Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bu arada benım gitmeme sadece bi gece kaldı cok mutluyum :103::103:

gördün mü bak ne güzel çabucak geçti gitti burada gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz
son bi gece sonra kavuşma vaktiiiiii benim daha sekiz günüm var ama yine de heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile sadece bi gece hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım:107:

evet ya cok şükür gecti

afiyet olsun canım :)

eylül bu arada biz seninle tanışmamıştık galiba
yaşın kaçtı senin? nerede yaşıyorsun?
gelince yazarsın artık...
sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımm
ben 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , sen canım

gün doğdu işte ona da amacına ulastı
artık sende üstüne gitmiyorsun kafasına göre takılıyo
bence buluşmaya gelirse de sen gitme yanına beklesin öyle saatlerce bakalım nasıl oluyormus
evet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşş
gün doğdu tabii ama bır kaç gün sonra benim neşemi ilgimi anlayışımı tatlı sözlerimi güzel konuşmalarımızı aramaya başlayacakkk
hadi afiyet olsun canım şimdi boşver kiloyu gördük çok da kilon yok dediğin gibi

kızzz allah seniiii bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum ismi de başka nerdne gördü beni diyorum
sağol tatlım geldimm hala ses yok

evet ya cok şükür gecti
dur daha düğün günü için de bu lafları duyucaz

:112::112:çaktırmıyoruz şekerim

düşünmemeye calıs canm
takılsın bakalım birkaç gün daha kafasına göre
aklı basına geldiğinde seni yanında bulabilecek mi bakalım

ee bu sefer altta kalmayıp agzının payını verirsin sende canım

evet canımm dişimi göstericem artık yeter ezildiğim hakaret gördüğümm beni terslemekten başka bir şey yapmazdı herkese karşı çok iyiydi ama bana mesajlarda düşmanı gibi davranıyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…