- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 33
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.521
ayy ben neden hep c.tesi günü görüşücekmişsiniz gibi konuşuyorum heppazar günüydü dimi canım sen c.tesileri çalışıyo musun normale var mı mesain?
ben napım kuzu ya düğün hazırlıkları yetişmicek diye bi korku kapladı içimi şurda ne kaldı 2,5 ay ben daha gelinlik bile bakmadımdün organizasyon için birileriyle görüşmüş nişanlım fiyat falan araştırması yapmış ama daha istediğimiz gibi bi yer bulamadık salon düğünü yapmak istemiyoruz şöyle açık hava olsun istiyoruz kır düğünü yemekler pişirilsin hem eğlenelim hem yiyelim zaman daraldıkça ben de darlanıyorum valla. şu bi hafta geçsin nişanlım gelsin inşallah istediğim bi gelinlik bulurum hiç uğraşmam daha istenbula gidip daha evin mobilyası falan seçilecek tamam bunlar o kadar dert değil beğendik mi yeter ama ne bilim işte telaş yaptım
Günaydın fıstıklar nasılsınız moraller ne durumda
günaydın canımm sanada , nasılsın
eh işte canım. iyi desem yalan olur
hayırlı cumalar canım dualarımızın kabul olması dileğiyle :) nasılsın bugün?
ayy ben neden hep c.tesi günü görüşücekmişsiniz gibi konuşuyorum heppazar günüydü dimi canım sen c.tesileri çalışıyo musun normale var mı mesain?
ben napım kuzu ya düğün hazırlıkları yetişmicek diye bi korku kapladı içimi şurda ne kaldı 2,5 ay ben daha gelinlik bile bakmadımdün organizasyon için birileriyle görüşmüş nişanlım fiyat falan araştırması yapmış ama daha istediğimiz gibi bi yer bulamadık salon düğünü yapmak istemiyoruz şöyle açık hava olsun istiyoruz kır düğünü yemekler pişirilsin hem eğlenelim hem yiyelim zaman daraldıkça ben de darlanıyorum valla. şu bi hafta geçsin nişanlım gelsin inşallah istediğim bi gelinlik bulurum hiç uğraşmam daha istenbula gidip daha evin mobilyası falan seçilecek tamam bunlar o kadar dert değil beğendik mi yeter ama ne bilim işte telaş yaptım
inşallah canım ya dün akşamdan beri bi telaş aldı beni gidiyo zannediyorum ki daha çok var ama yok yani 2,5 ay işteOhooooo 2.5 ayda neler yapılmaz ki kuzum eviniz hazır eşyalarınız hazır bi gelinlik alınacak o kadar hiç tkma kafana bence çok bile vaktiniz var tatlm
kuzum zaten 2,5 ay oldu biz nişanlanalı çok bi öncemiz yok düğün hazırlıkları için hepi topu 5 ay sürecekti nişanlılık dönemimmiz:26: ayy bazen diyorum hiç düğün müğün uğraşmayalım nikah kıyalım misafirler oraya gelsin sonra yakın akraba eş dost bi yemeğe gideriz olsun bitsin kalabalığa gerek yok ama nişanlım şimdiden 500 kişi sayıyoevet ama daha bilmiyor pazar buluşacağımızıHaftasonu çalışmıyorum canım ama yarın ehliyet sınavım var bu akşam da direksiyon dersim varr
evet canımm sen bir yandan modeller bak bence araştır beğendiklerini nişanlına göster resimlerini ( mobilya , ev eşyaları için ) , o gelince de direk alırsınız zamandan da kazanmış olursun tatlım merak etme allah kolaylığını verir ama az da kalmış tabii
internetten de araştırma yapılabilir öncesinde , kır düğünü , açık hava mekanları çok fazla zaten istanbulda olacaktı düğün dimi yer çok ama rezervasyon olarakta dolabilir canımm aslında baya bir öncesindne yer bakmaya başlasaydınız keşke ,
internetten organizasyon firmalarının numarasını alıpta görüşmekte fayda var , gelinlik için de sen oralarda ki modevleriyle görüşüp istediğin tarzda gelinlği dikebilecek bir yer bulmalısın canımm diktirme uzun sürüyo biliyorsun provası falan
amin canım benim çok sağol .. eh işte iyi olmasakta olmaya çalışıyoruz :s
düğün istanbulda olacaksa küstüm rest. çok güzel kır düğünleri yapıyor biz orada yapacaktık
bir bak istersen canım :)
hımmm bir gelişme oldu mu canım hiç dönüş yaptı mı , sıkma canını sen burdaki bir çok kişiden bende dahil ,daha güçlüsünn
ben baktım da güzel görünüyor canım dış mekanı çok hoş düşünülebilirramin canım benim çok sağol .. eh işte iyi olmasakta olmaya çalışıyoruz :s
düğün istanbulda olacaksa küstüm rest. çok güzel kır düğünleri yapıyor biz orada yapacaktık
bir bak istersen canım :)
inşallah canım ya dün akşamdan beri bi telaş aldı beni gidiyo zannediyorum ki daha çok var ama yok yani 2,5 ay iştezaten en çok dert ettiğim gelinlik ona da haftaya bakmaya başlıcam nişanlım gelsin.
