- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
- #18.781
ewet oyuzz :)))
allah bozmasın tatlım mutluluğunuza nazar değmsin
çok şekersinizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet oyuzz :)))
aynen öylene güzel birbirinizde olgunlaşmışsınız işte beraber büyümüşsünz
allahm herkese nasip etsn
merhaba hoş geldinherkese merabalarrr.:)bende kpss tercihleriyle uğraşırken kk da mola verim takılım biraz dedim
![]()
faceye ekleyeceğim insanlarla zaten görüşüyorum bi de oradan doğum gününde canım iyi ki doğmuşsun muhabbetleri dönüyo ya hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyo o yüzden kullanmıyoruzaaa kıskanmalarr sakınmalarr aman allahhhhh :))))
iyi ettin hoşgeldin :)))
evlimisin sen:)Allah mutlu etsin maşallah.ben de lafın ortasına atladım gibi oldu ama kusura bakmayın:)anlamaya çalışıyorum![]()
allah bozmasın tatlım mutluluğunuza nazar değmsin
çok şekersinizzz![]()
Çok teşekkürler efemmm :) inş sizler bizden dahada mutlu olursunuz , musmutlu olursunuz:103::98:
evlimisin sen:)Allah mutlu etsin maşallah.ben de lafın ortasına atladım gibi oldu ama kusura bakmayın:)anlamaya çalışıyorum![]()
olmaz herkescikler hep mutlu çok mutlu olsun![]()
aynen öyleamin inşallah canım
merhaba hoş geldin
faceye ekleyeceğim insanlarla zaten görüşüyorum bi de oradan doğum gününde canım iyi ki doğmuşsun muhabbetleri dönüyo ya hiç sevmiyorum çok samimiyetsiz geliyo o yüzden kullanmıyoruz![]()
son hazırlıklar da tamam
sag salim varırım inşallah hedefime :82::82:
tamam aynı anda çok mutlu olalım o hal. anlaştıkssss)))
iyi ettin hoşgeldin :)))
tamam aynı anda çok mutlu olalım o hal. anlaştıkssss)))
hedef antalya ileri pembişim
kaçta orda olcaksın ?
:[/B]
O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek..sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta
![]()
uçarak gidicem
yarın öğlen gibi orda olurum inşallah kuzum :81::118:
hedef antalya ileri pembişim
kaçta orda olcaksın ?
ebet ebet hep beraber mutlu mesut yaşayalım
bnde sorcktm nasıl evlilik diye ama söylemişsin zatn
o şok geçer yavaş yavaş
kaç yıl geçmişiniz var ?
belki ondandır![]()
frigo hangisiydi ya bilemedim:)twister a taktım şimdi :)onu da deneyebilirim .
ben de yazlıktayım ama güneş çarpar diye inmiyorum öğlen.:)uzakta olsam benim de canım ister ama burda olunca güneş zararlı diye daha geç giriyorum .
O değilde ben şuanda deniz kenarında olmak istiyorum ya.. püfffff... sigara yakıp dalgaları izlemek..sonra kızgın kumlardan serin sulara atlamak.. frigo alıp yemek akıta akıta
![]()
aynen öyleamin inşallah canım
merhaba hoş geldin
![]()