Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

merhaba yavrummmm hoşgeldn nasılsın bakalm ?
sağol bitanem iyiyim çok şükür sen nasılsın? iş yerinde uyuklama modundayım.ayılmak için ne yapsam diye düşünüyorum :))
hoşgeldin yiiğmırım
gel de anlat bkym ne vr ne yok

hoşbulduk bebeğim ..ne olsun gülüm cmrtesiden bu yana ev bakılıor amratona katılırcasına yürüyorum sen düşün halimi..ev bulucam diye diye yollar bayırlar aşıyorum hahah :)) sen nasılsın askerimiz nasıl aranız nasıl nasılsınız nasıl gidiyor

kahve iç balım hemen ayılırsın :13:
zor vala inş kafanıza yatan hemencik daha fazla yürümeden bulursunz tatlm evinizi

ama bende sizin fotocuklarınızı görmek istiom bağğğaaaannneee banadaa gönderin bağaaaanneeee

kahve iç balım hemen ayılırsın :13:
zor vala inş kafanıza yatan hemencik daha fazla yürümeden bulursunz tatlm evinizi

inşallahhh balım sağolasın yoksa gramajım eksilicek balık etli fit vücudum zayıflayacak diye ürperiyor korkuyorum hahaha

Son düzenleme:

sorma arkadaşlarımda şaşırıyor şu an stres olman gerekirken kıza bak ya diyorlar.yaaa dioruummm gediiinn ötede bunalıma girin ben evi gösteren emlakçıyla bile amca doğru söyle allah hakkı için bak gençsin daha günah işleme sen bu evde otururmuydun diye gırgıra sarıp neşe yapıorum yoksa o yorgunluk geçmior yani

Şimdi sen de benim içime su serptin valla beğenmeyince bozulursun diye korkmuştum

arkadaşın çiçekli şeylerden hoşlanıyor snırım.
sen kendi beğendiklerini ekle tosbiğim.

ee evlenmek kolay değil.
çok iyiyiz Alla şükür allah bozmasın..
son 141

valla en güzelini yapıyosn ne güzel

mutlu günlern güzel günlern bunlar eğlenceksin tabi ki

ama bende sizin fotocuklarınızı görmek istiom bağğğaaaannneee banadaa gönderin bağaaaanneeee

oleyyy yeni fotoğraflarımıda buldum ekledim birsürü fotoğrafım olduuuuuu :) kuzum göndermedim zaten buraya ekledim oradan bakabilirsin.

eyüple olanıda birtane koydum şimdilik silmiyorum onada bakın belki aranızda karakter analizi yapabilen vardır

valla en güzelini yapıyosn ne güzel

mutlu günlern güzel günlern bunlar eğlenceksin tabi ki

zaten tipik bir ikizler burcuyum hüzün fazla bende barınamıyor :) düşüncelerin içinde çok sağol balım .rabbim hepinize daha güzel mutluluklar versin..:*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…