• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bizim pintos patron 3 kuruş aşağı ödicek diye ttneti iptal etmiş dsmarta geçmişti ahh ne çileler çektik bağlantı kopup duruyodu yine iyi telden girebiliyosun fıstığım:34:

pintoş mu :52:

Allahtan tel.den girebiliyorum yoksa canım çok sıkılırdı. Netsiz boş boş oturunca vakit gecer mi be :26:

Canım benimmmm iyiki geldim vallahi çok özledim. Tatlı kuşlar haber uçurmuş galiba:1: Yok güzelim elbise buldum şimdi de günlük tunik arayışı içindeyim aman bana alışveriş olsun da ne olursa olsun:1: Sende ne var ne yok anlat hadi sevdiceğinle aran nasıl bi gelişme var mı babanla durumlar nasıl? Biliyomusun cumartesi günü kv ile annem tanıştı çk iyi anlaştılar çok mutlu oldum:16:

Bugünden sonra da ben dahil olmayacağım:ssz: Birazdan temmuz ayı işlerine başlycam 10-15 gün kadar öyle ara ara girip bakarım o kadar:ssz:

bende çok özledim canımm yaa. evet tatlı kuşlar haber saldı bende hazır bugün müdür yok hemen gireyim dedim :16:
aa aradığın gibi bişey buldun mu kuzum sevindim bak :)
tuniği bulursun ya. sanki yavaş yavaş kapanma yolunda adımlar mı atılıyor bana mı öyle geliyor :))
iyi gidiyor kuzum nasıl olsun babam ve artık abimde isteksiz ama zaten bizde çok fazla kavga ediyoruz hoş bayağıdır iyiyiz ama bakalım kısmet canım ya eylülü bekliyorum şuanda sabırla eylülde teşrif edecekler inşallah.
canım çok sevindim yaaaaaaaa ne yemekler döktürdün kaynanana:):) ne güzelll tanışmaydı bu değil mi ilk defa geldi ?

aslında bikaç parça bi şey almam lazım o tarz evlendikten sonra tebriğe falan geleceklerdir nişalımın ailesi akrabası neyse gardrobum komple değişicek:26::26:
Benim komple değişmeyecek kuzum ya zaten giydiklerimin çoğunu başımı örtsem yine giyebilirim. Fotoğraflarımı gördünüz ama onlar geçen yılki flndı. Artık kısa kolda giymiyorum daha dikkatliyim.
aynen öyle canımm bir günümüz daha gittiii :ssz:

aaaa nereye canımmm gitmeeee :30::30:

öyle valla yapacak bişey yok canımm bende pek sevmiyorum bir şey giyiyosun içi gözüküyo diye içine bir şey daha , kısa kollu giysen ustune uzun kollu bişey falan ayyy :15::1:
Bi de benim bulunduğum şehirde daha az kapalı insan var tabi mağazalarda talebe göre açılıyor. Şöyle adam akıllı tesettür mağazası yok. Pazar günü sevgilimle alışverişe çıktık nasıl söyleniyo. Bu millet illa kendini açıcak mı ne bu böyle hiç bişey yok diyo. Bişey bulamadık diye benden daha çok sinirlendi:1:
Ohhhh:21:

Yine bi elbisedir, kıyafettir muhabbeti gidiyo, olay mı var :27:
Yok yok günlük kıyafet tatlım olay olsa haberin olur biliyosun:1:
bende çok özledim canımm yaa. evet tatlı kuşlar haber saldı bende hazır bugün müdür yok hemen gireyim dedim :16:
aa aradığın gibi bişey buldun mu kuzum sevindim bak :)
tuniği bulursun ya. sanki yavaş yavaş kapanma yolunda adımlar mı atılıyor bana mı öyle geliyor :))
iyi gidiyor kuzum nasıl olsun babam ve artık abimde isteksiz ama zaten bizde çok fazla kavga ediyoruz hoş bayağıdır iyiyiz ama bakalım kısmet canım ya eylülü bekliyorum şuanda sabırla eylülde teşrif edecekler inşallah.
canım çok sevindim yaaaaaaaa ne yemekler döktürdün kaynanana:):) ne güzelll tanışmaydı bu değil mi ilk defa geldi ?

