- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #17.921
muhtemelen sen koymuşsundur ama unutmuşsundur canımm
bende uzun saçı çok severim dalgalı benimde kaç senedir uzatıyorum şükğr belimi geçmeye başladı ancaa, düğünüme kadar uzatkamk istiyorum ama bazen de çok sıkıylıroum değişiklik olsun istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma o kadar bekledim uzamasınıı
sen kaç yaşındaydın canım sevgilinle ne kadardır görüşüyodunuzz :44:
canim kasimda 22 olcam sevgilimle kasimda 3 yili bitirmis olcaz

ben bulgaristandayim kendisi turkiyenin en dogusunda haliyle gorusmek biraz zor oluyor
simdiye kadar bir kere mardinde bulustuk 3 kezde istanbulda bulustuk
yazin pek sorun olmuyor tatile gidiyorum diyip oyle bahane uyduruyor ailesine
ama kisin ortasinda biraz yemiyor yanii

sadece mardindeki ilk bulusmamiz subattaydi
en sonda simdi 2 haziranda bulustuk bakalimm nasipp eylul gibi tekrar istanbula bir gelisi var
eylul icin plan yapiyoruz ama kismet

yavrum ben o saçı kesmeye kıyamazdım aslında:26: hani değişiklik istiyosun farkındayım
ama o saç kolay yetişmiyo maşallahboyunu çok kısaltmadan oynama yapablirsin aslında
ya da rengiyle oynuyo musun hiç? o tarz bi değişikliğe gidebilirsinayyy benim 3 tane beyazım olmuş
çok üzüldüm görünce ama demek ki olgunlaşıyorum diye polyannacılık yaptım![]()
sen yine iyisin kuzum şifreyi kırdırabilirsin yaa ben ya ben napım![]()
bi ara telden çıkarmıştım h.kartını geri taktım kart biçimlendirilsin mi diyo biçimlendirsem ne var ne yok silinicek. çıkardım pc de denedim bu sefer kartı görmüyo pc 5 senelik o kadar birikim fotoğraf video ses kaydı hepsi yok olup gittiallahtan bi kısmı nişanlımda var ama ben de daha çok vardı son zamanki yıllardan falan hepsi gitti
![]()
tatlimm benimki boyatmama izin vermiyor
boyatcanda kime imaj yapcan diyor sanki yanindayim diyor
e haklida tabi kendince ama kadinlarda sever saciyla basiyla oynamayi degisiklik yapmayi ama iste..
kestirmek icinde izin kopartabildim sanirim cunku o da sacimin dokulmesinden sikayetci
dusunce deli gibi birileri gormesin ellemesin diye surekli arkamdan gezip topluyor

birde benim sacim katli yani bir kisa katim var omuzlarimdan 4-5 parmak asaga dusuyor
birde uzun katim var o da iste sacimin tam uzunlugu
degisiklik olsun canimm yaa bosver dugunume kadar 3 yil var daha uzar yani
olmadi citcitli saclar ekliyolar artik
benim elticigimin sacida kisaydi dugunde kivirmislardi citcitlarla sac eklemislerdi
soyle birsey farkettim kendimde zaten
her zaman uzasin diye caba gosteriyorum okadar bekliyorum
tamda uzun oldugu zaman okadar yil bekledigim zamann
pofff kac yildir uzun saclayim hevesimi alip kisaltcam diyorum hemen

dengesiz insan bir baska oluyor