- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.841
Kuzum ya bu çok hafif değil mi kokteyl gibi bişey olacaksa ok çok şık ama kır düğününe olur mu ki bu:26:
Oh oh oh maşallah gelinlik işini de halledebildin mi tatlım bitti mi?
Biliyomusun 2 gün sonra kayınvalideciğim annemle tanışmaya bize geliyo
Mukmuk model olarak harika bişey ama dediğin gibi kır düğününde bu model olmaz arkadasımEki Görüntüle 739684
böyle bi şey işte canım ama biraz savaşıcaz nişanlımla bu kadar üstüme oturan bi şey giymemi istemeyecek ama accık zayıflarsam 10 cm topukluyla 175 cm olurum bal gibi de yakışırtabi üst kısımları daha kapalı olmalı yoksa oracıkta evlenmeden boşar beni gerçi biz kır düğünü düşünüyoruz uyar mı pek bilmiyorum ama kabarık gelinlik hiç olmaz gibi geliyo bana ne dersiniz kızlar?
Oh oh oh maşallah gelinlik işini de halledebildin mi tatlım bitti mi?
Biliyomusun 2 gün sonra kayınvalideciğim annemle tanışmaya bize geliyo
bu gelinlik mi şimdiiii
Mukmuk model olarak harika bişey ama dediğin gibi kır düğününde bu model olmaz arkadasım
Tabi ki sadece ve sadece sen ne istersen o olmalı ama model olarak kır düğününe uygun değil. Fiziğine güveniyorsan model içinde kalmasın kınada böyle bişey giy istersen
Evet canım onu morinci kuzumla hallettik zaten 2 Temmuz'da ilk provam vaaar :)
İnanmıyorum yaa bu harika bi haber sonunda gercekler su yüzüne çıkıyor ve lunna sevdiğine bir adım daha yaklaşıyor :)
yaaa offffff
ben gordum simdi resim ekle fln olayini ekledim bitir dedim
degisiklikleri kaydet dedim
ama bir yazi cikiyor iste...
Merhaba, Sitede yer alan link yapısı değiştirildiğinden dolayı ilgili konuya ulaşamıyorsunuz. Sitenin ana sayfasına giderek alt başlıklardan ilgili konuya ulaşabilirsiniz ! Ana sayfaya gitmek için
bu cikiyorr anlamadim ki benn niye kabul etmiyor
resim mi cok buyuk acaba
hic boyle olmusmuydu sizde :26:
Kabarık model niye olmasın tatlım fazlam var diye mi korkuyosun bence bu model daha çok ortaya çıkarır çokta kabarık olmasın ama bundan daha gösterişli olsun. Bende çok allı pullu şeyleri sevmem fakat bununla bence gelin gibi olmazsın:26:biliyorum gece kıyafetlerine benziyo kesimi ama sade ve şık geliyo bana bu model. kır düğününe olur mu diye düşünüyorum zaten canıma am öyle çok kabarık gelinlikte olmaz gibi haksız mıyım:44:
Nasıl duymazsın kaç gündür söylüyorum heyecan tavan yaptı fenayımneeeeeeeeeeeeeeeeee
ben şuan duydum bunuuuuuu
çooook sevindiim,ayy çok hycnlııııııııııııı
Mukmuk model olarak harika bişey ama dediğin gibi kır düğününde bu model olmaz arkadasım
Tabi ki sadece ve sadece sen ne istersen o olmalı ama model olarak kır düğününe uygun değil. Fiziğine güveniyorsan model içinde kalmasın kınada böyle bişey giy istersen
Evet canım onu morinci kuzumla hallettik zaten 2 Temmuz'da ilk provam vaaar :)
İnanmıyorum yaa bu harika bi haber sonunda gercekler su yüzüne çıkıyor ve lunna sevdiğine bir adım daha yaklaşıyor :)
OOOYY MAAŞALLAAAH.
bak yanına gelsin düzelirsinz demiştik.
çook sevindim bal, herşey yolunda demek.
geliniğin ve mobilya işleri noldu kuzum?
