• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

demi demi savun beni tospikim :52::52:
asıl tatil yarın baslıyo bana :23:
ayıpsın pembem düğündaşım:27::27:

evet o da 23 nasip kısmet artık ya allahım neyi yazdıysa o olcak:31:

hiç dert etme şekerim biz de aynı yaştayız okulu bitti geçen yaz onunda işe başladı askerliği salladık direk evlenicez inşallah yiterrrrrrrr eylülde 6. yılımıza giricez bi de askerliği bekleyemezdik:27::27: yüksek yapacak sonra doktora artık bi ara askere gider:ssz::ssz:

Son düzenleme:
bende usta şoförüm direksiyon kursu verilir:27: 2007 de almıştım ehliyetimi :51::51:

ne kadar doğru bi şey ki yaşamış tecrübe etmiş bi insan o yüzden evlendiğin erkek neyse odur değişir düzelir diye bi umut taşıma hiç.
oo sende hemen almışsınn ben pek acele etmedim anca sıra geldii arabayı kullanmada sorun yok zaten kuzumm sınavı düşünüyorum sadecee :27: o kadar bıkmışım ki ders çalışmaktan kitabı görünce başım döndüü :51::27:
evett ya benimki de düzelmezse kuzularrr ne yapacağumm :30:

test kız zaten hatırlarsın illa ki biraz ilgin varsa hatırlarsın :ssz:

inşallah canımm bakalımm :67:

hiç dert etme şekerim biz de aynı yaştayız okulu bitti geçen yaz onunda işe başladı askerliği salladık direk evlenicez inşallah yiterrrrrrrr eylülde 6. yılımıza giricez bi de askerliği bekleyemezdik:27::27: yüksek yapacak sonra doktora artık bi ara askere gider:ssz::ssz:

aboooooooooooooo iyi yapmışsınız bee beklenir miydi bi de askerlik gider gelir işte bi ara :27::27::27:

birbirinizi seviyosanız beklersiniz nolcak ;) 10 yıl olmasında:1::1::1:

öyle tabi ki :16:

afrikadan aşağı kalır bi yanı yok kanımca :ssz::ssz: burası adana cehennemin giriş kapısı:27::27:

aman allah ! el vantilatörleri varya, bülent ersoy kullanıyo, onlardan edin :DD::1::1:
şaka yapıyosun heralde canım adam pinti diyorum onu prize taktım mı laf etmeye başlar:ssz::ssz:

kullanıyo musun gel kapışalım hacı :27::27::27::27:
fena makas atarm acayip sollarım

hahahahaha arabamın arkasına bunu yazdırcam :27::27::27::27::27:

dur hele bi istanbula gelim :27::27: ama kriz geçiririm heralde istanbul trafiğinde:ssz::ssz:

şaka yapıyosun heralde canım adam pinti diyorum onu prize taktım mı laf etmeye başlar:ssz::ssz:

dur hele bi istanbula gelim :27::27: ama kriz geçiririm heralde istanbul trafiğinde:ssz::ssz:

cinnet üstüne cinnet hemde :27::27::27:

Kızlar bu arada facebook nuz varsa ordanda kaynaşalım. Benim eşimle ortak faceim. Burak Çağla Aydoğdu. ekleyin :)

nedense fotoğraftaki birden sen gibi hissettim sen misin :27:
yok bnm facem :9:

aboooooooooooooo iyi yapmışsınız bee beklenir miydi bi de askerlik gider gelir işte bi ara :27::27::27:

öyle tabi ki :16:
daha bebeyken biribirimizin hayatına girince 6 yıl beklemek şart oluyo işte ama ossun iyisiyle kötüsüyle geçti gitti rabbim bütün sevenleri kavuştursun:16::16:
oo sende hemen almışsınn ben pek acele etmedim anca sıra geldii arabayı kullanmada sorun yok zaten kuzumm sınavı düşünüyorum sadecee :27: o kadar bıkmışım ki ders çalışmaktan kitabı görünce başım döndüü :51::27:
evett ya benimki de düzelmezse kuzularrr ne yapacağumm :30:

inşallah canımm bakalımm :67:
almıştım valla canım bizde böyle baba mesleği arabalar olunca 18 i dolduran hemencecik yazılıyodu ehliyet sınavlarına kardeşlerimle. bi debenim şansıma o zaman 2007 de yani 25 temmuz başvurunun son günüydü benim de doğum günüm 25 temmuz o gün doğmasaymışım bi sonraki dönemi bekleyecektim kayıt için:27::27:

daha bebeyken biribirimizin hayatına girince 6 yıl beklemek şart oluyo işte ama ossun iyisiyle kötüsüyle geçti gitti rabbim bütün sevenleri kavuştursun:16::16:

almıştım valla canım bizde böyle baba mesleği arabalar olunca 18 i dolduran hemencecik yazılıyodu ehliyet sınavlarına kardeşlerimle. bi debenim şansıma o zaman 2007 de yani 25 temmuz başvurunun son günüydü benim de doğum günüm 25 temmuz o gün doğmasaymışım bi sonraki dönemi bekleyecektim kayıt için:27::27:

ne güzel birbirinizde olgunlaşmışsınız işte beraber büyümüşsünz :16:
allahm herkese nasip etsn

Back
X