- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
- #17.821
siiiizz benim bebeklerimsiniiiizzzz.
gunaydiiiiiinnnn :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy allah seni mukmukeee bende ne oldu birden diye bakıyorummmkonuşmasın daha iyiiii
![]()
öyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre
nazarımmmm günaydın![]()
Kızım sen beni kalpten götürücekmisin nasıl koktum kötü bişey oldu sandım allah senin iyiliğini versingünaydın tatlım biliyo musun çok üzgünümo kadar üzgünüm ki kahrımdan perişan oldum
dün tartıştığım beyin yetmezliği yaşan adam benimle konuşmuyo
içeri girdi günaydın demedi yani o kadar üzüldüm ki anlatamam
![]()
Tmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo amabunların hepsini bulursan ben de istiyorum kuzum yaa :26::26:
Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememekgünaydınnn güzellikk
rica ederim tatlım ne demekhımmm evett öyle bir şey daha üretilmedi sanırımm
başka siteleri pek bilmiyorum ama en güzel modelleri olanlar bular canımm
![]()
hımmm yapma tabi canımm çok büyük bir kayıp değilllöyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre
![]()
evett bulursak hemen söyleyelimmmmTmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo ama
Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememek![]()
Tatlım ballım kaymaklııııııım günaydın![]()
günaydınnn tatlımmmm![]()
Öpüyorooom
Nasılsınız bakym fıstıklar. ne var ne yok konularaa dahil olamıyorum bu ara![]()
bendee :122: iyiyiz kuzum ne yapalım takılıyoruz öyleee sende ne var ne yokk![]()
Canım benimmmm iyiki geldim vallahi çok özledim. Tatlı kuşlar haber uçurmuş galibaselam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... nasılsınıııızzz?
![]()
lunna bende sizi çok özledim kiiiii....
benim müdürün odası tam karşımda adam yaz geldi diye camları açtı resmen karşılıklı oturuyoruz ondan çok giremiyorum demesin bu kız habire ne yazıyor diye :44::44:
lunam sen hala elbise bulamadın mı :s
Öpüyorooom
Nasılsınız bakym fıstıklar. ne var ne yok konularaa dahil olamıyorum bu ara![]()
günaydınnn tatlımmmm
hımmm yapma tabi canımm çok büyük bir kayıp değilll
evett bulursak hemen söyleyelimmmm
hımmm ama terlememek için pek bir çözüm yok sanırım canımm şile bezi gibi şeyler var ama onlarda giyilmezzzz![]()
Bugünden sonra da ben dahil olmayacağımBirazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar
![]()
bizim pintos patron 3 kuruş aşağı ödicek diye ttneti iptal etmiş dsmarta geçmişti ahh ne çileler çektik bağlantı kopup duruyodu yine iyi telden girebiliyosun fıstığımGünaydın yevrum. nasılsın
bizim modem de bi sorun varmış o yüzden kopup duruyorum
değiştirene kadar idare edicem böyle. telle falan.
aman allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlarKızım sen beni kalpten götürücekmisin nasıl koktum kötü bişey oldu sandım allah senin iyiliğini versin
Tmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo ama
Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememek![]()
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... nasılsınıııızzz?
![]()
lunna bende sizi çok özledim kiiiii....
benim müdürün odası tam karşımda adam yaz geldi diye camları açtı resmen karşılıklı oturuyoruz ondan çok giremiyorum demesin bu kız habire ne yazıyor diye :44::44:
lunam sen hala elbise bulamadın mı :s
Sen artık bana hiç aaa laaaa lunnaaaam sarı şekerim demiyosun yoksa beni sevmiyomusun![]()
aman allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar![]()
Seni yeaaariiiimmm
sarı şekerim, papatyam, aaaa laaaa luna ala luna
mucuk mucuuuuk, affettin miiiiiiii![]()
Evet tatlım gerçekten güzel çok şık şeyler var orda evlendiğimizde çok işimize yarayacak o site![]()
aynen öyle canımm bir günümüz daha gittiii1 günü daha yedik , geldik işe oturuyoruz canım![]()
aaaa nereye canımmm gitmeeeeBugünden sonra da ben dahil olmayacağımBirazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar
![]()
öyle valla yapacak bişey yok canımm bende pek sevmiyorum bir şey giyiyosun içi gözüküyo diye içine bir şey daha , kısa kollu giysen ustune uzun kollu bişey falan ayyyŞile bezi olunca da içine bişey giymen lazım kuzum. Neyse artık ağır hareket edicem sıcaklamamaya çalışıcam![]()
man allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar![]()