• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

:27::27: öyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre:32::32:

nazarımmmm günaydın :54:

Günaydın yevrum. nasılsın :12:

bizim modem de bi sorun varmış o yüzden kopup duruyorum :ssz:
değiştirene kadar idare edicem böyle. telle falan.

günaydın tatlım biliyo musun çok üzgünüm:25::25: o kadar üzgünüm ki kahrımdan perişan oldum :5::5: dün tartıştığım beyin yetmezliği yaşan adam benimle konuşmuyo:27::27: içeri girdi günaydın demedi yani o kadar üzüldüm ki anlatamam:32::32:
Kızım sen beni kalpten götürücekmisin nasıl koktum kötü bişey oldu sandım allah senin iyiliğini versin:9:
bunların hepsini bulursan ben de istiyorum kuzum yaa :26::26:
Tmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo ama:1:

günaydınnn güzellikk :21::21:

rica ederim tatlım ne demek :16: hımmm evett öyle bir şey daha üretilmedi sanırımm :1: başka siteleri pek bilmiyorum ama en güzel modelleri olanlar bular canımm :12:
Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememek:ssz:

siiiizz benim bebeklerimsiniiiizzzz.

gunaydiiiiiinnnn :))

günaydınnn tatlımmmm :71::21:

:27::27: öyle zaten konuşmasın iş dışında bi konuşmam olmuyodu şimdi onu da yapmayı düşünmüyorum bi süre:32::32:
hımmm yapma tabi canımm çok büyük bir kayıp değilll :32::32:

Tmm kızlar bulursak bundan sonra birbirimize haber verelim biraz zor gözüküyo ama:1:

Nerdeyse hergün bakıyroum tatlım hele Sefamerve'de mükemmel şeyler var ama benim istediğim gibi değil malesef. Şu an şıklıktan çok ilk tercihim terlememek:ssz:
evett bulursak hemen söyleyelimmmm :1::1:
hımmm ama terlememek için pek bir çözüm yok sanırım canımm şile bezi gibi şeyler var ama onlarda giyilmezzzz :52::52:

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..... nasılsınıııızzz?
:3::3:
lunna bende sizi çok özledim kiiiii....:16::16::16:
benim müdürün odası tam karşımda adam yaz geldi diye camları açtı resmen karşılıklı oturuyoruz ondan çok giremiyorum demesin bu kız habire ne yazıyor diye :44::44:
lunam sen hala elbise bulamadın mı :s

benim müdürün odası tam karşımda adam yaz geldi diye camları açtı resmen karşılıklı oturuyoruz ondan çok giremiyorum demesin bu kız habire ne yazıyor diye :44::44:
Canım benimmmm iyiki geldim vallahi çok özledim. Tatlı kuşlar haber uçurmuş galiba:1: Yok güzelim elbise buldum şimdi de günlük tunik arayışı içindeyim aman bana alışveriş olsun da ne olursa olsun:1: Sende ne var ne yok anlat hadi sevdiceğinle aran nasıl bi gelişme var mı babanla durumlar nasıl? Biliyomusun cumartesi günü kv ile annem tanıştı çk iyi anlaştılar çok mutlu oldum:16:
Öpüyorooom :12:
Nasılsınız bakym fıstıklar. ne var ne yok konularaa dahil olamıyorum bu ara :ssz:

Bugünden sonra da ben dahil olmayacağım:ssz: Birazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar:ssz:

günaydınnn tatlımmmm :71::21:

hımmm yapma tabi canımm çok büyük bir kayıp değilll :32::32:

evett bulursak hemen söyleyelimmmm :1::1:
hımmm ama terlememek için pek bir çözüm yok sanırım canımm şile bezi gibi şeyler var ama onlarda giyilmezzzz :52::52:

Şile bezi olunca da içine bişey giymen lazım kuzum. Neyse artık ağır hareket edicem sıcaklamamaya çalışıcam:1::1::1:

Günaydın yevrum. nasılsın :12:

bizim modem de bi sorun varmış o yüzden kopup duruyorum :ssz:
değiştirene kadar idare edicem böyle. telle falan.
bizim pintos patron 3 kuruş aşağı ödicek diye ttneti iptal etmiş dsmarta geçmişti ahh ne çileler çektik bağlantı kopup duruyodu yine iyi telden girebiliyosun fıstığım:34:

Kızım sen beni kalpten götürücekmisin nasıl koktum kötü bişey oldu sandım allah senin iyiliğini versin:9:

aman allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar:1:

morinci merhaba :3:

1 günü daha yedik , geldik işe oturuyoruz canım :12:
aynen öyle canımm bir günümüz daha gittiii :ssz:

Bugünden sonra da ben dahil olmayacağım:ssz: Birazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar:ssz:
aaaa nereye canımmm gitmeeee :30::30:

Şile bezi olunca da içine bişey giymen lazım kuzum. Neyse artık ağır hareket edicem sıcaklamamaya çalışıcam:1::1::1:
öyle valla yapacak bişey yok canımm bende pek sevmiyorum bir şey giyiyosun içi gözüküyo diye içine bir şey daha , kısa kollu giysen ustune uzun kollu bişey falan ayyy :15::1:

man allah korusun canım :26: şu sefamerveyi bilmiyodum ona bi baktım da güzel şeyler var ama şimdi için değil evlendikten sonra alıp giyebileceğim şeyler onlar:1:

yaaa demek öyleee :23::9:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X