• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

:60: muhtemelen sen koymuşsundur ama unutmuşsundur canımm :9:
bende uzun saçı çok severim dalgalı benimde kaç senedir uzatıyorum şükğr belimi geçmeye başladı ancaa :21:, düğünüme kadar uzatkamk istiyorum ama bazen de çok sıkıylıroum değişiklik olsun istiyorum ama kıyamıyorum saçlarıma o kadar bekledim uzamasınıı:24:
sen kaç yaşındaydın canım sevgilinle ne kadardır görüşüyodunuzz :44:

canim kasimda 22 olcam sevgilimle kasimda 3 yili bitirmis olcaz :16:
ben bulgaristandayim kendisi turkiyenin en dogusunda haliyle gorusmek biraz zor oluyor
simdiye kadar bir kere mardinde bulustuk 3 kezde istanbulda bulustuk
yazin pek sorun olmuyor tatile gidiyorum diyip oyle bahane uyduruyor ailesine
ama kisin ortasinda biraz yemiyor yanii :1: o yuzden genelde yazin bulusuyoruz
sadece mardindeki ilk bulusmamiz subattaydi
en sonda simdi 2 haziranda bulustuk bakalimm nasipp eylul gibi tekrar istanbula bir gelisi var
eylul icin plan yapiyoruz ama kismet :16:

yavrum ben o saçı kesmeye kıyamazdım aslında:26: hani değişiklik istiyosun farkındayım
ama o saç kolay yetişmiyo maşallah:nazar: boyunu çok kısaltmadan oynama yapablirsin aslında
ya da rengiyle oynuyo musun hiç? o tarz bi değişikliğe gidebilirsin:34: ayyy benim 3 tane beyazım olmuş:5::5:
çok üzüldüm görünce ama demek ki olgunlaşıyorum diye polyannacılık yaptım:1::1:
sen yine iyisin kuzum şifreyi kırdırabilirsin yaa ben ya ben napım:ssz::ssz:
bi ara telden çıkarmıştım h.kartını geri taktım kart biçimlendirilsin mi diyo biçimlendirsem ne var ne yok silinicek. çıkardım pc de denedim bu sefer kartı görmüyo pc 5 senelik o kadar birikim fotoğraf video ses kaydı hepsi yok olup gitti:5::5: allahtan bi kısmı nişanlımda var ama ben de daha çok vardı son zamanki yıllardan falan hepsi gitti:5::5:

tatlimm benimki boyatmama izin vermiyor
boyatcanda kime imaj yapcan diyor sanki yanindayim diyor
e haklida tabi kendince ama kadinlarda sever saciyla basiyla oynamayi degisiklik yapmayi ama iste..
kestirmek icinde izin kopartabildim sanirim cunku o da sacimin dokulmesinden sikayetci
dusunce deli gibi birileri gormesin ellemesin diye surekli arkamdan gezip topluyor :1::1:
birde benim sacim katli yani bir kisa katim var omuzlarimdan 4-5 parmak asaga dusuyor
birde uzun katim var o da iste sacimin tam uzunlugu
degisiklik olsun canimm yaa bosver dugunume kadar 3 yil var daha uzar yani
olmadi citcitli saclar ekliyolar artik
benim elticigimin sacida kisaydi dugunde kivirmislardi citcitlarla sac eklemislerdi
soyle birsey farkettim kendimde zaten
her zaman uzasin diye caba gosteriyorum okadar bekliyorum
tamda uzun oldugu zaman okadar yil bekledigim zamann
pofff kac yildir uzun saclayim hevesimi alip kisaltcam diyorum hemen :1::1:
dengesiz insan bir baska oluyor :27:

bende bi denemiştim kestane tonlarıı ama tutmadııı :27::27:

uff içim sıkılıyo patlıycak gibiyimm sabahtan beri sevgilimden haber alamıyorum bu arada kızlarrr :25::25:

