- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.761
yok o tarz şeylerde pek heyecanlanmam sınavlarda falan ama , yazılı sınav da unutabilirim yaa bildğim şeyleri bilmiyorum ki inşallah geçerimm
akşam da ders var kim bilir kaçta biterr
afrikadan aşağı kalır bi yanı yok kanımcaburası adana cehennemin giriş kapısı
aman allah ! el vantilatörleri varya, bülent ersoy kullanıyo, onlardan edinD:
ayıpsın pembem düğündaşımdemi demi savun beni tospikim
asıl tatil yarın baslıyo bana
evet o da 23 nasip kısmet artık ya allahım neyi yazdıysa o olcak
evet o da 23 nasip kısmet artık ya allahım neyi yazdıysa o olcak
oo sende hemen almışsınn ben pek acele etmedim anca sıra geldii arabayı kullanmada sorun yok zaten kuzumm sınavı düşünüyorum sadeceebende usta şoförüm direksiyon kursu verilir2007 de almıştım ehliyetimi
ne kadar doğru bi şey ki yaşamış tecrübe etmiş bi insan o yüzden evlendiğin erkek neyse odur değişir düzelir diye bi umut taşıma hiç.
test kız zaten hatırlarsın illa ki biraz ilgin varsa hatırlarsın
hiç dert etme şekerim biz de aynı yaştayız okulu bitti geçen yaz onunda işe başladı askerliği salladık direk evlenicez inşallah yiterrrrrrrr eylülde 6. yılımıza giricez bi de askerliği bekleyemezdikyüksek yapacak sonra doktora artık bi ara askere gider
birbirinizi seviyosanız beklersiniz nolcak10 yıl olmasında
şaka yapıyosun heralde canım adam pinti diyorum onu prize taktım mı laf etmeye başlarafrikadan aşağı kalır bi yanı yok kanımcaburası adana cehennemin giriş kapısı
aman allah ! el vantilatörleri varya, bülent ersoy kullanıyo, onlardan edinD:
kullanıyo musun gel kapışalım hacı
fena makas atarm acayip sollarım
hahahahaha arabamın arkasına bunu yazdırcam
dur hele bi istanbula gelimama kriz geçiririm heralde istanbul trafiğinde
şaka yapıyosun heralde canım adam pinti diyorum onu prize taktım mı laf etmeye başlar
dur hele bi istanbula gelimama kriz geçiririm heralde istanbul trafiğinde
cinnet üstüne cinnet hemde
Kızlar bu arada facebook nuz varsa ordanda kaynaşalım. Benim eşimle ortak faceim. Burak Çağla Aydoğdu. ekleyin :)
nedense fotoğraftaki birden sen gibi hissettim sen misin
yok bnm facem
daha bebeyken biribirimizin hayatına girince 6 yıl beklemek şart oluyo işte ama ossun iyisiyle kötüsüyle geçti gitti rabbim bütün sevenleri kavuştursunaboooooooooooooo iyi yapmışsınız bee beklenir miydi bi de askerlik gider gelir işte bi ara
öyle tabi ki
almıştım valla canım bizde böyle baba mesleği arabalar olunca 18 i dolduran hemencecik yazılıyodu ehliyet sınavlarına kardeşlerimle. bi debenim şansıma o zaman 2007 de yani 25 temmuz başvurunun son günüydü benim de doğum günüm 25 temmuz o gün doğmasaymışım bi sonraki dönemi bekleyecektim kayıt içinoo sende hemen almışsınn ben pek acele etmedim anca sıra geldii arabayı kullanmada sorun yok zaten kuzumm sınavı düşünüyorum sadeceeo kadar bıkmışım ki ders çalışmaktan kitabı görünce başım döndüü
evett ya benimki de düzelmezse kuzularrr ne yapacağumm
inşallah canımm bakalımm
daha bebeyken biribirimizin hayatına girince 6 yıl beklemek şart oluyo işte ama ossun iyisiyle kötüsüyle geçti gitti rabbim bütün sevenleri kavuştursun
almıştım valla canım bizde böyle baba mesleği arabalar olunca 18 i dolduran hemencecik yazılıyodu ehliyet sınavlarına kardeşlerimle. bi debenim şansıma o zaman 2007 de yani 25 temmuz başvurunun son günüydü benim de doğum günüm 25 temmuz o gün doğmasaymışım bi sonraki dönemi bekleyecektim kayıt için
Kızlar bu arada facebook nuz varsa ordanda kaynaşalım. Benim eşimle ortak faceim. Burak Çağla Aydoğdu. ekleyin :)
cinnet üstüne cinnet hemde
nedense fotoğraftaki birden sen gibi hissettim sen misin
yok bnm facem
ewet fotodaki elbette benim yahu :)))
herkese merabalarrr.:)bende kpss tercihleriyle uğraşırken kk da mola verim takılım biraz dedim
bana da face yasakkullanmıyoruz sevgilimle
ewet fotodaki elbette benim yahu :)))
ivet senmişsin baktım ama eşinle düğün fotoğrafın mı var kapakta siz musunuz o
aaa kıskanmalarr sakınmalarr aman allahhhhh :))))
ivet senmişsin baktım ama eşinle düğün fotoğrafın mı var kapakta siz musunuz o
ewet oyuzz :)))
sevgiliyken öyle oluyor
evlenince onlar da ortak açarlar artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?