Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

demi demi savun beni tospikim
asıl tatil yarın baslıyo bana
ayıpsın pembem düğündaşım

evet o da 23 nasip kısmet artık ya allahım neyi yazdıysa o olcak

hiç dert etme şekerim biz de aynı yaştayız okulu bitti geçen yaz onunda işe başladı askerliği salladık direk evlenicez inşallah yiterrrrrrrr eylülde 6. yılımıza giricez bi de askerliği bekleyemezdik yüksek yapacak sonra doktora artık bi ara askere gider

Son düzenleme:
oo sende hemen almışsınn ben pek acele etmedim anca sıra geldii arabayı kullanmada sorun yok zaten kuzumm sınavı düşünüyorum sadecee o kadar bıkmışım ki ders çalışmaktan kitabı görünce başım döndüü
evett ya benimki de düzelmezse kuzularrr ne yapacağumm

test kız zaten hatırlarsın illa ki biraz ilgin varsa hatırlarsın

inşallah canımm bakalımm

aboooooooooooooo iyi yapmışsınız bee beklenir miydi bi de askerlik gider gelir işte bi ara

birbirinizi seviyosanız beklersiniz nolcak 10 yıl olmasında

öyle tabi ki

aboooooooooooooo iyi yapmışsınız bee beklenir miydi bi de askerlik gider gelir işte bi ara

öyle tabi ki
daha bebeyken biribirimizin hayatına girince 6 yıl beklemek şart oluyo işte ama ossun iyisiyle kötüsüyle geçti gitti rabbim bütün sevenleri kavuştursun
almıştım valla canım bizde böyle baba mesleği arabalar olunca 18 i dolduran hemencecik yazılıyodu ehliyet sınavlarına kardeşlerimle. bi debenim şansıma o zaman 2007 de yani 25 temmuz başvurunun son günüydü benim de doğum günüm 25 temmuz o gün doğmasaymışım bi sonraki dönemi bekleyecektim kayıt için

ne güzel birbirinizde olgunlaşmışsınız işte beraber büyümüşsünz
allahm herkese nasip etsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…