ne güzel yazmışsın canım benim ya valla okurken yüzümde kocaman bi gülümseme belirdi. 2013 hepimize uğurlu geldi özellikle kendimi düşününce nasıl umutsuzdum 2012 sonlarında sonra 15 ocak olmaz dediğim her şey bir bir olmaya başladı ve nişanlandık eylülde evleniyoruz

allah hepimizin hayatından huzuru eksik etmesin bu topikte uzun yıllar dertlerimizi sevinçlerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. inanın bana kızlar hiçbi arkadaşıma bu kadar içten her şeyimi anlatmıyorum her şeyi burada sizlerle paylaşıyorum
kız sen kan görmeye dayanabiliyo musun? kadavraları incelediniz mi yoksa daha oralara gelmediniz mi? bu kadar yufka yürekli olup doktorluğu seçtiysen helal sana kız
hafıza kartı yalan oldu kuzum hiçbi şeysini geri getiremedim anlayan birine götürdüm yine yapamadı

çok güzel fotoğraflarımız vardı sevgilimle ama çoğu gitti işte maalesef

ama seninki şifre istiyosa o şifreyi kırdırırsın
yokk canimm yufka yurekliyim su yonden bir cana birsey olunca dayanamiyorum cok uzuluyorumm
yoksa korku filmlerinin alasini izlerim yanii kandir kadavradir oyle seylerden korkmam
kadavralari gectikk canimm daha uniye girer girmez hemen kadavralara morga indiriyorlar zatenn

ilk iki sene anatomi dersi goruyoruz kemikten tut ic organlarina beyine kaslara kadar herseyi teker teker inceliyoruz
yanii canimm kestircem valla hatta sinavdan sonra direk kuafore gidim dedim ama
bizimkide surat yapardi sinavdan cikiyon direk kuafore gidiyon sabahtan beri bekliyorum diye
dedim simdi firca yemim eve geldim bende daha sonra cikarim kuafor yogun degilse hemencik kestiririm yada artik saat alcam