Evet canım aynen öyle :)dur hemen bi bakayım
hatırladım sen eylülün ilk haftası mı evleniyodun canım öyle hatırlıyorum sanki:107:
kızlarrrrr vazgeçtim tamam siz böyle tepki verdiyseniz nişanlımı düşünemiyorumben daha anam babam usulü gelinlik bakıyım en iyisi
Kabarık model niye olmasın tatlım fazlam var diye mi korkuyosun bence bu model daha çok ortaya çıkarır çokta kabarık olmasın ama bundan daha gösterişli olsun. Bende çok allı pullu şeyleri sevmem fakat bununla bence gelin gibi olmazsın:26:
Nasıl duymazsın kaç gündür söylüyorum heyecan tavan yaptı fenayım
Harikaaaaa ve ben felaket heyecanlıyım inş annelerimiz çoooook iyi anlaşır büyük gerginlik var üstümde bi de yiyecek ne yapsak diye karar veremiyorum bi türlü
aslında derdim fazlalık değil canım löp löp etli değilim çok şükürKabarık model niye olmasın tatlım fazlam var diye mi korkuyosun bence bu model daha çok ortaya çıkarır çokta kabarık olmasın ama bundan daha gösterişli olsun. Bende çok allı pullu şeyleri sevmem fakat bununla bence gelin gibi olmazsın:26:
Evet haklıydın nazarımmm :)
Siz neler yaptınız eniştecan döndü mü ?
Gelinlik ilk provam 2 Temmuz'da mobilyalar için evimizi bekliyoruz canım bu hafta belli olcak işte :)
Evet canım aynen öyle :)
Çeyiz topiği açak mıııı :)
Aynen kuzum daha türk usulü olabilir uçuş uçuş etekleri olan bi gelinlik kır düğününe yakışır bence :)
son günlerde adapte olamadım ki topiğe askerim sayesinde.Kabarık model niye olmasın tatlım fazlam var diye mi korkuyosun bence bu model daha çok ortaya çıkarır çokta kabarık olmasın ama bundan daha gösterişli olsun. Bende çok allı pullu şeyleri sevmem fakat bununla bence gelin gibi olmazsın:26:
Nasıl duymazsın kaç gündür söylüyorum heyecan tavan yaptı fenayım
Harikaaaaa ve ben felaket heyecanlıyım inş annelerimiz çoooook iyi anlaşır büyük gerginlik var üstümde bi de yiyecek ne yapsak diye karar veremiyorum bi türlü
Evet haklıydın nazarımmm :)
Siz neler yaptınız eniştecan döndü mü ?
Gelinlik ilk provam 2 Temmuz'da mobilyalar için evimizi bekliyoruz canım bu hafta belli olcak işte :)
Aynen kuzum daha türk usulü olabilir uçuş uçuş etekleri olan bi gelinlik kır düğününe yakışır bence :)
Şafağım 4 gün birden attı. + gün geriden saymışız. yazıcıdan öğrenmiş askerim şafağımız şuan 152
hemen değiştirdim tabisiiiii
4.ayımızıda bozduk be askerim. az kaldı az....
Kuzummm hiç heyecan yapma :)
Kayınvaliden sizden çıkıp evine giderken " sanırım dünyanın en şanşlı kayınvalidesi benim ne kada da tatlı ne kada da güzel bir gelinim var "diye düşüncek :)
Ay ne yapsanız ki ne sever acaba ?
oyy maşallah ne güzel canım keşke hep siz yanlış saymış olsanızda 4 er 5 er azalsa dimi yaa
EN çok korktuğum anlaşamamaları zaten anneme tembihleyip duruyorum bak anne sakın öyle deme sakın bu konuyu açma diyeson günlerde adapte olamadım ki topiğe askerim sayesinde.
çoook sevindim canım benim. hadi bakalım, çok iyi anlaşırlar inşaallaaahh
Şafağım 4 gün birden attı. + gün geriden saymışız. yazıcıdan öğrenmiş askerim şafağımız şuan 152
hemen değiştirdim tabisiiiii
4.ayımızıda bozduk be askerim. az kaldı az....
selam kızlar
ayy keşkeeehemen şafak kağıdımdan 4 gün karaladım
1 hafta sonra '4' rakamını karalamaya başlıyorum. 4 de bitince gelsin askeriiiiiiim
selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?