ben bulgaristandayim kendisi turkiyenin en dogusunda haliyle gorusmek biraz zor oluyor
en sonda simdi 2 haziranda bulustuk bakalimm nasipp eylul gibi tekrar istanbula bir gelisi var

tatlimm benimki boyatmama izin vermiyor
boyatcanda kime imaj yapcan diyor sanki yanindayim diyor
e haklida tabi kendince ama kadinlarda sever saciyla basiyla oynamayi degisiklik yapmayi ama iste..
kestirmek icinde izin kopartabildim sanirim cunku o da sacimin dokulmesinden sikayetci
dusunce deli gibi birileri gormesin ellemesin diye surekli arkamdan gezip topluyor :1::1:
birde benim sacim katli yani bir kisa katim var omuzlarimdan 4-5 parmak asaga dusuyor
birde uzun katim var o da iste sacimin tam uzunlugu
degisiklik olsun canimm yaa bosver dugunume kadar 3 yil var daha uzar yani
olmadi citcitli saclar ekliyolar artik
benim elticigimin sacida kisaydi dugunde kivirmislardi citcitlarla sac eklemislerdi
soyle birsey farkettim kendimde zaten
her zaman uzasin diye caba gosteriyorum okadar bekliyorum
tamda uzun oldugu zaman okadar yil bekledigim zamann
pofff kac yildir uzun saclayim hevesimi alip kisaltcam diyorum hemen :1::1:
dengesiz insan bir baska oluyor :27:

boyayı benimki de istemiyo canım evlenince kapanıcaksan boya diyo ister kızıl yap ister mor yap ama açıkken saçın doğal renginde kalsın diyo sarıdan çok kızıl dikkat çekermiş :31:
kestir o zaman kuzum hem dediğin gibi 3 yıla bi o kadar daha uzar saçların hem şimdi dökülüyomuş sağlıklı uzar. benim de bu ara dökülmem başladı mevsimsel demek için biraz geç gibi ama bilmiyorum geçtiğimiz günler çok sıkıntılıydı benim için belki onun stresinden saçlarım dökülmeye başladı tekrar bilmiyorum ama mümkünse düğüne kadar toparlansın:ssz::ssz:
ben mayıs ayının başlında şöyle bi 5 cm kadar kestirdim saçlarımı güzelce uzasın diye düğüne kadar ama düğüne anca 5 cm uzar aynı kapıya çıkıcak:1::1:

hımmm seninde zormuş baya canımm allah yardımcımız olsun :21:
bende 22 yaşındayım sevgilim denizcilik okuduğuiçin okulu bitsin de staja gitsin diye bekliyoruz, okulu önümüzdeki yaza bitecek nişan yapıcaz inşallah :16:
bizde çok sık görüşemiyoruz okul zamanı ama şimdi yaz olduğu için kışa göre daha sık buluşuyoruz ben çalışıyorum canım istanbuldayım,
sen kaçıncı sınıftasın , sizin de daha çok var gibi ciddi adımlar içinn :123:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaaarrr bakın hele ne düşündüm biliyor musunuz ?:44:

bu yıl bizim başlığımızın yılı olcak yaa hepimiz musmutlu olacağııızzzz :16:

beniiii , pembişiiii ve mukmukuuuu gelin edicezzz :123::123:

morinciiii ve lunna yıııı nişanlıcazzz :71::71:

böyle kına gecelerindeeenn :64::64:
düğünlerden :123::123:
ve nişanlardan fotolarımızı paylaşıcazzz :118::118:

diğer arkadaşların ilişkileri sağlamlaşıcaaakk :69::69:

boncuğumun askeri geliceeeek :72::72:

piskko okulunu bitiriceeek :46::46:

ve biz bu yılı hiiiiç unutmıcazzz :52::52:

seneye de evli olanların ne yemek yapsam derdine derman olucazzz :56:
özel sorulara cevap vericezzz :23::23:

nişanlılara gelinlik seçicezzz ,davetiye secicezz :123::123:
ilişkisi ilerlemiş olanlara nişan kıyafeti ,nişan tepsisi seçicezz :21::21:

