Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Offff öyle bi heyecan var ki anlatmak imkansız ama sevgilim çok rahat deli ediyo beni. Akşam bu rahatlığı yüzünden ona kızdım işi sen benimle evlenmek istemiyosuna kadar getirdim

hmm o gelmicekti sanırım yanlış hatırlamıyosam
o yüzden rahattır simdi
hatta sen heyecanlanınca sana gülüyordur muhtemelen
o da ailenle tanısmaya geldiginde sen rahat olursun o zaman görür heyecan nasıl oluyomus

olmuuuuşşş

pembişim yardımın için teşekkür ederm arkadaşımm

ona seslendiğim şekilde yapamdım cok ifşa olmaya gerek yok

öyle diyor birlikteyken geçirdiğimiz mutlu güzel dakikalar aklıma geliyor , yanında olmak istiyorum o yüzden elimde olmadan böyle davranıyorum diyor, ama son zamanlarda biraz abarttı gibi ne bileyim sürekli beni kırma peşinde sanki , söylediklerimde ağırına gitmiyo bir de diyorum beni üzüyorsun kırıyorsun ben bir şey yapmıyorum ortada bir şey yokk diyor en ufak şeyde sinirleniyor yanında hiç öyle değil ama sinirlendiği bir şeyde olsa asla kırıcı bir şey demiyor mesajlarda sanki başka biri:106:

Son düzenleyen: Moderatör:

var böyle insanlar canım yani özlemden hırsını senden çıkarıyordur. hoş değil sen de kırılıyosun sonuçta. tatlı tatalı bi anlat derdini buluştuğunuz bi zaman. sen böyle yapınca beni daha çok üzüyosun falan de mesela. gerçi dile getirmişsindir bu rahatsızlığını ama bence bu kez daha ciddi konuşun ve söz al ondan

var mı canım ilki bende var sanıyordum konuştum canım defalarca tamam yapmıycam artık öyle diyor zaman geçince aynı elimde değil özlemden diyor özlüyorsun o zaman özledim de sürekli güzel şeyler söyle madem tavır yapacağına :2:aynen benden çıkartıyor acısını , bende en ufak şeye takan biriyim bu yüzden deli oluyorum halbuki onun gibi rahat olsam zaten hiç sorun olmaz ki buluşana kadar ama yapamıyorum işte istiyorum ki böyle olmasın ama yokk sanki başka biri bir güzel söz söylemiyor küçük bir şeyde hemen kırıcı sözler ediyor

Tatlım ya özlediği zmn daha çok güzel söz söylemesi lazım uzaklığı hissettirmemesi için elinden geleni yapması lazım ama herkesin yapısı farklı. Belli ki senin sevdiceğin biraz nazlı. Nasıl akıl versem bilemedim ki güzelim
Aynen öyle yapıcam istemeye geldiklerinde kapı aralığından kıs kıs gülücem dil çıkarıcam ona
ay oldu mu acabaaa :26:

lunnam evet kuzum sadece seniki çıkmıyor bende :44:

Süperrrrrrr olmuş cnm benim. Benim ki nasıl

evett benimkinin huyu çok farklı ama çok üzüyor beni böyle olunca zaten çok nazlı hemde ilgisiz davranıyor mesajlarda ne yapmalıyım bilmiyorumm

şu bir derdim var topiğinde yazılanları gördükçe iyice psikolojim bozuluyo zaten alttan alttan ayarı veriyorum sevgilime yavaşça

e madem çok özlediğinden öyle yapıyo çıksın gelsin o zaman böyle seni kırarak özlemi mi geçiyo yani sen şunun bi kulaklarını çekiver canım aynen bu lafı söyle beni kırınca özlemin geçiyo mu ?

evet özelim bana kaldı

lunnam seninde cook değişik yarın gelcem bana da ondan yaoalımm
ay herşeyden de heves ediyorum

şimdilik çıkıyorum kızlar artık daha sık gelicem son hazırlıkları paylaşırız kiiii

nazarım ,lunnam ,pembiş ve mukmuke öpüldünüz canlarım

güle güle canım gel tabi sen bizden önce gelin olacaksın hayırlısıyla inşallah tecrübelerin önemli

gelemediği için böyle yapıyor zaten çünkü yanımdayken hiç sorun yok ve ona göre tüm sorunu ben çıkartıyorum en ufak şeye taktığım için böyleymiş bende onun gibi ilgisiz konuşsam sorun yok yanii söyliycem canım biraz da şey oldu herhalde zaman geçtikçe rahat davranmaya başladı gibi sanki çokda umursamıyor elimde değil sende benii biliyorsun takma söylediklerimi ciddiye alma diyor ölür müsünn öldürür müsünnn :104:

kızlar siz söyleyin ben çok mu takıntılı biriyim yoksa bunlar gerçtekn benim düşündüğüm gibi olması gerekn şeyler mi :44: ;

mesajlarıma geç cevap vermesine deli oluyorum bir işi yokken bile geç cevap veriyor,
durup dururken dediğim gibi ilgi göstermiyor ,
kısa kesen cevaplar veriyor ,
en ufak bir konuda hemen sinirlenip bağırıyor , kırıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…