Buldum tatlım üstünde oynama yapılacak ama hanım hanımcık bişey buldm hatta buraya da koydum ama sen kaçırdın:ssz: Demek eylüle gün koydunuz çok sevindim güzelim. O zmna kadar herşey sıkıntısız geçer inş. Abinle babanda haklı tabi ailesinin bitanesi Morincilerini elin adamına kaptırmak istemiyolar kıyamıyolar:1: Evet güzelim ilk defa tanıştılar ve çok iyi anlaştılar çok korkuyoduk ama atlattık çok şükür:16: Annemle birlikte döktürdük vallahi kaynanama ömründe böyle hizmt görmemiştir etrafında fır döndüm gelin olarak:1:

Benim komple değişmeyecek kuzum ya zaten giydiklerimin çoğunu başımı örtsem yine giyebilirim. Fotoğraflarımı gördünüz ama onlar geçen yılki flndı. Artık kısa kolda giymiyorum daha dikkatliyim.

Bi de benim bulunduğum şehirde daha az kapalı insan var tabi mağazalarda talebe göre açılıyor. Şöyle adam akıllı tesettür mağazası yok. Pazar günü sevgilimle alışverişe çıktık nasıl söyleniyo. Bu millet illa kendini açıcak mı ne bu böyle hiç bişey yok diyo. Bişey bulamadık diye benden daha çok sinirlendi:1:

Buldum tatlım üstünde oynama yapılacak ama hanım hanımcık bişey buldm hatta buraya da koydum ama sen kaçırdın:ssz: Demek eylüle gün koydunuz çok sevindim güzelim. O zmna kadar herşey sıkıntısız geçer inş. Abinle babanda haklı tabi ailesinin bitanesi Morincilerini elin adamına kaptırmak istemiyolar kıyamıyolar:1: Evet güzelim ilk defa tanıştılar ve çok iyi anlaştılar çok korkuyoduk ama atlattık çok şükür:16: Annemle birlikte döktürdük vallahi kaynanama ömründe böyle hizmt görmemiştir etrafında fır döndüm gelin olarak:1:

ben arada hala kısa kollu tshirtlerimi giyorum canım çok dikkat çekiyo hemen etraftan laf ediyolar mukeyi nişanlısı kapatıyo mu bilmem ne o yüzden evlendikten sonra zaten kimse görmicek beni şehir dışında olcam:ssz:

tahmin edebiliyorum ya hamarat zaten bizim kızımız kimbilir ne döktürmüştü :)
ya ama bende göreyim elbiseyiiii :s varsa bilgisayarında benim içinde koysana birkere daha ..:15:
aynen onlarda haklılar kendilerince bakalım kısmet ya inşallah hayırlısı olur.. inşallah bizde böyle güzel ve mutlu bir şekilde atlatırız o ilk ailevi heyecanları :16:

yavrum Edirne ' de okuyan arkadaşlarım var. Bayanlar çok açıkmış orda. Edirne insanı alışıkmış duyduğuma göre.
he ya pintos:27::27: geçmez anacım netsiz zaman geçmiyo eskiden pc yokken insanlar tüm gün nasıl günü dolduruyolardı acaba:26:

ben buraya geldiğimde 1 hafta net yoktu, daha bağlanmamıştı. Kitaba vermiştim kendimi.
Bu ara yine başlıcam sanırım kitaba.

evet canımm baya dikkat ediyorsun belli , hımmm benimki de öyle çok laf yapar :1: internette daha çok var tesettürlüler için kıyafetler ben onu gördümm daha çok çeşit oluyor internette :8:

Herkesi bizim gibi işi sallıyo mu sandınız kızım millet çalışıyo parasını hak ediyo biz bütün gün lak lak yapıyoruz:9::9:
:27::27: bizde hak ediyoruzz canımmm öyle demeee :51::1:

Bende sandalet çok seviyorum ama giyemiyorum ayaklarımı hiç beğenmiyorum topuklular yüzünden mahvoldular:ssz:
ahh ahh sorma bende öyle ama parmak arası tarzı değil de dolgu topuk hoş bir şey istiyorum ama bulamıyorumm :24::24:

evettttt :23: yaa kızlar bende ne zamandır sandalet arıyorumm ama istediğim gibi bir model bulamıyorumm :108:

