- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #18.741
pişman olsa nolcak birdaha yapmaması lazım aynı hataları. seni kaybettiğiniannetsin bi bakalım gerçekten
rüyanda görsen inanma kuzu erkeklerin o duyguları yok sanırım özür dileme pişmanlık gibi
hoşbuldummm evet kız bu sıcakta çekilmez inan kii gittiğine pişman olursunnn
biraz ders çalışacağım şu motordan kalırsam bir de
Pembegelin, evde otura otura patlarsın vala, en güzeli çalışmak.. çalışan demir paslanmaz arkadaş :)
yeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum
ahahahahao derece diyosun. şuan hangi koordinatlardasın ? nerdesi dostum africa falanmı ? :))
Pembegelin, evde otura otura patlarsın vala, en güzeli çalışmak.. çalışan demir paslanmaz arkadaş :)
Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroumyeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum
acımak yok böylesine elimde olsa ümüğünü sıkıcamvicdansız adam sıcaktan buharlaşıcaktım az daha çalışmasaydı klima yeni karısıyla tatil planları yapıyo biz elemanları burada kavrulalım oldu paşam oldu ağam adamın kaba etinden kan alırım kan
İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:evlenince evinin hanımı olunca sen de keyfini cıkara cıkara kahvaltı yaparsın inş kuzum
büyük bir çoğunlukla doğru ama evlenince düzelen erkeklerde var işte az bir kesim olsada. herşey nasip kısmet yaevet bir daha yapmaması lazımm uff kızlarr yemekte bir ablayla konuştukta eşinden ayrılmış çektiği eziyetleri anlattı biraz en çok söyledği bir cümleye takıldımm , 'Bir insan özellikle bir erkek asla değişmez , evlenince yok çocuğunuz olunca düzelmez, bir insan neyse odur'
ayıp ayıp bi bana cevap vermedinbi kerem pembişim öğretmen tatilde şimcik
aminn kuzum inşallah gelsin deeinşallah bebek hele bi aklı başına gelsin seninkinin de
ehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi
ben evde oturmıcam kii ben öğretmenim daha önümdeki 40 yıl falan okula gidicem inşallah
lunna ya dedm onu
yaş kaç ki yahu 3 yıldır çıkıyosunuz 10 yılmı çıkcaksınız napcaksınız çocuğun işimi yok anlat çok soru sorarım ben
yaş 23 daha askere gidicek okul biticek seneye iş bulcak ohohohohohohoh
Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroum
İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:
aminn kuzum inşallah gelsin dee
evet canım yarın sınavım bu akşam da direksiyon dersim var , tek sorunum biraz motor dersiyle ilgili , nasıl geçtin kız çalışmadannn
3 yıl daha çıkarsınız siz kafadan. hayda başa sar. allah sabır versin. senin yaşın gelmiş aslında..aynı yaştasınız heralde ?
bende usta şoförüm direksiyon kursu verilirehliyet sınavına mı girceksin usta şoför olaraktan sorabilersn
hiç çalışmadan geçtm motordan falan
18ime girer girmez almıştım ehliyetimi
ne kadar doğru bi şey ki yaşamış tecrübe etmiş bi insan o yüzden evlendiğin erkek neyse odur değişir düzelir diye bi umut taşıma hiç.evet bir daha yapmaması lazımm uff kızlarr yemekte bir ablayla konuştukta eşinden ayrılmış çektiği eziyetleri anlattı biraz en çok söyledği bir cümleye takıldımm , 'Bir insan özellikle bir erkek asla değişmez , evlenince yok çocuğunuz olunca düzelmez, bir insan neyse odur'
afrikadan aşağı kalır bi yanı yok kanımcayeni çalıştırdık az daha akvaryuma dalıcaktım sığarım zaten tabut kadar akvaryum
ahahahahao derece diyosun. şuan hangi koordinatlardasın ? nerdesi dostum africa falanmı ? :)) burası adana cehennemin giriş kapısı
Ohhh adama bak ya adamın tatilini kursağında bırakacaksın yalnız işi bırakıyorum dediğindeki yüz ifadesini merak ediyroum
İnş kuzum ya görebilecekmiyim acaba o günleri:26:
gözümü karartıp şıpşak bi fotoğrafını mı çeksem o an napsam
pardon hatlar karıştı. error error errorsen ne öğretmenisin ?
geçersin panik yapma yeter
blmiyorum ki süper zeka mıyım neyim aceba
bende usta şoförüm direksiyon kursu verilir2007 de almıştım ehliyetimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?