile atıyosan bende istiyorum yaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…