- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.341
emin ol baban sana kızmaz yolun başında kendin anlayıpğ hatandan döndüğün için alnından öpre seni..
iki gün sonra boşanıp baba evine de dönmek vardır baban bu yüzden anlayışlı davranacaktır ..
hem bak kesinlikle akraba eş dost biliodu laf edecekler vs muhabbertine girme bu senin hayatın kşm ne derse desin düşenin dostu olmuyor delikanlı gibi ayakta dur babanın karşısında da aynen böyle ol baba haklıymışsın sen söyleynce isyanlık ettim ama kendimin farkına varmam gerkiyordu ve burdayım şimdi yanındayım de ..
doğru söylüyorsun canım. Benim istediğimi allah istemiyorsa konu kapanmıştır zaten. istediğim sadece şu kalbimin yangını biraz dinsin. böyle sürekli koşmuşumda yorulmuşum gibi hızlı hızlı atıyor ya. geçecek elbet ama çabuk geçsin.işte o yoruyor.
ne güzel bi söz biz çok istiyorus diye..... gerçekten çok doğru işte.. zaten hep evlenince herşey düzelecek gibi düşünüyordum ama sanırım artık bu gerçeği görmeliyimki evlenince hiçbirşey düzelmeyecek :s
h
öyle canım bikaç gün bekle mesaj atıp görüşmek isterse zaten oturur konuşursunuz yok görüşmek istemezse beklemenin bi anlamı olmayacak gibi haksız mıyım:26:
hadi bakalım kararında kesin ol ama. mümkünse at telefonu bi çekmeceye aramışmı diye bakma tamam mı
evet kızlar bakalım zaten yarın akşam hala mesaj atmamış olursa buluşmaya da gelmeyecek demek olur ve hala benden bir mesaj gormeyınce illa ki bir şey dıyecektır ama ıyı ama kötü ,
bir de cumartesi günü sınavım var bilmiyor pazar görüşmemiz lazım görüşürsek ondan haberi yok konuşmadığımız için üff bilmiyorum ne olacak böyle, ama ben mesaj atmadığımda farketmesi merak etmesı gerekmez miydi bu kadar sıkılmış bendennn
o da geçecek canım şu bikaç gün çok zor geçecek belki ama biz buradaki kızlar elimizden geldiğince sana destek oluruz. şanslı olduğunu düşün ya evlendikten sonra gösterseydi sana gerçek yüzünü? bence allahın sevilen bi kulusun ki gerçekleri gördün ona göre çıkardın onu hayatından. sen gerçekten olgun bi kızsın mantıklı bi kızsın her şeyin farkındasın ve bu farkındalıkla üstesinden geleceksin bu zor günlerin.
o da geçecek canım şu bikaç gün çok zor geçecek belki ama biz buradaki kızlar elimizden geldiğince sana destek oluruz. şanslı olduğunu düşün ya evlendikten sonra gösterseydi sana gerçek yüzünü? bence allahın sevilen bi kulusun ki gerçekleri gördün ona göre çıkardın onu hayatından. sen gerçekten olgun bi kızsın mantıklı bi kızsın her şeyin farkındasın ve bu farkındalıkla üstesinden geleceksin bu zor günlerin.
Ayyy heyecanlandım bana ne oluyosaKız beni de götürsene sizi hiç rahatsız etmem beni denizin yolunu gösterirsin sonra salça olmam sana söz
inşallah canımm ne güzelll allah mutluluğunuzu daim etsinnn
inşallah canım zaten hepiniz iyiki varsınızzzz...evet evlendikten sonra çok daha kötü olurdu. zaten onlar doğulu birde oranın kültürü bazı konularda çok var bunlarda bana hep bizde boşanma asla olmaz derdi. bende iyi ne güzel işte derdim.başıma kimbilir neler geelecekti rabbim bunu engellemeye çalıştı kimbilir.. neyse daha fazla içinizi karartmıyayım ben sizin. bundan sonrasında zamanla göreceğiz herşey düzelecek bütün acılar unutulacak inşallah..
mukmuke senin düğün ne zaman bu arada? sen istanbuldamıydın ?
