- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.721
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin bugün ulus pazarı var kaçasım geliyo ama sıcakta da göze alamıyorumBen geldimmmneler oluyo bakalım burdaaa :82::89:
sölemicem kiiiigeçen ki tartışmadan sonra 1 aydan 1 hafta öncesine indirdim süreyi şıp şıp akan terleri göriyim istiyorum zaten sözleşme imzalamış değilim bi şeycik yapamaz çıkışımı verir sigortadan olur biter
merhaba çağlaBen de 24 yaşındayım çalışıyorum muhasebeciyim ve sıcaktan patlıyorum
bende yedim geldimmmmmmmmmmmm...
hoşgeldn nolsun istersn
ne güzel be kuzum ama adananın sıcağı esse nolur esmese nolur nem oldukça klima bi iş yerinin en önemli demirbaşıBizimde klimamız bozuk ama neyseki bugün hava güzel sıcak olsa da rüzgar var
eylül kız gel seni ayrı bi sevicem nickin eylül diye daha bi sempatik geldin gözümeBen geldimmmneler oluyo bakalım burdaaa :82::89:
pintos ne be
cimri şeeyyy
e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))
Afiyet bal şeker olsun bitaneme
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin bugün ulus pazarı var kaçasım geliyo ama sıcakta da göze alamıyorum
hoşbuldum ımmm valla sevgilim tarafından gönderilen şöyle pişmanlık dolu mesajlar olsun isterdimmm
3 AYLIK EVLİYİMÇİÇEĞİ BURNUNDA GELİNİM YANI :) EWET İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EKSİK DEDİLER GELDİK O MAŞALLAH İLİŞKİN 3 YIL OLMUŞ NERDEYSE. SANADA EVLİLİK YOLLARI GÖZÜKTÜ )))
hoşbuldum ımmm valla sevgilim tarafından gönderilen şöyle pişmanlık dolu mesajlar olsun isterdimmm
ne güzel be kuzum ama adananın sıcağı esse nolur esmese nolur nem oldukça klima bi iş yerinin en önemli demirbaşı
eylül kız gel seni ayrı bi sevicem nickin eylül diye daha bi sempatik geldin gözümeeylül benim en mutlu günüm olucak inşalalh
işte cimri gibin pinti gibin bi şeyy pintos da
hoşgeldin calejean aramızaa .) .. nerede yaşıyorsun pekiiiii
yeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryumhahahaah ve sıcaktan patlıyorum. Valla bahçeşehirde oturuyorum burası esiyo püfür püfür. Kıskandırmak gibi olmasın amaAllah kolaylık versin. Klima varsa kökle onu :)
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiin bugün ulus pazarı var kaçasım geliyo ama sıcakta da göze alamıyorum
Kız ne kadar acımasızsın sen öyle insaf et adama
eylül kız gel seni ayrı bi sevicem nickin eylül diye daha bi sempatik geldin gözümeeylül benim en mutlu günüm olucak inşalalh
:
Bende evde oturmak bu saatte keyfini süre süre kahvaltı yapmak istiyorum
iyi yapmışsın gelmekle nerdeee o günllleeeeeeeeerrrrrrrrr daha çok seneler var önümüzde gibi :18:
yaş kaç ki yahu 3 yıldır çıkıyosunuz 10 yılmı çıkcaksınız napcaksınız çocuğun işimi yok anlat çok soru sorarım ben
evlenince evinin hanımı olunca sen de keyfini cıkara cıkara kahvaltı yaparsın inş kuzum
Hoşbuldukkkk :))) İstanbul/Bahçeşehir canım ,) sen ??
Eki Görüntüle 744248 Tam olarak bu moddayım
oyyy canpareminşallah tatlımm en mutlu günü olsun seneler sonra beni de hatırla hee
benimde eylül en mutlu günüm olur sevdiceğimle inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?