• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Dün seninle elbise olayını konuşuyoduk ya aynı şey benim başıma geldi akşama diz üstünde elbise giyicektim nasıl olsa bi annesi bi kardeşi olacak ama ona bile yok dedi gıcık:47:

yaa kız kardeşiyle gelmiycek mi sonuçta canım öyle senin şu heyecanınla bir de uğraştığın şeye bakk :50:

yaa kız kardeşiyle gelmiycek mi sonuçta canım öyle senin şu heyecanınla bir de uğraştığın şeye bakk :50:

Aynen tatlım kadın kadına olacağız ama annesi ben normalde de giyiyorum zannedermiş olmazmış sanki kadın beni ilk kez görecek ama gıcıklık olsun işte konuşmuyoruz bugün:47:

Aynen tatlım kadın kadına olacağız ama annesi ben normalde de giyiyorum zannedermiş olmazmış sanki kadın beni ilk kez görecek ama gıcıklık olsun işte konuşmuyoruz bugün:47:

aaa bunları anlamak zor gerçekten canım , hem ilk görüşünüz de değilmiş zaten ama işte anlamazlarr benimki de onlara gideceğim zaman makyaj falan yapma der :47: kendi istedikleri olucak illa canım şöyle bir gün de uzatmayın ama küslüğünüzü :21:
bizde dün kavga ettik biraz hala da öyle sayılırız :15:

aaa bunları anlamak zor gerçekten canım , hem ilk görüşünüz de değilmiş zaten ama işte anlamazlarr benimki de onlara gideceğim zaman makyaj falan yapma der :47: kendi istedikleri olucak illa canım şöyle bir gün de uzatmayın ama küslüğünüzü :21:
bizde dün kavga ettik biraz hala da öyle sayılırız :15:

Tatlım gönlümü alsa güzel güzel söylese tmm dicem ben kızıyorum o trip atıyo saçmalığa bak. Siz niye kavga ettiniz güzelim

Tatlım gönlümü alsa güzel güzel söylese tmm dicem ben kızıyorum o trip atıyo saçmalığa bak. Siz niye kavga ettiniz güzelim

ayyy bizde de hep böylee trip de atsam oda atıyor sende gönlünü alsın diye bekliyorsunn :19: sorma canımm onun ilgisizliği yüzünden kavga çıktı :14: üzüldüğümü kırıldığımı anlattım yapıcak bir şey yok dedi , mukmuke nin söylediğni söyledim beni üzünce özlemin geçiyor mu dedim yok ne alaka dedi kızdı bir de

sende üzülme o zaman dedi :47: sinir etti beni dün akşam senin gibi davranıcam bende bundan sonra sende ilgi görmeyeceksin dedim umrunda olmadı yattı uyudu bende sinirden ağladım ağladım uyudumm :43::41:

Son düzenleyen: Moderatör:
amin inşallah canım :34:
öyle miii nereye geliceksiniz canım :27:
voyage Belek canım :)
inşallah ben de hemencecik bi tane beğenirim ya karar bi insanım ve çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden o yüzden nişanlım gelince biraz gelinlik de bakıcaz :16::16:
Kuzum bende terazi burcuyum cok kararsızım normalde ama işte şansıma hemen beğendim :)
heheehe kocişim almaya gelicek beni otogardan inşallah o taşır tatlım :27::27:

Kuzum siz nikahı yaptınız mı bakim :)

Back
X