Sandalet hastasıyım. Yazın giy çık :12:
Dolgu topuklarım bile açıktır hep. Valla önceden nasıl ayakkabı giyiyormuşum bilmiyorum :26:
Papucci de var güzel sandaletler.

ben arada hala kısa kollu tshirtlerimi giyorum canım çok dikkat çekiyo hemen etraftan laf ediyolar mukeyi nişanlısı kapatıyo mu bilmem ne o yüzden evlendikten sonra zaten kimse görmicek beni şehir dışında olcam:ssz:
Ahhhh ahhhh ben o lafları ne çektim bi görsen hala daha çekiyorum özellikle annemden. Ama napıyım zaten bana da garip geliyo artık kolsuz fln giymek. Şu havalarda kısa kollu giymeyi isterdim ama daha fazlası olmazdı zaten
yavrum Edirne ' de okuyan arkadaşlarım var. Bayanlar çok açıkmış orda. Edirne insanı alışıkmış duyduğuma göre.
Evet tatlım hatta fazla alışık. Kızlar nerdeyse mayoyla geziyo ya sinir oluyorum. Tabi ben bu havada yarım kol giyince haliyle dikkat çekiyorum niye öyle giyiyo diye:ssz:
tahmin edebiliyorum ya hamarat zaten bizim kızımız kimbilir ne döktürmüştü :)
ya ama bende göreyim elbiseyiiii :s varsa bilgisayarında benim içinde koysana birkere daha ..:15:
aynen onlarda haklılar kendilerince bakalım kısmet ya inşallah hayırlısı olur.. inşallah bizde böyle güzel ve mutlu bir şekilde atlatırız o ilk ailevi heyecanları :16:
Kuzum mailini atsana bana göndereyim

evet canımm baya dikkat ediyorsun belli , hımmm benimki de öyle çok laf yapar :1: internette daha çok var tesettürlüler için kıyafetler ben onu gördümm daha çok çeşit oluyor internette :8:

:27::27: bizde hak ediyoruzz canımmm öyle demeee :51::1:

ahh ahh sorma bende öyle ama parmak arası tarzı değil de dolgu topuk hoş bir şey istiyorum ama bulamıyorumm :24::24:
Çok hoş şeyler görüyorum nette tatlım. Rastladığımda yazarım sana hemen.
öyle dimee kızz:1: günü gününe çalışmasakta işleri yetiştiriyoruz:27::27:

Dimi ama bazen iyice koyveriyoruz ama yinede yetiştiriyoruz:1:

Sandalet hastasıyım. Yazın giy çık :12:
Dolgu topuklarım bile açıktır hep. Valla önceden nasıl ayakkabı giyiyormuşum bilmiyorum :26:
Papucci de var güzel sandaletler.

bende seviyorumm ama şöyle beğendiğim bir model olmadıı ben alana kadar yaz bitecekkk :52:
hep aynı modeller her yerde hiç değişik model görmedimmm , bende yazın hep babet giy çıkk çok hoşuma gidiyorrr :55:

Ahhhh ahhhh ben o lafları ne çektim bi görsen hala daha çekiyorum özellikle annemden. Ama napıyım zaten bana da garip geliyo artık kolsuz fln giymek. Şu havalarda kısa kollu giymeyi isterdim ama daha fazlası olmazdı zaten

Evet tatlım hatta fazla alışık. Kızlar nerdeyse mayoyla geziyo ya sinir oluyorum. Tabi ben bu havada yarım kol giyince haliyle dikkat çekiyorum niye öyle giyiyo diye:ssz:

Kuzum mailini atsana bana göndereyim

nslhnztrk2@hotmail.com buna gönderebilirsin canımcım

bendee sevgilim topuklu ayakkabıyı pek istemiyor diye artık çok az giyiyorum annem de hemen laf sokuyorr :23:

Çok hoş şeyler görüyorum nette tatlım. Rastladığımda yazarım sana hemen.

Dimi ama bazen iyice koyveriyoruz ama yinede yetiştiriyoruz:1:

öyle evett insanın bazen bişey yapası gelmiyorr hele sıcak havalardaa:ssz:
tamam tatlımm bende dediğin gibi bir şey görürsem yazarımmm :21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X