Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

evet canım hallederiz inşallah güzelce ya
allah yuva kuranın yardımcısı olur
haklısın canım

evet canım çalışıyorum işyerindeyim şuanda
çalışıyo olmamız güzel aslında kafamızı dağıtıyo bi nebze işte ben de meraktan ölücektim gittim eczaneye bi el kremi aldım bahaneyle tartıldım zafer benim 1 kilo vermişim

aynen canım kafayı işe size veriyorum falan :)
oo bravoooo
kaç kilodasın şuanda peki
bi ara bende rejime girmiştim buradaki arkadaşlarla paylaşıyordum hergün tam 7 kilo verdimki 2ayda..

ben 25 yaşındayım cnm istanbuldayım bi bankada çalışıyorum:)
hımm güzemiş canımm sevindimm tanıştığımızaa

çalışıyo olmamız güzel aslında kafamızı dağıtıyo bi nebze işte ben de meraktan ölücektim gittim eczaneye bi el kremi aldım bahaneyle tartıldım zafer benim 1 kilo vermişim

evet evet öyle , ayy 1 kilo da verirmişş hadi inşallah devamı gelirrr , darısı banaa bende bayadır tartılmadımm

aynen canım kafayı işe size veriyorum falan :)
oo bravoooo
kaç kilodasın şuanda peki
bi ara bende rejime girmiştim buradaki arkadaşlarla paylaşıyordum hergün tam 7 kilo verdimki 2ayda..

59,2 çıktım şimdi canım gramını saymıyorum aslında sonuçta kahvaltı yaptım o kadar bi şeyler içtim tüm gün hedefim 55 canım boyum 165 cm bence 55 bana uygun. öyle çok diyet havasında değilim ama her gün 45 dk lık bi yürüyüş yapıyorum. ekmeği kıstım şeker zaten kullanmam ne çayıma ne kahveme. sadece abur cubur fazla tüketiyordum onu kestim. 1 haftadır sadece bi kez çikolata yedim beyaz çikolata ve bittere dayanamıyorum annem sırtımdan vurdu önüme onları koyarak ama olsun hızlı kilo verme amacım yok 2 ayda 5 kilo versem kafi

aynen 165 boyum. 63 kiloydum hedefim 57 falandı 55e düştüm şuanda bende :)

hımm güzemiş canımm sevindimm tanıştığımızaa

evet evet öyle , ayy 1 kilo da verirmişş hadi inşallah devamı gelirrr , darısı banaa bende bayadır tartılmadımm

azmettim valla yürüyüşü aksatmıyorum. bence yürüyüş sayesinde oldu çünkü tüm gün masa başı oturuyoruz hareket sıfır hareket etmeye başlayınca vücut noluyoruz falan oldu böyle vericem inş 55 olucam daha çok heveslendim şimdi

oyy süpersin şimdi fıstık gibisindir darısı başıma ben de olcam 55 inşallah. ya bi de ben geçtiğimiz kasım ayında eliptik bisiklet aldım kendime daha son taksidini salı günü ödedim ama toplamda bi ay kullanmamışımdır:26::26: öyle de üşengeçlik yapıyorum işten döndükten sonra ama aklım başıma geldi bu kilolar gidecek

bu arada çikolataya asla bende dayanamıyordum ama çok güzel ve lezziizz bir yöntem ile onu sağlıklı olarak hallettim
şöyleki kekler için satılan damla çikolatalar var. hergün öğlen ve akşam yaptım bunu bir paketi bi hafta gitti bana. bir kase yoğurdun içine iki avuç o damla çikolatalardan döküp yedim. hem çokkkk lezzetli oldu hemde yoğurt ben farkında olmadan yağlarımı sinsice eritirken çikolatada krizlerimi engelledi :)
ayrıca tamamen benim kendi fikrim uydurmasyon birşey çikolata krizi geçirdiğim birgün dolaptaki tek çikolata olan damla çikolatalarımızı öyle denedim.çok beğenincede hep yaptım halada yapıyorum :)

eh işte memnunum kendimden en azından.)) bu arada foto ekledim birtane ama onda pek belli değil.tabi eski halimide görmedin sen.hoş eski halim var şuanda ama yanımda o gereksizde olduğu için koyamiiciim

canım nasıl kilo verdın bana da anlatsana ,

kızlarr burda iyi de eve gıdınce daha kötü oluyorum hep ağlayasım geliyo :2::2:

canım spor hiçççççççççç yapmadım aslında ama sadece akşam yemeklerini kıstım biracıcık birde o aşağıda anlattığım şeyi yaptım çikolata krizlerim için çünkü bana en çok kiloyu aldıran yediğim aşırı çikolatalardı

bende 166 boy , 61 kiloyum canım bende en az 57 olmak istiyorum benim tek sorunum göbek canım her yerim ipince bir orası var deli oluyorum
yürüyüş evet çok doğruu bende yapıcam artıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…