- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.801
Bana derse geleceksin 6 ayda öğreteceğim :)
helloo kızlarrr :82::82:
hello girl what's up ?
Birkaç adet kuzucuk aranıyor :)
Selam hatunlar :)
kullanıcı kontrol paneli-seçenekleri düzenle-aşağı tarafta standart editörü seç-mesaj elementlerini değiştir-avatarları-grafikleri göster-kaydet.
böyleydi sanırımm
Eki Görüntüle 747141 Eki Görüntüle 747142
uff çok sıkılıyorum kızlarrr yaaa :122::122:
kartınızın limiti dolu yada yanlış bilgi diyoo anlamadım nesi dolu kii sanki bişey alıyorumNe hatası veriyo tatlım tam olarak ne yazıyo
kız yıldırım aşkına tutul inşallah ne diyim sırılsıklam karşılıklı bi aşka tutul da ahlayıp vahlanma şu çocuğa:
kartınızın limiti dolu yada yanlış bilgi diyoo anlamadım nesi dolu kii sanki bişey alıyorum
amin canım cümlemize inşallah.her türlü zorr yaa :| aminn cnm. sanada allah sabır versin
tek tesellim kısa dönem oluşu canım. eylülde 6. yılımıza giricez daha fazla beklemek istemedik o yüzden önce evlilik dedik hayırlısı ne diyelim şimdi de kaldırmıyo yüreğim evlenince kim bilir nasıl hissedicembenim teyzemin kızının kocasıda evlendikten sonra gitmişti askere birde 1 yaşında bebeği vardı zor oluyor kuzum yaa umarım kısa dönemdir :S
allah sabır versin valla
kız keşke istanbulda olsam da geleblsem herkez der ya anlıyorum ama konuşamıyorum bu bir klişedir
ben zaten altyazılı izlerim herşeyi film dizi vs
dublaj sevmiyorum
cidden bazen altyazıya bakmıyorum bile ama işte konuşablmek önemli kendine güvenmen grekiyo dmi
hello girl what's up ?
Buralardayım hanım hanım :)naber kıızzz nerelerdesn sen ?
Aaa ilk diyen kazanır ilk diyen kazanır :)Birinç birinç birinç
Taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına :)oyyyyyyyyyy geldi işte benim kuzum bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)))))))))))
selam tatlımm ne içinnnnBirkaç adet kuzucuk aranıyor :)
ne demek canımm bende öğrenene kadar çok uğraşmıştım çook seviyorum bu ifadeleri kullanımımdan belli olduğu gibiiahheyyaaaolduuu tşk ederim
valla bnde skıldım pazara gidicem bi 15 dk snra falan
:44::44::44: Kart numarasını iyice kontrol ettin mi tatlım belki yanlış giriyosundur ya da internete açık mı kartın
Annem zorla mutfak dolabı sildiriyor da kaçtım geldim işte ara ara yazıcam :)amin canım cümlemize inşallah.
tek tesellim kısa dönem oluşu canım. eylülde 6. yılımıza giricez daha fazla beklemek istemedik o yüzden önce evlilik dedik hayırlısı ne diyelim şimdi de kaldırmıyo yüreğim evlenince kim bilir nasıl hissedicem
oyytt kaçak geç kaldın nerelerdesin
bunu 989799 kere duydum :)))
ewet, ben konuşarak öğretiyorum. Callan Method ile ..
oyyyyyyyyyy geldi işte benim kuzum bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:):):):)))))))))))
bunu 989799 kere duydum :)))
ewet, ben konuşarak öğretiyorum. Callan Method ile ..
Buralardayım hanım hanım :)
Aaa ilk diyen kazanır ilk diyen kazanır :)
Taa uzak yollardan koştum geldim senin kollarına :)
selam tatlımm ne içinnnn
ne demek canımm bende öğrenene kadar çok uğraşmıştım çook seviyorum bu ifadeleri kullanımımdan belli olduğu gibii
uff ben bi yere gidemiyorum iştenn çıkınca da yapacak bişey yokk ayy :81:
selam tatlımm ne içinnnn
ne demek canımm bende öğrenene kadar çok uğraşmıştım çook seviyorum bu ifadeleri kullanımımdan belli olduğu gibii
uff ben bi yere gidemiyorum iştenn çıkınca da yapacak bişey yokk ayy :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?