Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

slm arkadaşlarrr
merhaba canım nasılsın:107:

her şeyin ilk günkü olmasını beklemek yanlış olur diye düşünüyorum ben. çünkü iki taraflı olarak illaki bi değişme oluyor değişme de denemez aslında birbinizi daha iyi tanıyosunuz ve o ilk zamanlardaki mesajlaşma yoğunluğu hep karşındakini daha çok tanımak için oluyor. aralıksız mesajlaşırdık biz de ilk zamanlarımızda ama şimdi öyle değil pek nadirdir mesajlarımız gün içinde zaten ikimizde çalışıyoruz gerçi ben daha rahatım ama olsun. onun dışında daha çok konuşuyoruz biz gün içinde müsait oldukça arar beni. sabah desen ilk uyanan arıyo konuşuyoruz mesaj çok az var hayatımızda artık. erkekler böyle ben sayfalarca yazarım mesajı o yazmaz arar öyle cevap verir ama önceden yazardı mesela ilk zamanlarımızda. ki bütün erkeklerin ortak sorunu bence mesaj yazmayı pek sıkıcı buluyorlar ondan öyle kısa cevap veriyodur bence. yani seni sevdiğinden eminsen altında başka sebep arama derim ben
güzel sözlere gelince sen güzel şeyler söylemeyi dene bakalım tepkisiz mi kalacak. bence erkeklerde güzel sözler duymayı seviyor en az biz kızlar kadar.

Son düzenleme:
biz iyiyiz dee seni sormalı gelin hanım nasılsınız bakalım evlılık nASILmıs nasıl gidiyo

valla canım evlilik zormuş ama olsun sevdiğinin kokusu yetiyo :)

iyim bende cnaım, akşam olsada çıksam diye saatle yarışıyorum :)

ahh canımm ben aslında ne kadar şanssızmışım bu konuda bak

benimki aramıyor da ama arasa gam yemem zaten gün boyu bizde 3-5 mesaj atıyoruz oda çalışıyor bende , akşamları da eve gelince insan konuşmak istiyor ama aramıyor konuşmayı sevmiyorum telefonda diyorr ama bu 1 senden sonra oluştu nedense , 1 seneye kadar böyle bir şey yoktu telefonla konuşmakta istemiyor bu yüzden de zaten çok tatrışıyoruz mesajlara geç cevap ver arayıp sesimi duyma sonra da herşeyi takıyorsun de haksız mıyım canım o zaman nasıl özlemek bu , sevdiğinden eminim ama çok fazla mı rahat nedir anlamıyorumm

zaten mesajlaşırken falan güzel sözleri ilk söyleyen benim ben söylemeden özledim de demiyor ki kimi zaman diyorum sanki başka biri mesaj yazıyor onun yerine

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım evlilik zormuş ama olsun sevdiğinin kokusu yetiyo :)

iyim bende cnaım, akşam olsada çıksam diye saatle yarışıyorum :)

ben de zamanı itekliyorum canım hem akşam olsa da evime gitsem diye hem de nişanlımın geleceği gün bi an önce gelsin diye, çok özledim onu çok

Son düzenleme:

ne desem bilemedim ki canım yani bi gariplik var hem seviyo hem özlüyo ama uzak duruyo sevgi sözcüklerini kullanmıyo:44: peki sen de onun gibi davranmayı denesen nasıl olur? yani o da mesaj atınca geç cevap ver ya da güzel söz söyleme. bakalım nasıl bi tepki verecek belki çok alıştırmışsın hep ilgiye onu ilgiyi kesince üstüne düşer senin olmaz mı?

yaa bilmiyorum ki deniyorum ama çok fazla sürdüremiyorum yapımda yok onun gibi demek ki bir de önceden öyle bir şey yapsam soğudun mu diye düşünürdü ama şimdi de öyle düşünür mü bilmiyorum ,

yani sadece mesajda böyle canım bir türlü çözemiyorum çok saçma off bana sende geç at diyor geç atsam bu sefer ne yapıyosun da geç atıyorsun der ortası yok khiç bir gün özledim arıyayım dmeiyor hep ben ara dersem zorla arıyor arayınca da 5 dk geçsin hadi kapatalım diyor bende özlüyorum sesini ne yapayım