umarım bunların hepsi gercek olur ve biz hepimiz hakettiğimizzz mutluluğu yaşarızzz :16::16:

umarım unuttuğum kimse olmamıştır :26:

aferin anlayışlı çocukmuş senin stresli zamanlarında idare etmesini biliyo:nazar: enişteye söyle böyle devam ederse artı hanesine puanları birikiyo seni vericez bu gidişle ona:1::1:
tatlım çok haklısın hem işini yaparsın hem evinle eşinle çocuğunla rahat rahat ilgilenirsin. evlendikten sonra nöbet falan zor olur çünkü hele bi de çocuk oldu mu daha zor bence de bunu düşün. göz ameliyatların olur ama en azından diğer dallar gibi hastayı kaybetme riskin yok. bence doktorluk çok zor bi meslek insan canını size emanet ediyo hasta ameliyat masasında kalınca çıkıp bunu ailesine söylemek ne kadar zordur kim bilir:ssz::ssz:

oyy yavrum çok isterim süper olur harika olur keşke denk gelse karşılıklı iki oynardık bi de senle:32::32:

ayy dimi yaaa kurtlarimizi dokelim soyle ohh yandan yandann :52::52:
hayal etmek bedava yaaa nerden bulcam koca istanbulda ben siziii :31:

annem verin siz beni sevdigime cok dusuncelidir aslinda ama gel gorki bir inat damari var amann amann
bende dedigim dedik olunca ikimizde cildiriyoruz haliyle :52::52:
canim daha simdiden enine boyuna dusunuyorum valla gece nobetli yogun olan bir dal secmek istemiyorum aslinda
yuvamla cocuklarimla ilgilene bilim diye...birde senn dedigin gibi bir hastayi ameliyat masasinda kaybedecek olsam
ailesine yakinlarina aci haberi soylemek bir yandan ben vicdan azabindan olurum heralde
yemin ediyorum evde kedilerim var annemlerde yani bahcede her kaybettigimiz kedinin arkasindan hungur hungur agliyorum
canimdan can kopuyor sankii bi kac ay once sevgilim muhabbet kuslarindan br tanesi ölmüştü kusu ne elime aldim ne sevdim nede kendi gozumle gordum ama nasil agladim hayvancagiza anlatamam birde hastam oldugunu dusunursek cok fena yanii cok yufka yurekliyim ben :5:

annem sen o hafiza kartini geri getiremedin mi sonra komple hersey mi gittiiiii?

bende bi denemiştim kestane tonlarıı ama tutmadııı :27::27:

uff içim sıkılıyo patlıycak gibiyimm sabahtan beri sevgilimden haber alamıyorum bu arada kızlarrr :25::25:
Niye haber alamıyosun tatlım kavgalımıydınız telefonunu mu açmıyo ay ben olsam meraktan ölürdüm
kk nın bi tatlısı da sensin lunnam afiyet olsun :29:
Cnm benim teşekkürler:54:

umarım bunların hepsi gercek olur ve biz hepimiz hakettiğimizzz mutluluğu yaşarızzz :16::16:

Kırmızı gelinim ne güzel yazmışsın vallahi okurken yüzümde güller açtı. İnş herşey planladığımız gibi hayallerimizden daha da güzel geçer:16::16:

boyayı benimki de istemiyo canım evlenince kapanıcaksan boya diyo ister kızıl yap ister mor yap ama açıkken saçın doğal renginde kalsın diyo sarıdan çok kızıl dikkat çekermiş :31:
kestir o zaman kuzum hem dediğin gibi 3 yıla bi o kadar daha uzar saçların hem şimdi dökülüyomuş sağlıklı uzar. benim de bu ara dökülmem başladı mevsimsel demek için biraz geç gibi ama bilmiyorum geçtiğimiz günler çok sıkıntılıydı benim için belki onun stresinden saçlarım dökülmeye başladı tekrar bilmiyorum ama mümkünse düğüne kadar toparlansın:ssz::ssz:
ben mayıs ayının başlında şöyle bi 5 cm kadar kestirdim saçlarımı güzelce uzasın diye düğüne kadar ama düğüne anca 5 cm uzar aynı kapıya çıkıcak:1::1:

