• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

ne yapalimm tatlimm hayat insani yoruyorr
az daha dayancam sonrasinda insallah deriiiinn bir ohh cekcemm
duydum ki guzel gecmis cumartesi aksamm
ne sevindimm ne sevindim anlatamam
resimlerinide gordum hatta pek guzel bir komsumm varmiss
Allah nazarlardan saklasin siziii :16:

Sağ ol cnm benim mutlu ettin beni:16: Darısı başına diyelim:21:

kızlaaarrr bakın hele ne düşündüm biliyor musunuz ?:44:

bu yıl bizim başlığımızın yılı olcak yaa hepimiz musmutlu olacağııızzzz :16:

beniiii , pembişiiii ve mukmukuuuu gelin edicezzz :123::123:

morinciiii ve lunna yıııı nişanlıcazzz :71::71:

böyle kına gecelerindeeenn :64::64:
düğünlerden :123::123:
ve nişanlardan fotolarımızı paylaşıcazzz :118::118:

diğer arkadaşların ilişkileri sağlamlaşıcaaakk :69::69:

boncuğumun askeri geliceeeek :72::72:

piskko okulunu bitiriceeek :46::46:

ve biz bu yılı hiiiiç unutmıcazzz :52::52:

seneye de evli olanların ne yemek yapsam derdine derman olucazzz :56:
özel sorulara cevap vericezzz :23::23:

nişanlılara gelinlik seçicezzz ,davetiye secicezz :123::123:
ilişkisi ilerlemiş olanlara nişan kıyafeti ,nişan tepsisi seçicezz :21::21:

umarım bunların hepsi gercek olur ve biz hepimiz hakettiğimizzz mutluluğu yaşarızzz :16::16:

umarım unuttuğum kimse olmamıştır :26:
ne güzel yazmışsın canım benim ya valla okurken yüzümde kocaman bi gülümseme belirdi. 2013 hepimize uğurlu geldi özellikle kendimi düşününce nasıl umutsuzdum 2012 sonlarında sonra 15 ocak olmaz dediğim her şey bir bir olmaya başladı ve nişanlandık eylülde evleniyoruz:16::16: allah hepimizin hayatından huzuru eksik etmesin bu topikte uzun yıllar dertlerimizi sevinçlerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. inanın bana kızlar hiçbi arkadaşıma bu kadar içten her şeyimi anlatmıyorum her şeyi burada sizlerle paylaşıyorum:16:
ayy dimi yaaa kurtlarimizi dokelim soyle ohh yandan yandann :52::52:
hayal etmek bedava yaaa nerden bulcam koca istanbulda ben siziii :31:

annem verin siz beni sevdigime cok dusuncelidir aslinda ama gel gorki bir inat damari var amann amann
bende dedigim dedik olunca ikimizde cildiriyoruz haliyle :52::52:
canim daha simdiden enine boyuna dusunuyorum valla gece nobetli yogun olan bir dal secmek istemiyorum aslinda
yuvamla cocuklarimla ilgilene bilim diye...birde senn dedigin gibi bir hastayi ameliyat masasinda kaybedecek olsam
ailesine yakinlarina aci haberi soylemek bir yandan ben vicdan azabindan olurum heralde
yemin ediyorum evde kedilerim var annemlerde yani bahcede her kaybettigimiz kedinin arkasindan hungur hungur agliyorum
canimdan can kopuyor sankii bi kac ay once sevgilim muhabbet kuslarindan br tanesi ölmüştü kusu ne elime aldim ne sevdim nede kendi gozumle gordum ama nasil agladim hayvancagiza anlatamam birde hastam oldugunu dusunursek cok fena yanii cok yufka yurekliyim ben :5:

