- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.661
En başından beri sende bi terslik olduğunu farketmiştim
merhaba fıstıklar hepinize güzel birgün dilerim inşallah iyisinizdir :)
sağol bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? iş yerinde uyuklama modundayım.ayılmak için ne yapsam diye düşünüyorum :))merhaba yavrummmm hoşgeldn nasılsın bakalm ?
hoşgeldin yiiğmırım
gel de anlat bkym ne vr ne yok
merhaba canımm hoşgeldinben iyi olmaya gayret ediyorummmmm ..))sen nasılsınnnn
sağol bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? iş yerinde uyuklama modundayım.ayılmak için ne yapsam diye düşünüyorum :))
hoşbulduk bebeğim ..ne olsun gülüm cmrtesiden bu yana ev bakılıor amratona katılırcasına yürüyorum sen düşün halimi..ev bulucam diye diye yollar bayırlar aşıyorum hahah :)) sen nasılsın askerimiz nasıl aranız nasıl nasılsınız nasıl gidiyor
kahve iç balım hemen ayılırsın :13:
zor vala inş kafanıza yatan hemencik daha fazla yürümeden bulursunz tatlm evinizi
inşallahhh balım sağolasın yoksa gramajım eksilicek balık etli fit vücudum zayıflayacak diye ürperiyor korkuyorum hahaha
deliiii
işte benim kk canlarım içime su serptiniz nette benim aldığım modeli bulamadım onu da ekleyecektim yanlarına. bunlar yeni modellermiş aldığım mağazadaki kız arkadaşım göndermiş bunları mailime eylülün fotolara bakarken fark ettim "ben sana bekle dedim daha cici modeller geldi" demiş ben mi zevksizim acaba diye bi an düşündüm
arkadaşın çiçekli şeylerden hoşlanıyor snırım.işte benim kk canlarım içime su serptiniz nette benim aldığım modeli bulamadım onu da ekleyecektim yanlarına. bunlar yeni modellermiş aldığım mağazadaki kız arkadaşım göndermiş bunları mailime eylülün fotolara bakarken fark ettim "ben sana bekle dedim daha cici modeller geldi" demiş ben mi zevksizim acaba diye bi an düşündüm
sağol bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? iş yerinde uyuklama modundayım.ayılmak için ne yapsam diye düşünüyorum :))
hoşbulduk bebeğim ..ne olsun gülüm cmrtesiden bu yana ev bakılıor amratona katılırcasına yürüyorum sen düşün halimi..ev bulucam diye diye yollar bayırlar aşıyorum hahah :)) sen nasılsın askerimiz nasıl aranız nasıl nasılsınız nasıl gidiyor
sorma arkadaşlarımda şaşırıyor şu an stres olman gerekirken kıza bak ya diyorlar.yaaa dioruummm gediiinn ötede bunalıma girin ben evi gösteren emlakçıyla bile amca doğru söyle allah hakkı için bak gençsin daha günah işleme sen bu evde otururmuydun diye gırgıra sarıp neşe yapıorum yoksa o yorgunluk geçmior yani
arkadaşın çiçekli şeylerden hoşlanıyor snırım.
sen kendi beğendiklerini ekle tosbiğim.
ee evlenmek kolay değil.
çok iyiyiz Alla şükür allah bozmasın..
son 141
slmmm kızlar işten başımı kaldırabildim daha yeni
ama bende sizin fotocuklarınızı görmek istiom bağğğaaaannneee banadaa gönderin bağaaaanneeee
valla en güzelini yapıyosn ne güzel
mutlu günlern güzel günlern bunlar eğlenceksin tabi ki
slmmm kızlar işten başımı kaldırabildim daha yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?