Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ben geldimmm neler oluyo bakalım burdaaa :82::89:
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin bugün ulus pazarı var kaçasım geliyo ama sıcakta da göze alamıyorum

Kız ne kadar acımasızsın sen öyle insaf et adama

Bizimde klimamız bozuk ama neyseki bugün hava güzel sıcak olsa da rüzgar var
ne güzel be kuzum ama adananın sıcağı esse nolur esmese nolur nem oldukça klima bi iş yerinin en önemli demirbaşı

Ben geldimmm neler oluyo bakalım burdaaa :82::89:
eylül kız gel seni ayrı bi sevicem nickin eylül diye daha bi sempatik geldin gözüme eylül benim en mutlu günüm olucak inşalalh

pintos ne be
cimri şeeyyy

işte cimri gibin pinti gibin bi şeyy pintos da

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin bugün ulus pazarı var kaçasım geliyo ama sıcakta da göze alamıyorum

hoşbuldummm evet kız bu sıcakta çekilmez inan kii gittiğine pişman olursunnn
biraz ders çalışacağım şu motordan kalırsam bir de

iyi yapmışsın gelmekle nerdeee o günllleeeeeeeeerrrrrrrrr daha çok seneler var önümüzde gibi :18:

hoşbuldum ımmm valla sevgilim tarafından gönderilen şöyle pişmanlık dolu mesajlar olsun isterdimmm

rüyanda görsen inanma kuzu erkeklerin o duyguları yok sanırım özür dileme pişmanlık gibi

pintosss onu pintooossssssssssss

hahahaah ve sıcaktan patlıyorum. Valla bahçeşehirde oturuyorum burası esiyo püfür püfür. Kıskandırmak gibi olmasın ama Allah kolaylık versin. Klima varsa kökle onu :)
yeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum

Kız ne kadar acımasızsın sen öyle insaf et adama

acımak yok böylesine elimde olsa ümüğünü sıkıcam vicdansız adam sıcaktan buharlaşıcaktım az daha çalışmasaydı klima yeni karısıyla tatil planları yapıyo biz elemanları burada kavrulalım oldu paşam oldu ağam adamın kaba etinden kan alırım kan

eylül kız gel seni ayrı bi sevicem nickin eylül diye daha bi sempatik geldin gözüme eylül benim en mutlu günüm olucak inşalalh

:

oyyy canparem inşallah tatlımm en mutlu günü olsun seneler sonra beni de hatırla hee
benimde eylül en mutlu günüm olur sevdiceğimle inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…