Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

pişman olsa nolcak birdaha yapmaması lazım aynı hataları. seni kaybettiğiniannetsin bi bakalım gerçekten

rüyanda görsen inanma kuzu erkeklerin o duyguları yok sanırım özür dileme pişmanlık gibi

evet bir daha yapmaması lazımm uff kızlarr yemekte bir ablayla konuştukta eşinden ayrılmış çektiği eziyetleri anlattı biraz en çok söyledği bir cümleye takıldımm , 'Bir insan özellikle bir erkek asla değişmez , evlenince yok çocuğunuz olunca düzelmez, bir insan neyse odur'

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroum
evlenince evinin hanımı olunca sen de keyfini cıkara cıkara kahvaltı yaparsın inş kuzum
İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:

büyük bir çoğunlukla doğru ama evlenince düzelen erkeklerde var işte az bir kesim olsada. herşey nasip kısmet ya

inşallah bebek hele bi aklı başına gelsin seninkinin de
aminn kuzum inşallah gelsin dee

ehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi

evet canım yarın sınavım bu akşam da direksiyon dersim var , tek sorunum biraz motor dersiyle ilgili , nasıl geçtin kız çalışmadannn

ehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi
bende usta şoförüm direksiyon kursu verilir 2007 de almıştım ehliyetimi

ne kadar doğru bi şey ki yaşamış tecrübe etmiş bi insan o yüzden evlendiğin erkek neyse odur değişir düzelir diye bi umut taşıma hiç.

geçersin panik yapma yeter
blmiyorum ki süper zeka mıyım neyim aceba

yok o tarz şeylerde pek heyecanlanmam sınavlarda falan ama , yazılı sınav da unutabilirim yaa bildğim şeyleri bilmiyorum ki inşallah geçerimm
akşam da ders var kim bilir kaçta biterr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…