annem sen o hafiza kartini geri getiremedin mi sonra komple hersey mi gittiiiii?
kız sen kan görmeye dayanabiliyo musun? kadavraları incelediniz mi yoksa daha oralara gelmediniz mi? bu kadar yufka yürekli olup doktorluğu seçtiysen helal sana kız:1:
hafıza kartı yalan oldu kuzum hiçbi şeysini geri getiremedim anlayan birine götürdüm yine yapamadı:25: çok güzel fotoğraflarımız vardı sevgilimle ama çoğu gitti işte maalesef:ssz: ama seninki şifre istiyosa o şifreyi kırdırırsın

hehe :9::9::9::9:
yanii canimm fazla uzamaz zaten sunun surasinda ne kaldii kiii :16:
benimde sacim cok yavas uzuyor valla
ayy canimm kafaya koydum bir kere
oyle kurdum kendimi sevgilimde alisti bu fikre kestirim gitsin nolcak yine uzar :27:
hazır izni koparmışken kestir gitsin fıstık kökü sende zaten bi şey olmaz:1:

yaa çalışıyor o sabah ondan önce kalkıyorum mesaj attım oda kalkınca atardı ama bu saat oldu ses yok aradım cevap yok :18: acaba geç kaldı da işe gitti bana da hber veremedi mi pek atamıyor gün içinde çünkü bilmiyorum , ne zaman böyle çok merak etsem boşa çıkıyor endişem ama anlamadımm :25::25:

Tekrar arasan kızar mı tatlım ya da işyerindeyken konuşamıyor mu telle? Sen ona başka msj attın mı merak ettim seni gibi

yaa çalışıyor o sabah ondan önce kalkıyorum mesaj attım oda kalkınca atardı ama bu saat oldu ses yok aradım cevap yok :18: acaba geç kaldı da işe gitti bana da hber veremedi mi pek atamıyor gün içinde çünkü bilmiyorum , ne zaman böyle çok merak etsem boşa çıkıyor endişem ama anlamadımm :25::25:

hımm hayırlısı olsun canımm bizimde 2 yıl oalcak az kaldı:16: bizde seneye nişan yapıcaz inşallah çokta uzun bir süre olmamış oluyo dimiii :21: ailenden bilen var mı ne diyorlar , ne derler

evettt çok doğruuu bende seneye nişan yapacaklar kategorisine giriyorum sanırım , inşallah tüm mutluluğumuzu burada paylaşırızzz :nazar::16::16:

canimm annem biliyor bilmemezlikten geliyor
acikcasi burun kiviriyor
dogulu diye istemiyor yaaa :50:
ama herseyin farkinda daha devam ettigimizi biliyor
ilk senemizde ogrendiginde demisti benim istemedigimi bile bile devam mi ediyorsun hala diye kizdi
birilerinin hayatimi yonetmeye calismasindan ben istemiyorum yapmicaksin demesinden nefret ediyorum
sirf annem istemiyor diye vazgecmem yanii cookk inatci bir yapim vardir
ne demek yanii ben istemiyorum sen devam mi ediyorsun halaa!!!

Tekrar arasan kızar mı tatlım ya da işyerindeyken konuşamıyor mu telle? Sen ona başka msj attın mı merak ettim seni gibi

aradım cevap yok , attım canım sabahtan beri baya attım artık kızmaya da başlayabilirim insan bir mesaj atabilir yani işe geç kalsa da yemege çıkmış olması lazımdı uff bilmiyorum , acaba telefonunu evde mi unuttuuu :18:
başkasından arayıpta haberde vermez sağolsun hiç düşünmez öyle şeyleri içim bir tuhaf olduuu :25::25:

aradım cevap yok , attım canım sabahtan beri baya attım artık kızmaya da başlayabilirim insan bir mesaj atabilir yani işe geç kalsa da yemege çıkmış olması lazımdı uff bilmiyorum , acaba telefonunu evde mi unuttuuu :18:
başkasından arayıpta haberde vermez sağolsun hiç düşünmez öyle şeyleri içim bir tuhaf olduuu :25::25:

eylulcum seninki biraz mesaj atma telden konuşmayı falan sevmiyo ya belki yine o yüzden cevap vermiyodur merak etme bi şey yoktur. dediğin gibi tel.i evde de unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta.

