Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

gel diyet arkadaşı olalım senle bence kahvaltı yapmaya özen göster çünkü hem en hafif öğün hem günü dinç geçiriyo insan. çalışmıyo olsam daha rahat yapardım diyetimi ama olsun vazgeçmeye niyetim yok aslında şimdi internetten baktım günlük kaç kalori almam gerektiğini hesapladım boy,kilo,yaştan hesaplanıyo. ben günlük almam gereken kalorinin altında kalori alırsam kolayca zayıflayabilrim. onu da nasıl yapabilirim. yediklerimin kalorisini hesaplayarak. böyle yapa yapa amacıma ulaşabilrim dümdüz karnı olan kızlardan neyim eksik ben de istersem yapabilrim. bi hafta tatlıyı kesmeye çalış canım haftanın bi günü ödüllendirirsin kendini zaten tatlılar direkt karın yağlanması yapıyomuş.

Son düzenleme:

ayy olalım valla canımm yoksa ölüm diyetine başlıycam sabah erkenden kalkıp servise zar zor yetişiyorum canım ve kalkınca erken saatte bir şey yiyemiyorum yumurtayı da mecburen yiyorum midem bulana bulana karatay diyetindeyim aslında onda kalori hesaplama falan yok biliyorsun sadece belli kurallar var onlara uymaya çalışıyorum ama iştee , haftasonları güzelce kahvaltımı yapıorum zaten,
bende şerbetli tatlıları hiç sevmem canım sütlü tatlıları severim pasta falan ağır gelir bana , bir de dondurmaya bayılırımm hatta annem geçen gün komşuya evdeki dondurmalar daha biz yemeden kutu bitmiş oluyo diyordu

spora gitmek istiyorum aslında ama sevgilim pek istemiyor spora gidecek kadar kilon mu var diyor yoksa sporla baya zayıflardımm

aaaa ben şiko da değilim zayıftaa kabul etmiyorumm
biz balık etli grubuna giriyoruz pardon, hemen düzelteyim
günaydın balıketliler oldu mu kızzz

İyiyim güzelim sabah sabah diyet konularına dalmışsınız koyverin gitsin yaaa

Günaydın güzellik naber

oytt, fındığım, iyiym senden naber

biz balık etli grubuna giriyoruz pardon, hemen düzelteyim
günaydın balıketliler oldu mu kızzz

oytt, fındığım, iyiym senden naber
Bende iyiym kuzum her gün çalışıyorum her gün çalışıyorum Bu arada hayırlı cumalar canlarım
hımmm bende merak ettim şimdi sizleri nasıl yapacağız pekii

Hmm sen göster biz de gösteririz

Süperim tatlım sadece çoook sıcak ve havalar dahada sıcak olacakmış. Bugün gazetede yanacağız diye başlık vardı Sen nasılsın balım

bizim buraya ne demeli ahh ahh adananın sıcağında kavruluyoruz ama süperim ben de nişanlım iki haftaya geliyo bi müsait olsun gün belirlicez 5 mi 6 mı diye kavuşmaya az kaldı

sporu kendin de evde yapabilirsin canım benimki de istemiyo spora gitmemi geneli kadın erkek karışık olunca kıskanıyo hoş ben de istemem zaten erkeklerle beraber spor yapmayı eğil kalk rahat olamam yani

Günaydın şişkolar ve zayıflar

bak bak cadıya bak şişko olarak kabul etmiyorum kendimi bana ne 70-80-90 lar napsın ben şişkoysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…