- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #16.921
hımm belki de evett en azından sevindim hırslandım devam edeceğimmoo maşallah canımm baya uğraşıyorsun bende akşam çok az yedim ama sonra dolapta profiterol vardı dayanamadım yedimm sonra da kemeri taktım yediklerim gitsin diye
sabahları kahvaltı yapamıyorum haşlanmış yumurta yiyorum ama bu sabah geç kaldım simit aldım ama hepsini yemedim yarısını falan yedim şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum :82:
inşallah canımm farkeder tabii bende haftaya kadar biraz vereyim de belki benimki de farkeder
Günaydınn kızlarr :80: kimse yok muuuu
gunaydinn canimm ben geldimmm
günaydınnnnnn hepinize
Günaydın kknın güzel hatunları
günaydın tatlı kızzzbugün keyifler nasıl
gel diyet arkadaşı olalım senlebence kahvaltı yapmaya özen göster çünkü hem en hafif öğün hem günü dinç geçiriyo insan. çalışmıyo olsam daha rahat yapardım diyetimi ama olsun vazgeçmeye niyetim yok aslında şimdi internetten baktım günlük kaç kalori almam gerektiğini hesapladım boy,kilo,yaştan hesaplanıyo. ben günlük almam gereken kalorinin altında kalori alırsam kolayca zayıflayabilrim. onu da nasıl yapabilirim. yediklerimin kalorisini hesaplayarak. böyle yapa yapa amacıma ulaşabilrim dümdüz karnı olan kızlardan neyim eksik ben de istersem yapabilrim. bi hafta tatlıyı kesmeye çalış canım haftanın bi günü ödüllendirirsin kendini zaten tatlılar direkt karın yağlanması yapıyomuş.
Günaydın şişkolar ve zayıflar
İyiyim güzelim sabah sabah diyet konularına dalmışsınız koyverin gitsin yaaagünaydınn canımm nasılsınnn
İyiyim güzelim sabah sabah diyet konularına dalmışsınız koyverin gitsin yaaar
biz balık etli grubuna giriyoruz pardon, hemen düzelteyimaaaaben şiko da değilim zayıftaa kabul etmiyorumm
İyiyim güzelim sabah sabah diyet konularına dalmışsınız koyverin gitsin yaaa
Günaydın güzellik naber
napalımm mecburrkoyvermiycem artıkk
aaaaben şiko da değilim zayıftaa kabul etmiyorumm
Bi fotoğrafını görsekte yorum yapabilsek
biz balık etli grubuna giriyoruz pardon, hemen düzelteyim
günaydın balıketlileroldu mu kızzz
Bende iyiym kuzum her gün çalışıyorum her gün çalışıyorumbiz balık etli grubuna giriyoruz pardon, hemen düzelteyim
günaydın balıketlileroldu mu kızzz
oytt, fındığım, iyiym senden naber
hımmm bende merak ettim şimdi sizleri nasıl yapacağız pekii
nerden göstericem amaa
Süperim tatlım sadece çoook sıcak ve havalar dahada sıcak olacakmış. Bugün gazetede yanacağız diye başlık vardıSen nasılsın balım
ayy olalım valla canımmyoksa ölüm diyetine başlıycam sabah erkenden kalkıp servise zar zor yetişiyorum canım ve kalkınca erken saatte bir şey yiyemiyorum yumurtayı da mecburen yiyorum midem bulana bulana karatay diyetindeyim aslında onda kalori hesaplama falan yok biliyorsun sadece belli kurallar var onlara uymaya çalışıyorum ama iştee , haftasonları güzelce kahvaltımı yapıorum zaten,
bende şerbetli tatlıları hiç sevmem canım sütlü tatlıları severim pasta falan ağır gelir bana , bir de dondurmaya bayılırımmhatta annem geçen gün komşuya evdeki dondurmalar daha biz yemeden kutu bitmiş oluyo diyordu
spora gitmek istiyorum aslında ama sevgilim pek istemiyor spora gidecek kadar kilon mu var diyor yoksa sporla baya zayıflardımm
Profiline ekleyebilirsin balım ya da mail atabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?