- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.381
morinci çalışıyodun sen de dimi canım?
sağol canım geldimm evet tanışmadık ama aynı şeyleri yaşayan biri görünce hemen yazdımm
ben 22 yaşındayım istanbuldayım çalışıyorum muhasebede , sen canım
:
haklısın canımevet canım hallederiz inşallah güzelce ya
allah yuva kuranın yardımcısı olur
çalışıyo olmamız güzel aslında kafamızı dağıtıyo bi nebze işte ben de meraktan ölücektim gittim eczaneye bi el kremi aldım bahaneyle tartıldımevet canım çalışıyorum işyerindeyim şuanda
haklısın canım
çalışıyo olmamız güzel aslında kafamızı dağıtıyo bi nebze işte ben de meraktan ölücektim gittim eczaneye bi el kremi aldım bahaneyle tartıldımzafer benim 1 kilo vermişim
hımm güzemiş canımm sevindimm tanıştığımızaaben 25 yaşındayım cnm istanbuldayım bi bankada çalışıyorum:)
çalışıyo olmamız güzel aslında kafamızı dağıtıyo bi nebze işte ben de meraktan ölücektim gittim eczaneye bi el kremi aldım bahaneyle tartıldımzafer benim 1 kilo vermişim
aynen canım kafayı işe size veriyorum falan :)
oo bravoooo
kaç kilodasın şuanda peki
bi ara bende rejime girmiştim buradaki arkadaşlarla paylaşıyordum hergün tam 7 kilo verdimki 2ayda..
bi ara bende rejime girmiştim buradaki arkadaşlarla paylaşıyordum hergün tam 7 kilo verdimki 2ayda..
59,2 çıktım şimdi canım gramını saymıyorum aslında sonuçta kahvaltı yaptım o kadar bi şeyler içtim tüm günhedefim 55 canım boyum 165 cm bence 55 bana uygun. öyle çok diyet havasında değilim ama her gün 45 dk lık bi yürüyüş yapıyorum. ekmeği kıstım şeker zaten kullanmam ne çayıma ne kahveme. sadece abur cubur fazla tüketiyordum onu kestim. 1 haftadır sadece bi kez çikolata yedim beyaz çikolata ve bittere dayanamıyorum annem sırtımdan vurdu önüme onları koyarak ama olsun hızlı kilo verme amacım yok 2 ayda 5 kilo versem kafi
hımm güzemiş canımm sevindimm tanıştığımızaa
evet evet öyle , ayy 1 kilo da verirmişşhadi inşallah devamı gelirrr , darısı banaa bende bayadır tartılmadımm
aynen 165 boyum. 63 kiloydum hedefim 57 falandı 55e düştüm şuanda bende :)
59,2 çıktım şimdi canım gramını saymıyorum aslında sonuçta kahvaltı yaptım o kadar bi şeyler içtim tüm günhedefim 55 canım boyum 165 cm bence 55 bana uygun. öyle çok diyet havasında değilim ama her gün 45 dk lık bi yürüyüş yapıyorum. ekmeği kıstım şeker zaten kullanmam ne çayıma ne kahveme. sadece abur cubur fazla tüketiyordum onu kestim. 1 haftadır sadece bi kez çikolata yedim beyaz çikolata ve bittere dayanamıyorum annem sırtımdan vurdu önüme onları koyarak ama olsun hızlı kilo verme amacım yok 2 ayda 5 kilo versem kafi
oyy süpersin şimdi fıstık gibisindir darısı başıma ben de olcam 55 inşallah. ya bi de ben geçtiğimiz kasım ayında eliptik bisiklet aldım kendime daha son taksidini salı günü ödedim ama toplamda bi ay kullanmamışımdır:26::26: öyle de üşengeçlik yapıyorum işten döndükten sonra ama aklım başıma geldi bu kilolar gidecek
canım nasıl kilo verdın bana da anlatsana ,
kızlarr burda iyi de eve gıdınce daha kötü oluyorum hep ağlayasım geliyo :2::2:
Beeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm
aynen 165 boyum. 63 kiloydum hedefim 57 falandı 55e düştüm şuanda bende :)
azmettim valla yürüyüşü aksatmıyorum. bence yürüyüş sayesinde oldu çünkü tüm gün masa başı oturuyoruz hareket sıfır hareket etmeye başlayınca vücut noluyoruz falan oldu böylevericem inş 55 olucam daha çok heveslendim şimdi
Beeen geldiiiimmmm..
Nerde benim bebekleriiiimmm
hoşbuldum morinciiiihoşgeldiiiiiiiiiiin. nasılsınnnnnnnn
Hoşgeldin tatlımmm, hiç iyi değilimmmm
hoşbuldum morinciiiisende hoşgeldin, bayadır gözükmüyodun canım..
hoşbul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?