- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.701
girdik girdik tatile =)) kşke gelebilsem bana da çok iyi gelir de izin yok :44:
yerm birazdan yabişicik olmaz bana alıştı vucüt artk
bunalmaz mı ya geberiyorum resmen sıcaktan evden adım atmıyorum valla öfff
duşa gircm birzdan serinliyim birazzz
Bizde burdan hasret gideririz madem
Ben bi markete falan gidiyorum kızlar arada uğrarım yinee
aynen bende öyle evden hiç çıkmak istemiyorum
aynen öyle görüşürz kuzu gel bnde odamı falan toplıcam bi temzlk yapıyım
bn çıkmıyorum danapcam sıcakta hiç halim olmuyo ki
Eki Görüntüle 744226 Kızlaaaar nereye kaçtınız
çok iyiymiş bu
bi kahvaltı yapım diye gttim herkes kaybolmuşş
Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mıişte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmm
kırmızııııııııııı kız en şanslılarımız sensin ohh bu saatte hele bu sıcakta popon sandalyeye yapışık oturmuyosunyazın iş olmasa hepimiz tatıl yapsak olmamı yaaa
e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))
e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))
pintos bu adam diyorum boşa demiyorum daha yeni çalıştırıyoruz klimayı fatura çok gelirmiş öğlene kadar bülünt ersoy gibi takılın diyo utanmasa yelpaze vericek elimizee
pintos bu adam diyorum boşa demiyorum daha yeni çalıştırıyoruz klimayı fatura çok gelirmiş öğlene kadar bülünt ersoy gibi takılın diyo utanmasa yelpaze vericek elimizee
Ben geldimmmneler oluyo bakalım burdaaa :82::89:
Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mı
Hoşgeldin yeni evlisin sanırım. Allah mesut etsin
hoşgeldiiinnn kaynaşalım tabiii
bnde lady 23 yaşındayım 2 yıl 8aylık bi ilişkim var
okuyorum turizm
ingilizce öğretmeni en lazım olan şeydi bu topikte
hoşgeldin çağlacımmm
kaç yıllık evlisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?