- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.361
lunna sizinle tanışmış mıydık ? ya siz pembe gelin?
istersen tekrar tanışalım tospamm
ama ben evliyim ya kocama bi danışmam lazım
kocanı boşver kız gel ben seni saraylarda yaşatırım
ohh be yaşasın özgürlükkk
bi sarayla kandıramazsın beni şekerim
ben senin bildigin kızlardan değilim
evet evet özgürlük gibisi yok iyi yapmışsın
ben tospik tospik çekilim aradan diyosun yani
lunnam canım lunnam o verdi bana bu fikri
hehehe
lunna akıllı kız vesselam
aynen alnından öpüyorum lunnamı
bu arada benım gitmeme sadece bi gece kaldı cok mutluyum:103::103:
gördün mü bak ne güzel çabucak geçti gittiburada gerçekten zaman nasıl geçiyo anlamıyoruz
son bi gece sonra kavuşma vaktiiiiiibenim daha sekiz günüm var ama yine de heyecanlıyım seni düşünemiyorum bile sadece bi gece hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah canım:107:
sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımmafiyet olsun canım :)
eylül bu arada biz seninle tanışmamıştık galiba
yaşın kaçtı senin? nerede yaşıyorsun?
gelince yazarsın artık...
evet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşşgün doğdu işte ona da amacına ulastı
artık sende üstüne gitmiyorsun kafasına göre takılıyo
bence buluşmaya gelirse de sen gitme yanına beklesin öyle saatlerce bakalım nasıl oluyormus
hadi afiyet olsun canım şimdi boşver kiloyu gördük çok da kilon yok dediğin gibi
dur daha düğün günü için de bu lafları duyucazevet ya cok şükür gecti
sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımm
ben 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , sen canım
evet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşş
gün doğdu tabii ama bır kaç gün sonra benim neşemi ilgimi anlayışımı tatlı sözlerimi güzel konuşmalarımızı aramaya başlayacakkk
kızzz allah seniiii bakıyorum bakıyorum bu kim diyorum ismi de başka nerdne gördü beni diyorum
sağol tatlım geldimm hala ses yok
düşünmemeye calıs canmevet öyle canım istediği gibi yapıyo kim bilir dün eve kaçta geldi acabaaa , ahh ahh ne dertli başım varmışşş
gün doğdu tabii ama bır kaç gün sonra benim neşemi ilgimi anlayışımı tatlı sözlerimi güzel konuşmalarımızı aramaya başlayacakkk
:
dur daha düğün günü için de bu lafları duyucaz
inşallah canım
o da gelir ya 2 buçuk ay gecer hemenn
simdi ben gidince hemen alısverişlere başlıcam allahoın iznyle sonra bitirdiğimde bi bakıcam kına gecem gelmiş
:112::112:çaktırmıyoruz şekerim
düşünmemeye calıs canm
takılsın bakalım birkaç gün daha kafasına göre
aklı basına geldiğinde seni yanında bulabilecek mi bakalım
:112::112:çaktırmıyoruz şekerim
bakalımm , ama yine herşeyi bana fatura edicek tabi o ayrı meseleyıne üste çıkar o beni suçlarrr
hee tamam çaktırmıyozzz :112::112:
ayy alıntının içine yazmısım kafa gitti iyice
ee bu sefer altta kalmayıp agzının payını verirsin sende canım
ossun olur öyleoyy bi de onun telaşı var gerçi berabersiniz artık rahat rahat alışveriş biter canım bizimki biraz zor olacak git gel falan ama olsun allah bi kolaylığını verir inşalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?