• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

hee sevgilin sevmiyorsa baya şanslısın o zaman :)

aynen bende gördükçe yine alırım herhalde seviyorum almayı :)
bizde sanırım bi yatak ve kitaplık koycaz :)

inşallah dediğin gibi olur canım :)
bizde kır düğünü istiyorduk ama avrupa yakasında kır düğünü mekanları merkezi yerlere cok uzak o yüzden restaurant düğünü yapıyoruz yemekli olcak :) ama yine yeşillikler icinde üstü açık bir mekan :)

oyy şimdi gelinliğini daha çok merak ettim hemen hemen aynı ortam olucak açık hava yeşillik yemek falan gelinliğin bana örnek olucak:16::16:

Kızlar çalışıyorum ara ara bakıyorum ne yazıyosunuz diye işleri hafifletmem lazım nişanlım gelince rahatça uzatıyım iznimi:32::32:

oyy şimdi gelinliğini daha çok merak ettim hemen hemen aynı ortam olucak açık hava yeşillik yemek falan gelinliğin bana örnek olucak:16::16:

Kızlar çalışıyorum ara ara bakıyorum ne yazıyosunuz diye işleri hafifletmem lazım nişanlım gelince rahatça uzatıyım iznimi:32::32:
Valla ben gelinliğimi öyle ortama göre seçmedim canım ilk önce bi gelinlik vardı herkes cok beğenmişti onu alcaktım ama benim öyle coook bayıldığum söyleyemezdi sonra o gelinliği satın almaya giderken kendi gelinliğimi gördüm :)
Ah o an demiştim bu benim olcak :)
ben öğretmenim cnm o yüzden doğuda çalışıyorum suanda :14:
ama evlenince memleketimize antalyaya gidicem inşallah eşim de orda çalışıyor :27:

Hadi ya Allah kolaylık versin canım inşallah evlenince rahat edersin memleketinde :)
Senin memleketine balayına geliyorum ben :)

Valla ben gelinliğimi öyle ortama göre seçmedim canım ilk önce bi gelinlik vardı herkes cok beğenmişti onu alcaktım ama benim öyle coook bayıldığum söyleyemezdi sonra o gelinliği satın almaya giderken kendi gelinliğimi gördüm :)

Hadi ya Allah kolaylık versin canım inşallah evlenince rahat edersin memleketinde :)
amin inşallah canım :34:
öyle miii nereye geliceksiniz canım :27:

inşallah ben de hemencecik bi tane beğenirim ya karar bi insanım ve çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden o yüzden nişanlım gelince biraz gelinlik de bakıcaz :16::16:

Back
X