• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

valla telefonu evde unuttuysa yandı demektir çok fena yaparımm akşamaa :23::23:
bilmiyorumm dediğim gibi geç kalmışta olabilir ama o zaman da yemeğe çıkınca atardı off çok sinir oldum bir de bilerek atmıyosa varyaa öldü demektirr :104:

oo canimm sen azcik iplerini sıkı tut bu cocugun
ne demek butun gun bir mesaj bile atmamak
bunun mesajlasmayi sevip sevmemekle bir alakasi yok
insan dusunur merak etmesin der bir mesajcik atar saat kac olmus
valla canim erkekler dirdira gelemiyor
saglam bir cene yaptin mi bak gor sonra nasil korkuyorlar
aman basim agrimasin yine diline dusmim diyip daha cok dikkat ediyorlar kizdigimiz noktalara
o yuzden hic alttan alma yok unuttum yok bilmemne
unutmasaydin de okadar uzaktayiz birbirimizden sen telefonunu nasil unutuyon de
aaa valla benimki yapmis kadar sinir oldum valla

ne güzel bak hiç tıp okuyan tanıdığım yoktuu :27::94:

he canim ne mutlu bana o zaman ilk arkadasin benimm:21:

Hoşbulduk. ya sitenin de biraz yabancısı olduğum için, kullanmakta zorlanıyorum :) Burda insan nasıl tanışır. görüşenler var, baya dostluk kuranlar bunlar gerçek mi acaba :)

alışırsın canım merak etme :21: daha hiç görüşmedik ama görüşmek isterdim gerçekten güzel arkadaşlıklar kuruldu burda ben çok mutluyum kendi adıma :16::16:

oo canimm sen azcik iplerini sıkı tut bu cocugun
ne demek butun gun bir mesaj bile atmamak
bunun mesajlasmayi sevip sevmemekle bir alakasi yok
insan dusunur merak etmesin der bir mesajcik atar saat kac olmus
valla canim erkekler dirdira gelemiyor
saglam bir cene yaptin mi bak gor sonra nasil korkuyorlar
aman basim agrimasin yine diline dusmim diyip daha cok dikkat ediyorlar kizdigimiz noktalara
o yuzden hic alttan alma yok unuttum yok bilmemne
unutmasaydin de okadar uzaktayiz birbirimizden sen telefonunu nasil unutuyon de
aaa valla benimki yapmis kadar sinir oldum valla

he canim ne mutlu bana o zaman ilk arkadasin benimm:21:

yok kızz o da öyle yapmaz da işte sabahtan beri ses yok ya telefonunu evde unuttu ya geç kaldı çok yoğun atamıyo yada bir şey oldu bilmiyorumm merakta ettim çokk :25::25:, demez miyimm öyle bir şeyi yapamaz tabikide bende çok sinir oldum valla :23:

evett öyle tatlımm ilk arkadaşım sensinn :21::21:

Arkadaşlar o zaman kendimi biraz tanıtayım size. gerçi sizin aranızda konuşulan konularda var :) böle arayada girmek istemiyorum ama :) idare edin beni. 27 yaşındayım. istanbul, pendikte oturuyorum. Muhasebeciyim.evliyim. hamileyim. :) samimi dostlara, kalıcı arkadaşlıklara önem veren biriyim. Ben görüşemyi isterim tanışıcam arakdaşlarla :)

:9::9::9: canim zaten tanistigimizdan beri uzun saclayim
son bulusmamizdada kendisi demisti hadi kuafore goturim seni diye :1:
tek gunumuz olmasaydi belki evet derdim ama zaten bir gun gorusecektik onuda kuaforde geciremezdik ama dimi
olsunn ilk ben gormek istiyorum seni oyle demisti biraz soylendi ama bisecik olmaz
zaten simdi kestirsem eylule kadar bise uzamaz yine gorcek beni oyle :1:
valla canimm onun mu dibi dusuyor benim mi dusuyor bilmiyorumm yaaa
nasil hayran hayran bakiyorumm :31:
hele bir gulumsemesi varr annemm gamzeside ortaya cikiyorr offf offff :69:
sen aşıksın arkadaşşşşş:27::27: benden sana gelsin bu şarkı kuzum:16: ama hiç öyle deme daha seni hiç göremedima ma ben eminim dünyalar tatlısı birisin yüreği böyle güzel insanın yüzü de güzel olur:34:

öyle vallaa :1: ama merak ettim yaa uff neden böyle merakta bırakıyo kii kesin telefonunu evde unuttu yoksa atardıı uff bilmiyorum yada bişey mi olduuu :59::59:
iyi düşün iyi olsun canım aklına kötü bi şey getirme bak birazdan mesaj atıcak ya da arıycak boşa üzmüş olcaksın kendini. kız ben bile alıştım seninkine hee:1: o biraz rahat belli yani öyle sevgilim merak eder arıyım haber veriyim tarzı düşünen biri değil ya değiştirmek için çabalayacaksın ya da onu böyle kabul ediceksin boşuna üzme kendini anlaştık mi:34:
Hoşbulduk. ya sitenin de biraz yabancısı olduğum için, kullanmakta zorlanıyorum :) Burda insan nasıl tanışır. görüşenler var, baya dostluk kuranlar bunlar gerçek mi acaba :)
görüşenler olmuş evet ama bizim buradaki arkadaşlığımız henüz o boyuta gelmedi kimimiz yurt dışında kimimiz başka başka şehirlerde ama ilerde inşallah öyle buluşmalarımız da olur:21::21:

Arkadaşlar o zaman kendimi biraz tanıtayım size. gerçi sizin aranızda konuşulan konularda var :) böle arayada girmek istemiyorum ama :) idare edin beni. 27 yaşındayım. istanbul, pendikte oturuyorum. Muhasebeciyim.evliyim. hamileyim. :) samimi dostlara, kalıcı arkadaşlıklara önem veren biriyim. Ben görüşemyi isterim tanışıcam arakdaşlarla :)

yok canımm olur mu öyle şeyy :21: ne güzel allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin :nazar::16:
bende 22 yaşındayım istanbuldan bende muhasebede çalışıyorum :68: senye sevdiceğimle nişanımızı yapacağız inşallah :16::16:
bir gün hepimiz toplaşırız belki nedne olmasın :8:

Son düzenleyen: Moderatör:

amanın bi muhasebeci daha geldi:1::1: ben de muhasebeciyim çalışıyorum 24 yaşındayım nişanlıyım eylülde düğünüm var kısmetse hazırlıktı falan uğraşıyorum işte:16: kaç aylık hamilesin cinsiyeti belli mi bebişin?

kızlar nazar olsa bu sefer beni topa tutar yine bebiş mevzusu açtım diye:52::52:

iyi düşün iyi olsun canım aklına kötü bi şey getirme bak birazdan mesaj atıcak ya da arıycak boşa üzmüş olcaksın kendini. kız ben bile alıştım seninkine hee:1: o biraz rahat belli yani öyle sevgilim merak eder arıyım haber veriyim tarzı düşünen biri değil ya değiştirmek için çabalayacaksın ya da onu böyle kabul ediceksin boşuna üzme kendini anlaştık mi:34:
evett kız alıştın valla :1: biraz rahat evet merak ediyor mesaj atayım demez önce işini bitirir hıhhh merak etmiyorum iştteeee :63::63:

amanın bi muhasebeci daha geldi:1::1: ben de muhasebeciyim çalışıyorum 24 yaşındayım nişanlıyım eylülde düğünüm var kısmetse hazırlıktı falan uğraşıyorum işte:16: kaç aylık hamilesin cinsiyeti belli mi bebişin?

kızlar nazar olsa bu sefer beni topa tutar yine bebiş mevzusu açtım diye:52::52:

sormaa hee soru yağmuruna tuttun hemenn bende onu diyecektim de demedim bu topikte bebiş baş konulardan biri diyeee :emir_bebek::60:

sen aşıksın arkadaşşşşş:27::27: benden sana gelsin bu şarkı kuzum:16: ama hiç öyle deme daha seni hiç göremedima ma ben eminim dünyalar tatlısı birisin yüreği böyle güzel insanın yüzü de güzel olur:34:

görüşenler olmuş evet ama bizim buradaki arkadaşlığımız henüz o boyuta gelmedi kimimiz yurt dışında kimimiz başka başka şehirlerde ama ilerde inşallah öyle buluşmalarımız da olur:21::21:

