Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Tospaaam Zeynep fln ne diyosun hiç bişey anlamadım:44:

eylülüm keşke göründüğü gibi içide efendi olaydı hiç yüzüne bakınca demessin bu çocuk böyle şeyler yapmış ama iştee yoksa çok yakışıyomuşsunuz be kuzum inşallah aklı başına gelir ne diyelim.

hehe :)):) tabi oda doğru kuzum gündüz senin deiklerin hep aklımda gece yatıncada benim dediklerim hep geliyor akıla ...
geçecekkk geçecekkk :)

Sana bugünlerin mükemmel geçiceğini söyleyemem cnm benim keşke elimden bişey gelse acını hafifletsem unuttursam ama bunları da yaşamak gerekiyor inş günün birinde bi farkediceksin koca gün hiç aklına gelmemiş hafiflemişsin. Ama şimdi sabretmek gerek

sağolun kızlarr öyle evett hiç öyle gözükmüyo ama o yanımdaki hali işte yanımda yokken çile gibii
inşallah canımm ne diyim kii bendee :2:

Tospaaam Zeynep fln ne diyosun hiç bişey anlamadım:44:
saçmalıyorum be canım ben de bilmiyorum
günaydıııınlaaaaaaaarrrrrrrrrrr

ayy keşke hava böyle bozuk gitse yaaa çok seviyormmmmm serinnn seriiiinnnn
günaydın tabiii öğrenci adamın hali başka oluyo bu saatte günü aydınlanıyoo keşke burda da bozsa şu hava yağmuru özledim

Ama burda diyette olan kızçeler var ki oluyo mu böyle Nazarım

ben biraktım galiba dün itibariyle diyeti ama yürüyüş devam 1-2 güne renklenicem de ondan iştahım açık :26::26:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla ben yerimm ucundan değil tüm dilimiii

günaydınlarr ladyyy veee margariii

uuu bu çok sert olduu

Hava çok sert. Bir güneşe ihtiyacımız var.İçim ısınsın diye.. Ama ,işte ona layık insan yok

Kaldık ufolara yine

Unutulmaz bu acı. Dertli dertli çal kemancı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…