Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

öyle bi şey yaparsa yoluna bakmaktan başka bi çare yok canım seni artık sevdiğini göstermiş olacak ama sanmasın ki bu yanına kar kalır sana yaşattığı tüm üzüntülerin hesabını rabbim soracaktır ona. kurtuldum diyeceksin canım bak morinciye acısını içine gömüp kendi için hayırlı olanın bu olduğuna karar verdi ve o yolda ilerlicek. rabbim hepinize o sabrı o gücü versin hakkınızı alsın sizi bu denli üzenlerden.

bana senin üzüleceğin seni üzecek bir şeyi asla yapmam demişti o lafını hatırlatınca da şimdi hiç bişey o zaman ki gibi değil herşey farklı demiştii
sağolun kızlar valla hakkınızı ödeyemem en yakın arkadaşım bile beni böyle dınlemedı ben sana demiştim deyıp kestirip attı
ben ondan ayrılırsam dönmez canım ne kadar pişman da olsa isterse ölsün ben ayrıldıgım için dönmez , evet emeklerimin sevgimin çokluğu mantıklı düşünmeme engel oluyoo o benim herşeyim ben onsuz bi yere ble gitmiyorum ailemle gittiğim yerler dışında , bizim seneye yaza nişanımız olacak evi yapacakalr bu sene bunlar aklıma geldikçe offf
dinlemiyorum tatlımm düşünmemeye çalışıyorum ama saat kaç olduu birr mesajjj

ayy yat dizime dovecem seniii
kiz orda olaydim ben nasil unuttururdum sana onuu...
annem ayrillalim diye mesaj atarsa sende geri mesaj at kina yakiyorumm ohh ikide gobek atiyim dee
hic uzme yavrum kendinii biz variz burda evelallah...
canim saka bir yana bu yazdiklarindan sonra ney aklima geldi
bu adam bana agzimi bile actirmiyor demissin
ya ilerde siddete basvurursa neme lazim Allah korusunn sus otur sen diyipte....... tobe tobeeee
parcalarim ben onuu

Son düzenleme:
ayyy benimkide her aksamm kuzeniylee haaa
kari koca gibi oldularr resmennn
her aksam her aksammm tepem atiyor valla

ayyy benimkide her aksamm kuzeniylee haaa
kari koca gibi oldularr resmennn
her aksam her aksammm tepem atiyor valla
ossun kuzu çok azıtmadıkça boşver benimki de telefon almış kendine yeni alışamadı daha benle konuşurken birden bi şey oluyo başkasını arıyo falan öldüm gülmekten

ama nereye gittiniz birden biree :106:
canım nişanlım aradı da onla konuştuk o yüzden çıktım aniden

aman coktan azitti bileeee
her aksam her aksamm cikiyorlar
dun aksam cikmadi nolduuu kuzeni eve geldi evde gorustuler
gorusmeseler pul pul dokulcekler sankii
birde bulusuyolar yarim saat arayla anca yaziyor
yetmiyor butun gun bankada zaten konusamiyoruz
tepesinde kamera var musteri varken telefonuyla ugrassa olmaz

Günaydınn fıstıklarrr
Nasılsınız bakalımm çok fazla bir gelişme olmadı ama bugün daha sakinim , daha bir içim rahat,
Akşam geç saate kadar hiç ses çıkmadı sonra sadece iyi geceler diye bir mesaj attı , bende atacağını düşünmüyordum sadece iyi geceler yazmış ama mesaj atması yola geliyor akıllanıyor yavaş yavaş demek mi oluyo kızlar yoksa hemen ümitleniyor muyum :44:

bende cevap yazmıyacaktım ama ( ben ona hiiç geç cevap vermezdim dakikasında atardım geç atsam çok kızardı ama kendi geç atardı ) sonra dedim baya bir geç cevap vereyim de anlasın ne kaadar umursamadığmı çünkü cevap vermezsem uyuduğumu sanıcaktı bende sadece iyi geceler yazdım ama nerdeyse bir saat sonra falan ( zor tuttum kendimi o kadar )

sonra da uyudum zaten ama içimde bir rahatlama oldu bilmiyorum kızalr sabahta kalkınca atmadım o da atmadı daha ,
ben akşam atmaz diye düşünüyodum sizce atması neyi gösterir kafam karışıkk