hehe :9::9::9::9:
yanii canimm fazla uzamaz zaten sunun surasinda ne kaldii kiii :16:
benimde sacim cok yavas uzuyor valla
ayy canimm kafaya koydum bir kere
oyle kurdum kendimi sevgilimde alisti bu fikre kestirim gitsin nolcak yine uzar :27:

hımmm seninde zormuş baya canımm allah yardımcımız olsun :21:
bende 22 yaşındayım sevgilim denizcilik okuduğuiçin okulu bitsin de staja gitsin diye bekliyoruz, okulu önümüzdeki yaza bitecek nişan yapıcaz inşallah :16:
bizde çok sık görüşemiyoruz okul zamanı ama şimdi yaz olduğu için kışa göre daha sık buluşuyoruz ben çalışıyorum canım istanbuldayım,
sen kaçıncı sınıftasın , sizin de daha çok var gibi ciddi adımlar içinn :123:

var var canim 3 yil gecti bir 3 yil daha var
ciddi adimlar icin degilde evlilik icin 3 yil var ama ben seneye valideler tanissin diyorum
nisan yapilsin en azindan 2 yil nisanli kalalimm nolcakk kiii :16::16:

canimmm ne guzel yazmissin vallaaa :16:
birde bu sene bukadar guzel arkadasliklara imza atiyoruzz
herkes bukadar hos gorulu sevecen yaklassa birbirine keskee gercek hayattadaa :31:

mrb kızlarrr bende yenı uye oldum buraya yenı yenı tanısıyorum arkadaslarla aynı zamanda yenı evlendım tasınmıs oldugumuz sehırdede fazla arkadasım yok cok yalnızım bu aralar :50:

bende yalnızım çok sıkılıyorum yeni üyeyim sayfanın nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyorum :)

Komşum komşum özlettin kendini
ne yapalimm tatlimm hayat insani yoruyorr
az daha dayancam sonrasinda insallah deriiiinn bir ohh cekcemm
duydum ki guzel gecmis cumartesi aksamm
ne sevindimm ne sevindim anlatamam
resimlerinide gordum hatta pek guzel bir komsumm varmiss
Allah nazarlardan saklasin siziii :16:

Sağ ol tatlım üstte de yazdım ama nasıl haber alamıyosun sevgilinden ne oldu ki

yaa çalışıyor o sabah ondan önce kalkıyorum mesaj attım oda kalkınca atardı ama bu saat oldu ses yok aradım cevap yok :18: acaba geç kaldı da işe gitti bana da hber veremedi mi pek atamıyor gün içinde çünkü bilmiyorum , ne zaman böyle çok merak etsem boşa çıkıyor endişem ama anlamadımm :25::25:

var var canim 3 yil gecti bir 3 yil daha var
ciddi adimlar icin degilde evlilik icin 3 yil var ama ben seneye valideler tanissin diyorum
nisan yapilsin en azindan 2 yil nisanli kalalimm nolcakk kiii :16::16:
hımm hayırlısı olsun canımm bizimde 2 yıl oalcak az kaldı:16: bizde seneye nişan yapıcaz inşallah çokta uzun bir süre olmamış oluyo dimiii :21: ailenden bilen var mı ne diyorlar , ne derler

canimmm ne guzel yazmissin vallaaa :16:
birde bu sene bukadar guzel arkadasliklara imza atiyoruzz
herkes bukadar hos gorulu sevecen yaklassa birbirine keskee gercek hayattadaa :31:

evettt çok doğruuu bende seneye nişan yapacaklar kategorisine giriyorum sanırım , inşallah tüm mutluluğumuzu burada paylaşırızzz :nazar::16::16:

Back
X