Benim komple değişmeyecek kuzum ya zaten giydiklerimin çoğunu başımı örtsem yine giyebilirim. Fotoğraflarımı gördünüz ama onlar geçen yılki flndı. Artık kısa kolda giymiyorum daha dikkatliyim.
Bi de benim bulunduğum şehirde daha az kapalı insan var tabi mağazalarda talebe göre açılıyor. Şöyle adam akıllı tesettür mağazası yok. Pazar günü sevgilimle alışverişe çıktık nasıl söyleniyo. Bu millet illa kendini açıcak mı ne bu böyle hiç bişey yok diyo. Bişey bulamadık diye benden daha çok sinirlendi
Yok yok günlük kıyafet tatlım olay olsa haberin olur biliyosun
Buldum tatlım üstünde oynama yapılacak ama hanım hanımcık bişey buldm hatta buraya da koydum ama sen kaçırdın

Demek eylüle gün koydunuz çok sevindim güzelim. O zmna kadar herşey sıkıntısız geçer inş. Abinle babanda haklı tabi ailesinin bitanesi Morincilerini elin adamına kaptırmak istemiyolar kıyamıyolar

Evet güzelim ilk defa tanıştılar ve çok iyi anlaştılar çok korkuyoduk ama atlattık çok şükür

Annemle birlikte döktürdük vallahi kaynanama ömründe böyle hizmt görmemiştir etrafında fır döndüm gelin olarak