evet çok alıştırdım ama bilmiyorum mesajlarda ne oluyorsa artık zaten gün boyu konuşmuyoruz akşam da geç cevap vermesiyle ne kadar konuşulursa işte geç de yatmıyoruz yoruluyoruz uykumuz geliyor , kısa cevap vermesine güzel sözler söylememesine deliriyorumm

bi karar verip öyle davranmalısın bence yoksa bu durumu kabullenmekten başka bi şey gelmiyo aklıma maalesef. yaa ona onun gibi davranmayı öğreneceksin ve o da zaten seni önemsiyosa bunun farkına varıp neden böyle değiştiğini sorgulayacaktır. seni üzmek istemem ama anlattıkların pek seven bi erkek imajı çizmedi gözümde canım. sanki hep sen çabalıyomuşsun gibi. oysa aşk böyle bi şey değil, böyle olmamalı. iki tarafta emek etmeli. sesini duymak için can atmalı çünkü her gün görüşebilen bi çift değilsiniz ki.

yaa öyle deme canımm yani nasıl anlatsam yanımdayken çook farklı bende zaten bunu çözemiyorum niye böyle diyee sadece özlediğim içine bağlıyor konuyu ama sorduğumda oldu sevmiyor musun değer vermiyor musun diye ama aksinee nasıl böyle düşünürsün diyor, zaten ilk zamanlar mesajlarda da çok üstüme titrerdi şimdi niye böyle rahat anlamıyorum kii , telefonda konuşmaktan sıkılıyormuş zorla konuşuyormuş,

onun gibi davranıyorum ama bir şey pek değişmiyor ki ben ara demesemm oo kim bilir aklına gelir mi aramak
çok ilgi göstermeme üstüne düşmeme alıştı diye böyle dimi, çok rahat deli oluyorum , ilgimi kesicem bende tamamen hemde ,daha buluşmamıza 1 hafta falan var bakalım ne olacak dayanamıyorum üzülüyorum diyorum önemsemiyor ama yanında beni üzgün gördüğü an aklı çıkıyor kötü oluyor hemen vallahi anlamıyorumm

biraz boşver canım. en iyi sen bilirsin sen hissedersin seni sevip sevmediğini ben anca senin anlattıklarından yola çıkarak yorum yapabilirim. belkide dediği gibi sen takıyosundur he? bence biraz düşünmemeye çalış akışına bırak.

öyle yapıyorum canım takmamaya çalışıyorum çünkü sürekli aynı şey olmasından bıktım artık , sadece ben boş yere üzülüyorumm

günaydınnnnnn hepinize

günaydın tatlım napıyosunn

dün akşam size dediğim o kemeri taktım bir 15 dk falan sanki baya etkili oldu gibi , psikolojik mi gerçekten mi bilmiyorum ama birazcık gitti gibii

günaydın tatlım napıyosunn

dün akşam size dediğim o kemeri taktım bir 15 dk falan sanki baya etkili oldu gibi , psikolojik mi gerçekten mi bilmiyorum ama birazcık gitti gibii

kız bi günde olacak iş mi kan dolaşımı hızlandığı için öyle hissetmişsindir ama pes etmek yok yola devam ben de akşam yürüyerek gittim yine eve. sonra bi kepçe yoğurt koydum kaseye bi tabakta bezelye yemeğinden yedim. pilav da vardı ama canım çekti diye bi kaşık aldım sadece çünkü bezelye kıymalıydı kalorisi daha yüksek oluyo et girince içine o yüzden yemedim pilavdan bi kaşıktan başka. saat 9 buçuk gibi tatlı krizim tuttu ama yemedim gittim bi maden suyu içtim midemi doldurdu, kandırdım midemi sabah kalktım bi dilim ekmekle kahvaltımı yaptım şimdi çayımı yudumluyorum 2 hafta sonra nişanlım gelicek inşallah, bakalım fark edecek mi zayıfladığımı

Son düzenleme:

hımm belki de evett en azından sevindim hırslandım devam edeceğimm oo maşallah canımm baya uğraşıyorsun bende akşam çok az yedim ama sonra dolapta profiterol vardı dayanamadım yedimm sonra da kemeri taktım yediklerim gitsin diye
sabahları kahvaltı yapamıyorum haşlanmış yumurta yiyorum ama bu sabah geç kaldım simit aldım ama hepsini yemedim yarısını falan yedim şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum :82:
inşallah canımm farkeder tabii bende haftaya kadar biraz vereyim de belki benimki de farkeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…