ayy canimm benimm cok saoll o senin guzelligin tatlimmm :21:
canim yine resim eklemeyi denedim ama olmadi
bende profil resmi olarak yaptimm kucuk ama baska turlu yapamadim
profilime girde bak canimm :16:

yok kızz o da öyle yapmaz da işte sabahtan beri ses yok ya telefonunu evde unuttu ya geç kaldı çok yoğun atamıyo yada bir şey oldu bilmiyorumm merakta ettim çokk :25::25:, demez miyimm öyle bir şeyi yapamaz tabikide bende çok sinir oldum valla :23:

evett öyle tatlımm ilk arkadaşım sensinn :21::21:
aferinn canimm aynen boylee :1:

evett kız alıştın valla :1: biraz rahat evet merak ediyor mesaj atayım demez önce işini bitirir hıhhh merak etmiyorum iştteeee :63::63:

sormaa hee soru yağmuruna tuttun hemenn bende onu diyecektim de demedim bu topikte bebiş baş konulardan biri diyeee :emir_bebek::60:

etme biraz bırak kaçan kovalanır misali kızım:34: iyice alıştırdın çocuğu üstüne düşme bu kadar bu erkekler kaybetme korkusunu yaşamazlarsa insanı sürüm sürüm süründürür :23::23:

napım kız ben de evlenir evlenmez bebek istiyorum haliyle ilgi alanıma giriyo dayanamıyorum:1::1:

etme biraz bırak kaçan kovalanır misali kızım:34: iyice alıştırdın çocuğu üstüne düşme bu kadar bu erkekler kaybetme korkusunu yaşamazlarsa insanı sürüm sürüm süründürür :23::23:

napım kız ben de evlenir evlenmez bebek istiyorum haliyle ilgi alanıma giriyo dayanamıyorum:1::1:

ben teyze olucaammmmm :21::21::21:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de nasip etsin. nişanlıymışsınız siz de, size de kısmet olur inşallah. eylül de doğum var benim de. sizin de düğünleriniz Eylül05 ve mukmuke hayırlı olsun diyorum. meslaktaşmışızda :) ama yaşlar küçükmüş bea :)

aferinn canimm aynen boylee :1:
piskko resim küçüktü ama gördüm yine de maşallah sana güzellikk allah mutluluğunuzu daim etsinnn :16::16:

kız ben biraz da sinir olduğum için üstüne düşüyomuş gibi oluyo sinir olup üstelediğim içinn ayyy :25::9:
öyle valla canımm ben süründürcem onu biraz da bakalım akşama açıklaması ne olacakk yaktımm :89::23:

hımm hepimizin öyle tabii ama en yakın olanlardan biri de sensin daha çok ilgilenicen tabi :49::21:

ayy canimm benimm cok saoll o senin guzelligin tatlimmm :21:
canim yine resim eklemeyi denedim ama olmadi
bende profil resmi olarak yaptimm kucuk ama baska turlu yapamadim
profilime girde bak canimm :16:
gördüm kuzucum ama nerdeyse kafamı pc ye sokucaktım maşallah çok yakışıyosunuz ikinizde fıstığım allah daim etsin mutluluğunuzu:16:
ben teyze olucaammmmm :21::21::21:

inşallah canım ya bigün topiğe gelip kızlar hamileyimmmmmmm diye yazmak istiyorum bi an önce dün sevgilimle konuşuyoduk bu konuyu o tabi çok istiyo hatta 5 ten vazgeçti 7 ye kadar çıtayı yükseltti :27::27: kedi zannetti beni heralde:27::27:

piskko resim küçüktü ama gördüm yine de maşallah sana güzellikk allah mutluluğunuzu daim etsinnn :16::16:

kız ben biraz da sinir olduğum için üstüne düşüyomuş gibi oluyo sinir olup üstelediğim içinn ayyy :25::9:
öyle valla canımm ben süründürcem onu biraz da bakalım akşama açıklaması ne olacakk yaktımm :89::23:

hımm hepimizin öyle tabii ama en yakın olanlardan biri de sensin daha çok ilgilenicen tabi :49::21:

aminn canimm insallahh Allah cumlemizin gonlune gore versin tatlimmm o senin guzelligin canimmm :16:

Back
X