canimm annem biliyor bilmemezlikten geliyor
acikcasi burun kiviriyor
dogulu diye istemiyor yaaa :50:
ama herseyin farkinda daha devam ettigimizi biliyor
ilk senemizde ogrendiginde demisti benim istemedigimi bile bile devam mi ediyorsun hala diye kizdi
birilerinin hayatimi yonetmeye calismasindan ben istemiyorum yapmicaksin demesinden nefret ediyorum
sirf annem istemiyor diye vazgecmem yanii cookk inatci bir yapim vardir
ne demek yanii ben istemiyorum sen devam mi ediyorsun halaa!!!

hımmm aileler en çok sorun çıkaranlar oluyor bazen canımm , ama kararlılığını gördükçe yumuşayacaktır , inşallah daha büyük sorunlar çıkmaz da :21: benimde annem biliyor başka bir şehirde oturuyorlar diye işimi bırakıp gitmemi pek istemiyo ama dedğin gibi karar biizimm onlarda mutlu olduğumuzu görünce ikna olacaktır bakalım hayırlısıı :16::16:

kimseyi tanımıyorum başlığında sanırım herkes birbirini tanıyor :)

bende yalnızım çok sıkılıyorum yeni üyeyim sayfanın nasıl kullanıldığınıda pek bilmiyorum :)
tanıştık kaynaştık canımm sizlerde hoşgeldiniz :3::16:

ne güzel yazmışsın canım benim ya valla okurken yüzümde kocaman bi gülümseme belirdi. 2013 hepimize uğurlu geldi özellikle kendimi düşününce nasıl umutsuzdum 2012 sonlarında sonra 15 ocak olmaz dediğim her şey bir bir olmaya başladı ve nişanlandık eylülde evleniyoruz:16::16: allah hepimizin hayatından huzuru eksik etmesin bu topikte uzun yıllar dertlerimizi sevinçlerimizi heyecanlarımızı paylaşalım. inanın bana kızlar hiçbi arkadaşıma bu kadar içten her şeyimi anlatmıyorum her şeyi burada sizlerle paylaşıyorum:16:

kız sen kan görmeye dayanabiliyo musun? kadavraları incelediniz mi yoksa daha oralara gelmediniz mi? bu kadar yufka yürekli olup doktorluğu seçtiysen helal sana kız:1:
hafıza kartı yalan oldu kuzum hiçbi şeysini geri getiremedim anlayan birine götürdüm yine yapamadı:25: çok güzel fotoğraflarımız vardı sevgilimle ama çoğu gitti işte maalesef:ssz: ama seninki şifre istiyosa o şifreyi kırdırırsın

hazır izni koparmışken kestir gitsin fıstık kökü sende zaten bi şey olmaz:1:

yokk canimm yufka yurekliyim su yonden bir cana birsey olunca dayanamiyorum cok uzuluyorumm
yoksa korku filmlerinin alasini izlerim yanii kandir kadavradir oyle seylerden korkmam
kadavralari gectikk canimm daha uniye girer girmez hemen kadavralara morga indiriyorlar zatenn :1:
ilk iki sene anatomi dersi goruyoruz kemikten tut ic organlarina beyine kaslara kadar herseyi teker teker inceliyoruz

yanii canimm kestircem valla hatta sinavdan sonra direk kuafore gidim dedim ama
bizimkide surat yapardi sinavdan cikiyon direk kuafore gidiyon sabahtan beri bekliyorum diye
dedim simdi firca yemim eve geldim bende daha sonra cikarim kuafor yogun degilse hemencik kestiririm yada artik saat alcam

