- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.781
boyum 165 cm kilom 60 yarışmaya adanadan katılıyorum taliplerimi beklemiyorumkız ben de sevmem öyle çiroz gibi kızı azcık etli olacak ama bazıları var ki hakkaten on numara yani tabi benden kilolu kızları görünce böyle bi derin nefes alıyoruma ama şimdi iş başka gelinlik giyicem yavrum şu vücuda tam oturanlar var ya onlara gözümü diktim azcık incelmem lazım
çıkmış kiiii :26::26::26:
kızzz varrr,3 aylık hamile gibi hemdeayaktayken çok çıkmasada oturunca kat kat
yok kız o kadar olmaz olacağını bilsem ben de yaparımhımm evet yardımcı olarak kullanayım o zaman bu söylediklerimin hepsini birden yapıp bir anda 40 kilo olmıyım sonra
benim ki biraz 4 aylıklara kaçıyoröyle valla belki karın gidince göğüs kısmı da biraz giderr
he senin 5 ayın kaldı yani
şaka maka benimde vermem lazım canım.
maydanoz sapı kaynatn. bir de kayısı çayı için. gecen sene ben 60 kiloydum 57 ye düştüm sayesinde.
şimdi diyeceksiniz ki e sen niye içmiyorsun.
iş yerinde içemiyorum çünkü sürekli tuvalete cıkarttırıyor kayısı çayı bende her yerde tuvalete giremem. eve kadar tutarım
ancak akşamları içebilirim. bi deneyin canlar.
Kuzum kahve içiyodumİyiyim fıstığım sen nasılsınnn
İyiyim şekeriiimmm, senden naber
bi önceki sayfanın sonuna bak.
Süpersin sen balım benim hiçte kilolu durmuyosun57 buçuğum, gayet göbişliyim, hala da yiyorumçok mu gamsızım. :26:
Bende yeşil çayı hayatta içemem ıyykbence tek çözüm spor ve boğazı tutmak. çikolata çok seviyorum normalde ama yok yemicem artık iki gündür tutuyorum kendimi bugun de tutucam zaten bikaç güne alışır vücut. bi de ben geçen sene kasım ayında eliptik bisiklet almıştım ama hiç doğru düzgün kullanmadım. şu evimizin boya işi bitsin başlıcam sıkı bi şekilde. bence biraz erken in servisten öyle yürümeye çalış. masa başı iş yapıyoruz hakkaten bazen otur otur bacakalrım tutuluyo yürümek şart. bi de banyoda kabak lifinden kese yapıyorum bacakalrıma karnıma falan hem selülit oluşumunu engelliyomuş.
ayy yok ben de öyle elma sirkesi falan içemem limonlu sıcak su bile içemiyorumama yeşil çayı siyah çaydan çok seviyorum ve rahatlıkla tüketebiliyorum
Lunnaaam, mukmuk albüm yapacaktı ama nasıl yapıcağmızı bilmiyoruz
unuttuk sonra onu, hazır sen burdayken bi anlatıver güzelim
Tatlım profilinde albüm ekle var ya ordan yapıcaksın işte sayfa seni yönlendiriyo zatennazarım, lunna görmedi hala
boyum 165 cm kilom 60 yarışmaya adanadan katılıyorum taliplerimi beklemiyorumkız ben de sevmem öyle çiroz gibi kızı azcık etli olacak ama bazıları var ki hakkaten on numara yani tabi benden kilolu kızları görünce böyle bi derin nefes alıyoruma ama şimdi iş başka gelinlik giyicem yavrum şu vücuda tam oturanlar var ya onlara gözümü diktim azcık incelmem lazım
he senin 5 ayın kaldı yani
şaka maka benimde vermem lazım canım.
maydanoz sapı kaynatn. bir de kayısı çayı için. gecen sene ben 60 kiloydum 57 ye düştüm sayesinde.
şimdi diyeceksiniz ki e sen niye içmiyorsun.
iş yerinde içemiyorum çünkü sürekli tuvalete cıkarttırıyor kayısı çayı bende her yerde tuvalete giremem. eve kadar tutarım
ancak akşamları içebilirim. bi deneyin canlar.
en iyisi prenses model hiç fazlalığını göstermiyo
59 olsan göze batmaz , ama 60 deyince insan bi şey oluyo hakkaten
böyle olmıcak hakkaten ..tamam kızlar, yemek yemiyoruz
aaayyy ama ben bu akşam sigara böreği yapacaktım.durun onu yapayımda ondan sonra başlarız diyete
yok kız o kadar olmaz olacağını bilsem ben de yaparım
işte memişler gitmesin onlar kalsınsinir oluyorum zaten zayıfladım mı onlarda küçülüyo sanki onlardan şikayetçi olan var
günde 1 bardak içiceksin annemevett kısmetse
ayyy maydonoz suyu hayatta içemem ama kayısı çayını seviyorum arada içiyorum her gün içersek bu seferde bağırsakları tembelleştirirherşeyin fazlası zarar zatennn
var var, fazlalıklarım var annem. boyum kısa çünkü 1.60Kuzum kahve içiyodum
Süpersin sen balım benim hiçte kilolu durmuyosun
Tatlım profilinde albüm ekle var ya ordan yapıcaksın işte sayfa seni yönlendiriyo zaten
nazarım şu kayısı çayı dediğin hazır poşet çay mı yoksa aktardan mı alıyosun. hazırsa hemen markete inicem deonu da içeyim
nazarım şu kayısı çayı dediğin hazır poşet çay mı yoksa aktardan mı alıyosun. hazırsa hemen markete inicem deonu da içeyim
Hahahahhhh sigara böreğinden sonra mı deli kız
En güzeli diyet kaçmıyo ya dimi amaevet, aklımda kalacağına midemde kalsın
En güzeli diyet kaçmıyo ya dimi ama
en iyisi prenses model hiç fazlalığını göstermiyo
59 olsan göze batmaz , ama 60 deyince insan bi şey oluyo hakkaten
böyle olmıcak hakkaten ..tamam kızlar, yemek yemiyoruz
aaayyy ama ben bu akşam sigara böreği yapacaktım.durun onu yapayımda ondan sonra başlarız diyete
günde 1 bardak içiceksin annem
var var, fazlalıklarım var annem. boyum kısa çünkü 1.60
hazır poşet çay yavrum, yeşil çay gibi aynı
farketmiyor ki canım doğadan ınki güzell, mesela wc sorunu için toz şeklinde kaynatmadan da suyla yutullunca daha etkili
yarın yine aklıma bişi gelmezse , başlarım
Mukum, yaptın mı albüm?
günde 1 bardak içiceksin annem
var var, fazlalıklarım var annem. boyum kısa çünkü 1.60
hazır poşet çay yavrum, yeşil çay gibi aynı
Fotoğraflarını hotmaile atıyosan bende istiyorum yaaaaaaayavrum boyuma göre aslında normal kilom ama ben 58 olmak istiyorum tartıda 5 le başlayan kilo görmek istiyorum. yaraya tuz basmak dedikleri bu olsa gerek nazar kızbenimde aklımda kımalı börek vardı ama yemicemmmmmmm ta ki tartıda 5 le başlayan kilomu görene kadar
gidip bi kayısı çayı alıyım ben o zaman
yok öyle ilaç gibi toz kapsül flan kullanmam neme lazım bi şey bi şey olur canım tatlı benim
yok görmedim lunnanın geldiğini o yüzden hotmailine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?