Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmmmmmm

kırmızııııııııııı kız en şanslılarımız sensin ohh bu saatte hele bu sıcakta popon sandalyeye yapışık oturmuyosun yazın iş olmasa hepimiz tatıl yapsak olmamı yaaa

e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))

pintos bu adam diyorum boşa demiyorum daha yeni çalıştırıyoruz klimayı fatura çok gelirmiş öğlene kadar bülünt ersoy gibi takılın diyo utanmasa yelpaze vericek elimizee

Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mı
e hadi kaynaşalım kızlar .... çağla ben 25 yaşındayım. Ingilizce öğretmeniyim. Dersanem var.evliyim.mutluyum.henüz çocuksuzum. çünkü henüz ben çocuğum :))))

Hoşgeldin yeni evlisin sanırım. Allah mesut etsin

hoşgeldiiinnn kaynaşalım tabiii
bnde lady 23 yaşındayım 2 yıl 8aylık bi ilişkim var
okuyorum turizm
ingilizce öğretmeni en lazım olan şeydi bu topikte
hoşgeldin çağlacımmm
kaç yıllık evlisin ?

Offf ne güzel olur senin ömür boyu tatile az kaldı kuzu. Şurda daha 1 ay çalışacaksın. Patrona söyleme konusunda bi karara vardın mı

Hoşgeldin yeni evlisin sanırım. Allah mesut etsin

sölemicem kiiii geçen ki tartışmadan sonra 1 aydan 1 hafta öncesine indirdim süreyi şıp şıp akan terleri göriyim istiyorum zaten sözleşme imzalamış değilim bi şeycik yapamaz çıkışımı verir sigortadan olur biter

3 AYLIK EVLİYİM ÇİÇEĞİ BURNUNDA GELİNİM YANI :) EWET İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ EKSİK DEDİLER GELDİK O MAŞALLAH İLİŞKİN 3 YIL OLMUŞ NERDEYSE. SANADA EVLİLİK YOLLARI GÖZÜKTÜ )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…