hımmm aileler en çok sorun çıkaranlar oluyor bazen canımm , ama kararlılığını gördükçe yumuşayacaktır , inşallah daha büyük sorunlar çıkmaz da :21: benimde annem biliyor başka bir şehirde oturuyorlar diye işimi bırakıp gitmemi pek istemiyo ama dedğin gibi karar biizimm onlarda mutlu olduğumuzu görünce ikna olacaktır bakalım hayırlısıı :16::16:

tanıştık kaynaştık canımm sizlerde hoşgeldiniz :3::16:

yanii canim hakkimizda hayirlisi insallahh :16:
olsem vazgecmem zatenn ya verecek ya verecekk :1:

eylulcum seninki biraz mesaj atma telden konuşmayı falan sevmiyo ya belki yine o yüzden cevap vermiyodur merak etme bi şey yoktur. dediğin gibi tel.i evde de unutmuş olabilir insanlık hali sonuçta.

valla telefonu evde unuttuysa yandı demektir çok fena yaparımm akşamaa :23::23:
bilmiyorumm dediğim gibi geç kalmışta olabilir ama o zaman da yemeğe çıkınca atardı off çok sinir oldum bir de bilerek atmıyosa varyaa öldü demektirr :104:

Son düzenleyen: Moderatör:

yokk canimm yufka yurekliyim su yonden bir cana birsey olunca dayanamiyorum cok uzuluyorumm
yoksa korku filmlerinin alasini izlerim yanii kandir kadavradir oyle seylerden korkmam
kadavralari gectikk canimm daha uniye girer girmez hemen kadavralara morga indiriyorlar zatenn :1:
ilk iki sene anatomi dersi goruyoruz kemikten tut ic organlarina beyine kaslara kadar herseyi teker teker inceliyoruz

yanii canimm kestircem valla hatta sinavdan sonra direk kuafore gidim dedim ama
bizimkide surat yapardi sinavdan cikiyon direk kuafore gidiyon sabahtan beri bekliyorum diye
dedim simdi firca yemim eve geldim bende daha sonra cikarim kuafor yogun degilse hemencik kestiririm yada artik saat alcam
oyy yok ben öyle şeyleri kaldıramazdım canım maşallah sana ben en iyisi çek senet fatura falan göriyim yeter bana:27::27:
git tabi kestir saçlarını ama öncesi sonrası yapabilmek için önce sevgilinle bi görüş uzun saçlı halini görsün sonra saçları kestirir fönünü yaptırırsın çocuğun dibi düşer tekrardan:1::1:

kimseyi tanımadığımız için geldik ama suan cok güzel arkadaslıklarımız var :)
hoşgeldiniizz :31::31:

kuzularım yorumlar için teşekkür ederim içimden gecenleri yazdım umarım birgn gercek olur kırmızı demişti dersininiz :16::16:
umarım canım senin haklı çıkman için dua edicem:16:

oyy yok ben öyle şeyleri kaldıramazdım canım maşallah sana ben en iyisi çek senet fatura falan göriyim yeter bana:27::27:
git tabi kestir saçlarını ama öncesi sonrası yapabilmek için önce sevgilinle bi görüş uzun saçlı halini görsün sonra saçları kestirir fönünü yaptırırsın çocuğun dibi düşer tekrardan:1::1:

umarım canım senin haklı çıkman için dua edicem:16:

:9::9::9: canim zaten tanistigimizdan beri uzun saclayim
son bulusmamizdada kendisi demisti hadi kuafore goturim seni diye :1:
tek gunumuz olmasaydi belki evet derdim ama zaten bir gun gorusecektik onuda kuaforde geciremezdik ama dimi
olsunn ilk ben gormek istiyorum seni oyle demisti biraz soylendi ama bisecik olmaz
zaten simdi kestirsem eylule kadar bise uzamaz yine gorcek beni oyle :1:
valla canimm onun mu dibi dusuyor benim mi dusuyor bilmiyorumm yaaa
nasil hayran hayran bakiyorumm :31:
hele bir gulumsemesi varr annemm gamzeside ortaya cikiyorr offf offff :69:

Back
X