kuzum zaten 2,5 ay oldu biz nişanlanalı çok bi öncemiz yok düğün hazırlıkları için hepi topu 5 ay sürecekti nişanlılık dönemimmiz:26: ayy bazen diyorum hiç düğün müğün uğraşmayalım nikah kıyalım misafirler oraya gelsin sonra yakın akraba eş dost bi yemeğe gideriz olsun bitsin kalabalığa gerek yok ama nişanlım şimdiden 500 kişi sayıyokafaya koymuş yicez eğlenicez ben de strese gelemiyorum her şey netleşene kadar düşünüp duruyorum olur mu olmaz mı nasıl olur falan:18::18: ama dediğin gibi allah yardım eder inşallah
istanbulda olacak canım dediğin yer anadoluda mı avrupa da mı? bi de biz pek restaurant tipi olsun istemiyoruz ama diyosan ki açık hava bahçesi falan var olur elbette
aklı başına gelip üslubunu düzelticeğine yine aynı şekilde devam ediyo yazık çok yazık hiç farkında olmuyolar mı nasıl saçmaladıklarının ya da böyle yaparak kendinden daha çok uzaklaştırdığını anlamıyorlar mı? sanki gözüne daha fazla sokmak istercesine sanki onu daha rahat unutabil diye böyle itici tavırlar sergiliyo. kendi kaybeder boşver.dün aradı canım da gayet kaba saba tavırlar içindeydi. yine yumuşak davranıp hadi barışalım uzatmayalım falan dememi bekledi ama demedim soğuk konuştum ama hatasını zerre kadar anlamamış yazık daha komiği onu affedeceğimi falan düşünüyor hemde özür dilemediği halde kaldıki artık gözüm açıldı yine gelse kapımda yatsa yine affetmeyeceğim.. ben arama senin saygısızlıklarından bıktım diyorum tlf suratııma kapatıp iyi ozaman siktr ol git diye mesaj atıyor..! ben zaten küfrü yüzünden kızgınım ona hala ağzını bozuyor.bu adam yanımda ağzından yanlışlıkla kötü söz çıksa kızaran özür dileyen bi adamdı ya
neyse.. hiç cevap vermedim. istediği yere kadar yolu var artık.!
sendede ufak gelişmeler olmuş okudum senin adına seindim cnm ama nolur iyi düşün saygı birdefa gittimi geri kazanılmıyor kazanılsa bile cidden çok zor iyi düşün doğru karar ver.. bak sen yazmadıkça o yazacak iyiki yazmadın birşey böyle devam et.
Günaydın şekerlikler.
Nedense yorgunum bugün..
ben baktım da güzel görünüyor canım dış mekanı çok hoş düşünülebilirr
evet bende çok beğenmiştim orayı
Ayy ehliyet sınavım var diyorum kimse de başarılar demiyoo
hımm nişanlılık süreniz azmış canım evet baban iyi ikna olmuş bu kadar kısa süre içinnnikah hiç sevmiyorum ben kuzum yaa hatta etrafta ki düğünlerin nikah olduğunu duyunca gidesim bile gelmiyo çok basite alınmış gibi geliyo bana ama tabiki benm düşündüğüm bu , bende salon düğünü istemem mesela en güzeli dediğin gibi kır düğünü , havuz başı yada restaurant , sosyal tesisler gibi o tarzda düğünler hoş oluyo
hayırlısıyla hallolur merak etme ama elinide çabuk tut kuzumm en önemlisi de gelinlik zatennn modellere bakmıyo musun hiçç bulamazsan dediğin gibi diktirecek bi yerle anlaşman lazımm
canım açık hava çok güzel bir bahçes, var kır ve deniz yan yana eyp oranın sahibi ile görüşmüştü bile ozamanlar adam 6.000 istemişti bana sadece resimlerini gösterdi ama ben çok beğenmiştim. googla küstüm rest.vaz çıkr zatn cnm. burası avrıpa yakasında
birde zaten adındanda anlaşılacağı gibi latif doğaanın mekanı burası. :)
aklı başına gelip üslubunu düzelticeğine yine aynı şekilde devam ediyo yazık çok yazık hiç farkında olmuyolar mı nasıl saçmaladıklarının ya da böyle yaparak kendinden daha çok uzaklaştırdığını anlamıyorlar mı? sanki gözüne daha fazla sokmak istercesine sanki onu daha rahat unutabil diye böyle itici tavırlar sergiliyo. kendi kaybeder boşver.