Kızlar allah belki de bana da kurtulmam için şanslar veriyor ilerde daha zor olacak diye şidmi fırsatını veriyor da ben göremiyorum dimi:44:
, bir keresinde konusu açılmıştı da bana ben pek denize gitmeyi istemiyorum hem seni bırakmak istemiyorum hem de yanlız bırakmak
istenmiyorum bn yokken kim bilir neler yapıcaksın bekliycek misin bakalım demişti , bende ilkten beni düşünüyo sanmıştım ama sonra ne demek istediğini anladım meğer ne düşünmüş diyee , ya evlenince de aradıgında duymadım falan kım bilir benı nelerle suçlayacak anammm :2::2:
kabullenmesi zor geliyo canım o yüzden görmezden gelmeye çalışıyosun ama bundan sonra duygularından çok mantığınla hareket etmeye bak derim ben.Kızlar allah belki de bana da kurtulmam için şanslar veriyor ilerde daha zor olacak diye şidmi fırsatını veriyor da ben göremiyorum dimi:44:
, bir keresinde konusu açılmıştı da bana ben pek denize gitmeyi istemiyorum hem seni bırakmak istemiyorum hem de yanlız bırakmak
istenmiyorum bn yokken kim bilir neler yapıcaksın bekliycek misin bakalım demişti , bende ilkten beni düşünüyo sanmıştım ama sonra ne demek istediğini anladım meğer ne düşünmüş diyee , ya evlenince de aradıgında duymadım falan kım bilir benı nelerle suçlayacak anammm :2::2:
ne güzel ki farkındasın her şeyin canım ama içimizi karartmak gibi düşünme sakın içine atma kendini üzme üzüleceksen de gel burda yaz dök içini herkes elinden geleni yapar hem acılar paylaştıkça azalır.inşallah canım zaten hepiniz iyiki varsınızzzz...evet evlendikten sonra çok daha kötü olurdu. zaten onlar doğulu birde oranın kültürü bazı konularda çok var bunlarda bana hep bizde boşanma asla olmaz derdi. bende iyi ne güzel işte derdim.başıma kimbilir neler geelecekti rabbim bunu engellemeye çalıştı kimbilir.. neyse daha fazla içinizi karartmıyayım ben sizin. bundan sonrasında zamanla göreceğiz herşey düzelecek bütün acılar unutulacak inşallah..
mukmuke senin düğün ne zaman bu arada? sen istanbuldamıydın ?
slm kızlar nasılsınız morincim ne oldu sana ya
Kızlar ben yemeğe gidiyorumm gelince devam ederizz
bari şu olaylardan biraz iştahım kesilse de kilo versem bi vesileyle ama oda yok yaaa :)
merhaba, ben iyiyim şükür sen nasılsın arada bi yoklayıp gidiyorsun pek uğramıyosun çalışıyosun galiba:107:slm kızlar nasılsınız morincim ne oldu sana ya
ah kartalım ah.. zamanında sizlerin desteği ile neler yaptım ben onun için. ama işte o zamandan babasının durumunu bana itiraf ettikten sonra buna bi rahatlık geldi çok değişti. hiçbirşey eskisi gibi olamadı birdaha.o kapımda günlerce yatan affet diye yalvaran adam gitti yerine hakaretler eden sinirli asabi kibirli bi adam geldi. dünde bitirdik sonunda tamamen.
sen nasılsın bebiş nasıl ?
merhaba, ben iyiyim şükür sen nasılsın arada bi yoklayıp gidiyorsun pek uğramıyosun çalışıyosun galiba:107:
ne güzel ki farkındasın her şeyin canım ama içimizi karartmak gibi düşünme sakın içine atma kendini üzme üzüleceksen de gel burda yaz dök içini herkes elinden geleni yapar hem acılar paylaştıkça azalır.
bi aksilik çıkmazsa inşallah 15 eylül canım. istanbullu değilim ama istanbula gelin gidicem :107:
evet kızlar bakalım zaten yarın akşam hala mesaj atmamış olursa buluşmaya da gelmeyecek demek olur ve hala benden bir mesaj gormeyınce illa ki bir şey dıyecektır ama ıyı ama kötü ,
bir de cumartesi günü sınavım var bilmiyor pazar görüşmemiz lazım görüşürsek ondan haberi yok konuşmadığımız için üff bilmiyorum ne olacak böyle, ama ben mesaj atmadığımda farketmesi merak etmesı gerekmez miydi bu kadar sıkılmış bendennn
sağol canım benım ya biz iyyiz cok şükür oğluşumda iii çok üzüildüm ya sen tut ailenı karsına al bak terbiyesizin yaptığıına ama bisey diycem büyükler her zaman haklıdır istemiyolarsa mutlaka bi sebep vardırcanım boşver allah kurtarmıs seni zararın neresınden dönsen kardır sen daha iyilerine layıksın insallah daha iyisi çıkar karsına biz herzaman yanındayız
hadi afiyet olsun canım şimdi boşver kiloyu gördük çok da kilon yok dediğin gibiKızlar ben yemeğe gidiyorumm gelince devam ederizz
bari şu olaylardan biraz iştahım kesilse de kilo versem bi vesileyle ama oda yok yaaa :)
aslında ilk geldiğim zaman tanışmıştık ama çok konuşamadığımız için sen unutmuş olabilirsina ama kızlardan biliyorum seni :) bi daha tanışalım ben 24 yaşındayım eylüle düğünüm var kısmetse inşallah çalışıyorum muhasebeciyim:107:merhaba canım ya bu aralar yoğunumda normalde ben hep burdayım sizle tanısmıdmıydık
kızlarrrrrrrrrrrrr aşık oldum diyene kadar sabırla dinlerim seni canım mümkün olduğunca da yardımcı olmak isterim.tamam canım duygularım coştukça boşaltırım artık burada yaram geçene kadar çekin bni nolur kiii :s
2 aycık kalmış ne güzel gün sayıyorsun. inşallah çok mutlu olursun .)
istanbulun neresine geliyorsun belli mi şuanda evin nerede olacak?
bende istanbuldayım bahçelievlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?