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın herkesciklereeeeeeeeeeee

hee demek ki bi çeki düzen vermenin zamanı gelmiş piskom bi silkele kendine gelsin kız ya da senin sınavların var diye çok sık görüşemiyosanız diye günü foldurmaya çalışıyo olamaz mı

eylülcüm ben olsam hiç cevap atmazdım aslında ama sen eskiye göre çok değiştiğin için ona olan tavrında bi şeyler olduğunu sezmiş olabilir canım. ohh gördün mü bak en azından bi mesaj atmayı akıl edebilmiş bugün de umarım düzeltir arayı yarın görüşürsünüz. ama sen böyle devam edersen yola gelecek inşallah bu bile bi şey bence
şunu kabul etmelisin sen başta çok yüz vermişsin bu çocuğa her şeyine kul köle olmuşsun(ki kabul ediyosun farkındasın) ama bundan sonra bu yanlışı düzelticeksin ve onu geri kazanıcaksın inşalalh

Bende öyle düşünüyorum canım çünkü mesaj atacağını tahmın etmiyordum nabız yoklamışta olabilir bakalım' ben mesaj attım diye hemen atlıycak mı hemen yumuşıycak mı ' demiş olabilir ama baya geç cevap verip sadece iyi geceler demem şok emiştir onu eminim ki
evet farkındayım canım inşallah düzelticem onu eskisi gibi olmıycam zaten , inşallah bugün mesaj atar tatlım çünkü yarın sınavım var anca pazar görüşebiliriz bunu bir konuşmamız gerek hiç buluşmadan bahsedılmiyo :44:gerçi konuşmuyoruz ama ne bileyim , mesaj atması bile bir şey bence dee ,
sen napıyosun tatlımmm

herkese günaydın ve hayırlı cumalar..
hayırlı cumalar canım dualarımızın kabul olması dileğiyle :) nasılsın bugün?

ayy ben neden hep c.tesi günü görüşücekmişsiniz gibi konuşuyorum hep pazar günüydü dimi canım sen c.tesileri çalışıyo musun normale var mı mesain?
ben napım kuzu ya düğün hazırlıkları yetişmicek diye bi korku kapladı içimi şurda ne kaldı 2,5 ay ben daha gelinlik bile bakmadım dün organizasyon için birileriyle görüşmüş nişanlım fiyat falan araştırması yapmış ama daha istediğimiz gibi bi yer bulamadık salon düğünü yapmak istemiyoruz şöyle açık hava olsun istiyoruz kır düğünü yemekler pişirilsin hem eğlenelim hem yiyelim zaman daraldıkça ben de darlanıyorum valla. şu bi hafta geçsin nişanlım gelsin inşallah istediğim bi gelinlik bulurum hiç uğraşmam daha istenbula gidip daha evin mobilyası falan seçilecek tamam bunlar o kadar dert değil beğendik mi yeter ama ne bilim işte telaş yaptım

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese

Günaydın fıstıklar nasılsınız moraller ne durumda

günaydın bebekler sizlere de hayırlı cumalar :)

lunnam biraz stres sıkıntı içerisindeyim bi şeycik kalmamış ki 2,5 ay sonraya düğün düşünüyoruz ama daha elle tutulur bi şeyimiz yok yani ailesi köyden gelsin diye bekliyoruz bu hafta sonu gelecekler ama ne bilim yetişir mi her şey 2,5 ayda :44: ya ertelenirse düğün babam kasım olmaz dedi direk oluyosa eylül olmuyorsa önümüzdeki sene nisan mayıs diyo kışın düğün olmaz diyo ya yetişmezse 2,5 ayda biz nisanı mı beklicez çok saçma

Son düzenleme:

Ohooooo 2.5 ayda neler yapılmaz ki kuzum eviniz hazır eşyalarınız hazır bi gelinlik alınacak o kadar hiç tkma kafana bence çok bile vaktiniz var tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…