- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.881
Offff öyle bi heyecan var ki anlatmak imkansız ama sevgilim çok rahat deli ediyo beni. Akşam bu rahatlığı yüzünden ona kızdım işi sen benimle evlenmek istemiyosuna kadar getirdim
insan şükrediyo haline. bazende çok takıyorum kafama böylede sorunlu bi insanım, acaba ileride böyle şeyler yaşar mıyım diye kuruyorum kafamda kötüyü çağırır gibi ne deli düşüncelerim var yaa
hmm o gelmicekti sanırım yanlış hatırlamıyosam
o yüzden rahattır simdi
hatta sen heyecanlanınca sana gülüyordur muhtemelen
o da ailenle tanısmaya geldiginde sen rahat olursun o zaman görür heyecan nasıl oluyomus
ya canım bence de garip bu yaptığı. özlemden böyle yapıyo desem bi o özlemiyo sen de özlüyosun onu. seni kırmak yerine sevgisini dile getirse daha kolay geçicek ayrı kaldığınız günler. ne bilim bizde 2 aydır görüşemiyoruz ama ara ara tartıştığımız oluyo hatta sırf beni kırmamak için kapatmak ister telefonu sakinleşip öyle konuşuruz. bi kere kafasını kırarım beni kırmasın
öyle diyor birlikteyken geçirdiğimiz mutlu güzel dakikalar aklıma geliyor , yanında olmak istiyorum o yüzden elimde olmadan böyle davranıyorum diyor, ama son zamanlarda biraz abarttı gibi ne bileyim sürekli beni kırma peşinde sanki , söylediklerimde ağırına gitmiyo bir de diyorum beni üzüyorsun kırıyorsun ben bir şey yapmıyorum ortada bir şey yokk diyoren ufak şeyde sinirleniyor yanında hiç öyle değil ama sinirlendiği bir şeyde olsa asla kırıcı bir şey demiyor mesajlarda sanki başka biri:106:
olmuuuuşşş
pembişim yardımın için teşekkür ederm arkadaşımm
ona seslendiğim şekilde yapamdım cok ifşa olmaya gerek yok
var böyle insanlar canım yani özlemden hırsını senden çıkarıyordur. hoş değil sen de kırılıyosun sonuçta. tatlı tatalı bi anlat derdini buluştuğunuz bi zaman. sen böyle yapınca beni daha çok üzüyosun falan de mesela. gerçi dile getirmişsindir bu rahatsızlığını ama bence bu kez daha ciddi konuşun ve söz al ondan
Tatlım ya özlediği zmn daha çok güzel söz söylemesi lazım uzaklığı hissettirmemesi için elinden geleni yapması lazım ama herkesin yapısı farklı. Belli ki senin sevdiceğin biraz nazlı. Nasıl akıl versem bilemedim ki güzelimkızlarr bir şey soracağımm sevgilimle kimi zaman oluyor mesafelerden dolayı 1 ay kimi zaman 2 ay görüşemiyoruz falan , mesela buluştuktan sonra 1 hafta falan çok iyi oluyor 2. haftadan sonra deiğişik davranmaya başlıyor yani özlediğim için diyor ama çok ilgisiz davranıyor ve buluşana kadar böyle devam ediyor diyelim ki ertesi gün mü buluşucaz yada 3 hafta - 1 ay sonra mı yüzyüze gelene kadar böyle yapmaya devam ediyor , ve buluşana kadar bu tavrı beni çok üzüyor
böyle yapması bana çok saçma geliyor yanyanayken çok iyi ama yanıında yokken kendi gibi davranmıyor en ufak şeyde üzmekten kırıcı söz söylemekten çekinmiyor , haliyle tartışma çıkıyor kızlar hiç güzel söz söylmemiyor öyle tavırlardayken ,neden anlamıyorumm hiç kimseden böyle bir şeyde duymadımm
Aynen öyle yapıcam istemeye geldiklerinde kapı aralığından kıs kıs gülücem dil çıkarıcam onahmm o gelmicekti sanırım yanlış hatırlamıyosam
o yüzden rahattır simdi
hatta sen heyecanlanınca sana gülüyordur muhtemelen
o da ailenle tanısmaya geldiginde sen rahat olursun o zaman görür heyecan nasıl oluyomus
ay oldu mu acabaaa :26:
lunnam evet kuzum sadece seniki çıkmıyor bende :44:
Tatlım ya özlediği zmn daha çok güzel söz söylemesi lazım uzaklığı hissettirmemesi için elinden geleni yapması lazım ama herkesin yapısı farklı. Belli ki senin sevdiceğin biraz nazlı. Nasıl akıl versem bilemedim ki güzelim
var mı canım ilki bende var sanıyordumkonuştum canım defalarca tamam yapmıycam artık öyle diyor zaman geçince aynı elimde değil özlemden diyor özlüyorsun o zaman özledim de sürekli güzel şeyler söyle madem tavır yapacağına :2:aynen benden çıkartıyor acısını , bende en ufak şeye takan biriyim bu yüzden deli oluyorum halbuki onun gibi rahat olsam zaten hiç sorun olmaz ki buluşana kadar ama yapamıyorum işte istiyorum ki böyle olmasın ama yokk sanki başka biri bir güzel söz söylemiyor küçük bir şeyde hemen kırıcı sözler ediyor
evet özelim bana kaldı
lunnam seninde cook değişik yarın gelcem bana da ondan yaoalımm
ay herşeyden de heves ediyorum
şimdilik çıkıyorum kızlar artık daha sık gelicem son hazırlıkları paylaşırız kiiii
nazarım ,lunnam ,pembiş ve mukmuke öpüldünüz canlarım
ayrıca hala istanbul-beşiktaş tarafında adam gibi bi gelinbaşı yapıcak kuaför bulamadım eş dost tanıdık varsa benim için sorun lütfe kafayı yicem
slm kızlar nasılsınız bakalım
e madem çok özlediğinden öyle yapıyo çıksın gelsin o zaman böyle seni kırarak özlemi mi geçiyo yani sen şunun bi kulaklarını çekiver canım aynen bu lafı söyle beni kırınca özlemin geçiyo mu ?
iyiyim canım bende sabahtan beri giremedim 2 gündür ekran donuyo tam acılıyo ama sayfayı acmıyo delırdımanadolu yakası olsa sorardım benim eltiye ama avrupayı bilmez kanımca:26:
hoş geldin canım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın :107:
slm arkadaşlarrr
iyiyim canım bende sabahtan beri giremedim 2 gündür ekran donuyo tam acılıyo ama sayfayı acmıyo delırdım
hosgeldın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?