:
yemek dahil 6000 mieğer öyleyse burası daha mantıklı biz sadece organizasyon ve yemek işlerini halledicek fimadan 5500 lira fiyat aldık düşün daha yer bulucaz oraya da para verilecek. bi söyliyim nişanlıma eğer anadolu yakasındaysa görüşsün bakalım. baktım biraz internetten fotoğraflara güzel görünüyo bence olabilir
ben avrupa yakasındayım mesela ama orası yer olarak uzak ve ters bi yer bayaistanbulda olacak canım dediğin yer anadoluda mı avrupa da mı? bi de biz pek restaurant tipi olsun istemiyoruz ama diyosan ki açık hava bahçesi falan var olur elbette
inanmıyorum canımm yaa hakikaten aklı başına geleceğine yaptıklarına bak en azından sesini duyduğunda yumuşaması gerekirdidün aradı canım da gayet kaba saba tavırlar içindeydi. yine yumuşak davranıp hadi barışalım uzatmayalım falan dememi bekledi ama demedim soğuk konuştum ama hatasını zerre kadar anlamamış yazık daha komiği onu affedeceğimi falan düşünüyor hemde özür dilemediği halde kaldıki artık gözüm açıldı yine gelse kapımda yatsa yine affetmeyeceğim.. ben arama senin saygısızlıklarından bıktım diyorum tlf suratııma kapatıp iyi ozaman siktr ol git diye mesaj atıyor..! ben zaten küfrü yüzünden kızgınım ona hala ağzını bozuyor.bu adam yanımda ağzından yanlışlıkla kötü söz çıksa kızaran özür dileyen bi adamdı ya
neyse.. hiç cevap vermedim. istediği yere kadar yolu var artık.!
sendede ufak gelişmeler olmuş okudum senin adına seindim cnm ama nolur iyi düşün saygı birdefa gittimi geri kazanılmıyor kazanılsa bile cidden çok zor iyi düşün doğru karar ver.. bak sen yazmadıkça o yazacak iyiki yazmadın birşey böyle devam et.
Günaydın şekerlikler.
Nedense yorgunum bugün..
aklı başına gelip üslubunu düzelticeğine yine aynı şekilde devam ediyo yazık çok yazık hiç farkında olmuyolar mı nasıl saçmaladıklarının ya da böyle yaparak kendinden daha çok uzaklaştırdığını anlamıyorlar mı? sanki gözüne daha fazla sokmak istercesine sanki onu daha rahat unutabil diye böyle itici tavırlar sergiliyo. kendi kaybeder boşver.
günaydın nazarım yaa benim de boynum ağırıyo 3 gündür geçmedi işte bunlar hep meslek hastalığı
ben avrupa yakasındayım mesela ama orası yer olarak uzak ve ters bi yer baya
günaydın pamuk şekerii:125:
napıyosun bakalımm bende ne halde olduğumu bilmez bir haldeyimm :44:
fiyat olarak gerçekten iyiymiş canım latif doğanın yeri ya adını duyurmak için fiyatı uygun yapmışlardır belki hiç duymamıştım çünküyemek dahil 6000 mieğer öyleyse burası daha mantıklı biz sadece organizasyon ve yemek işlerini halledicek fimadan 5500 lira fiyat aldık düşün daha yer bulucaz oraya da para verilecek. bi söyliyim nişanlıma eğer anadolu yakasındaysa görüşsün bakalım. baktım biraz internetten fotoğraflara güzel görünüyo bence olabilir
sağol canımm evet öyle hepimizin ayrı bir derdi var bugünlerde , hayırlısıyla bitsin dertlerimiz inşallahcanım sınavda başarılar sana valla akıllar yerinde değili kimi üzgün kimi yorgun kimi düğün telaşesi . sen kusurumuza bakma:)
Canım sıkkın be eylülcüm. Askerimin canı sıkkın.. Revire cıkması gerekiyor cıkamıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?