Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

inşallah canım inşallah..Allah korusun o çok daha zor olurdu tabiiki.'' Eş dost korkusu'' ne acı birşey değilmi. adı üstünde eş dost akraba. ama destek olmak yerine utandırmayı dedikodunu yapmayı tercih ederler. neyse canım.. birkaç gün daha bekliyeceğim sonra konuşacağım yoksa ağlarım karşısında bu sefer sinirlenir ..

o da geçecek canım şu bikaç gün çok zor geçecek belki ama biz buradaki kızlar elimizden geldiğince sana destek oluruz. şanslı olduğunu düşün ya evlendikten sonra gösterseydi sana gerçek yüzünü? bence allahın sevilen bi kulusun ki gerçekleri gördün ona göre çıkardın onu hayatından. sen gerçekten olgun bi kızsın mantıklı bi kızsın her şeyin farkındasın ve bu farkındalıkla üstesinden geleceksin bu zor günlerin.

h
öyle canım bikaç gün bekle mesaj atıp görüşmek isterse zaten oturur konuşursunuz yok görüşmek istemezse beklemenin bi anlamı olmayacak gibi haksız mıyım:26:

hadi bakalım kararında kesin ol ama. mümkünse at telefonu bi çekmeceye aramışmı diye bakma tamam mı

evet kızlar bakalım zaten yarın akşam hala mesaj atmamış olursa buluşmaya da gelmeyecek demek olur ve hala benden bir mesaj gormeyınce illa ki bir şey dıyecektır ama ıyı ama kötü ,
bir de cumartesi günü sınavım var bilmiyor pazar görüşmemiz lazım görüşürsek ondan haberi yok konuşmadığımız için üff bilmiyorum ne olacak böyle, ama ben mesaj atmadığımda farketmesi merak etmesı gerekmez miydi bu kadar sıkılmış bendennn

normal olanı tabiki fark etmesi seni arayıp sorması canım ama görüyosun işte:26:

Kızlar allah belki de bana da kurtulmam için şanslar veriyor ilerde daha zor olacak diye şidmi fırsatını veriyor da ben göremiyorum dimi:44:
, bir keresinde konusu açılmıştı da bana ben pek denize gitmeyi istemiyorum hem seni bırakmak istemiyorum hem de yanlız bırakmak

istenmiyorum bn yokken kim bilir neler yapıcaksın bekliycek misin bakalım demişti , bende ilkten beni düşünüyo sanmıştım ama sonra ne demek istediğini anladım meğer ne düşünmüş diyee , ya evlenince de aradıgında duymadım falan kım bilir benı nelerle suçlayacak anammm :2::2:

Son düzenleyen: Moderatör:

inşallah canım zaten hepiniz iyiki varsınızzzz...evet evlendikten sonra çok daha kötü olurdu. zaten onlar doğulu birde oranın kültürü bazı konularda çok var bunlarda bana hep bizde boşanma asla olmaz derdi. bende iyi ne güzel işte derdim.başıma kimbilir neler geelecekti rabbim bunu engellemeye çalıştı kimbilir.. neyse daha fazla içinizi karartmıyayım ben sizin. bundan sonrasında zamanla göreceğiz herşey düzelecek bütün acılar unutulacak inşallah..

mukmuke senin düğün ne zaman bu arada? sen istanbuldamıydın ?

slm kızlar nasılsınız morincim ne oldu sana ya

öyle canım. hastalıklı gibi oluyorlar bazen. konu komşuyla adını çıkartır düşünsene allah korusun. çok tehlikeli. böyle saçma düşünceleri olan erkeklere fazla şans vermemeliyiz..haketmiyorlar çünkü.. kendi canının kıymetini bil. o can sana emanet. emanetime nasıl baktın der rabbim ölünce. ona vereceğin cevap seni utandırmasın..

kabullenmesi zor geliyo canım o yüzden görmezden gelmeye çalışıyosun ama bundan sonra duygularından çok mantığınla hareket etmeye bak derim ben.

ne güzel ki farkındasın her şeyin canım ama içimizi karartmak gibi düşünme sakın içine atma kendini üzme üzüleceksen de gel burda yaz dök içini herkes elinden geleni yapar hem acılar paylaştıkça azalır.

bi aksilik çıkmazsa inşallah 15 eylül canım. istanbullu değilim ama istanbula gelin gidicem :107:

Kızlar ben yemeğe gidiyorumm gelince devam ederizz
bari şu olaylardan biraz iştahım kesilse de kilo versem bi vesileyle ama oda yok yaaa :)

slm kızlar nasılsınız morincim ne oldu sana ya

ah kartalım ah.. zamanında sizlerin desteği ile neler yaptım ben onun için. ama işte o zamandan babasının durumunu bana itiraf ettikten sonra buna bi rahatlık geldi çok değişti. hiçbirşey eskisi gibi olamadı birdaha.o kapımda günlerce yatan affet diye yalvaran adam gitti yerine hakaretler eden sinirli asabi kibirli bi adam geldi. dünde bitirdik sonunda tamamen.
sen nasılsın bebiş nasıl ?

sağol canım benım ya biz iyyiz cok şükür oğluşumda iii çok üzüildüm ya sen tut ailenı karsına al bak terbiyesizin yaptığıına ama bisey diycem büyükler her zaman haklıdır istemiyolarsa mutlaka bi sebep vardırcanım boşver allah kurtarmıs seni zararın neresınden dönsen kardır sen daha iyilerine layıksın insallah daha iyisi çıkar karsına biz herzaman yanındayız

tamam canım duygularım coştukça boşaltırım artık burada yaram geçene kadar çekin bni nolur kiii :s
2 aycık kalmış ne güzel gün sayıyorsun. inşallah çok mutlu olursun .)
istanbulun neresine geliyorsun belli mi şuanda evin nerede olacak?
bende istanbuldayım bahçelievlerde

gün doğdu işte ona da amacına ulastı
artık sende üstüne gitmiyorsun kafasına göre takılıyo
bence buluşmaya gelirse de sen gitme yanına beklesin öyle saatlerce bakalım nasıl oluyormus

gerçekten doğru.babamın bukadar karşı çıkmasında olmalıydı bir hayır zaten :s... keşke zamanında bukadar ısrarcı olmasaydım zaten yinede istemeseler görüşmezdim ama napıp edip ailemi ikna ettim sonuçta ben karşılığı bu olmamalıydı:s
inşallah canım rabbim herşeyin hayırlısını versin..

Kızlar ben yemeğe gidiyorumm gelince devam ederizz
bari şu olaylardan biraz iştahım kesilse de kilo versem bi vesileyle ama oda yok yaaa :)
hadi afiyet olsun canım şimdi boşver kiloyu gördük çok da kilon yok dediğin gibi

merhaba canım ya bu aralar yoğunumda normalde ben hep burdayım sizle tanısmıdmıydık
aslında ilk geldiğim zaman tanışmıştık ama çok konuşamadığımız için sen unutmuş olabilirsina ama kızlardan biliyorum seni :) bi daha tanışalım ben 24 yaşındayım eylüle düğünüm var kısmetse inşallah çalışıyorum muhasebeciyim:107:

kızlarrrrrrrrrrrrr aşık oldum diyene kadar sabırla dinlerim seni canım mümkün olduğunca da yardımcı olmak isterim.
evet canım belli oturacağımız yer ümraniyede oturucaz. allah aynı mutluluğu sana da yaşamayı nasip etsin inşalah :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…