- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #19.781
Kızım senin yıllık iznin kaç gün
ben yıllık iznimin 5 gününü yidim bile 1 hafta daha kullansam 3 gün sonrası için etti 11. 1 haftada evin eşyalarını seçmeye gittiğimde kullansam eder 17 e zaten ondan sonra işi bırakıyorum der giderim
nazarımmmmm ben yine hesap yaparken buldum kendimi kızzz
bana abla olmazsın kız 2 yaştan abla mı olunurmuş şöyle bi 5 yaş olacak ki anca abla diyebileyimbenim eltiyle 7 yıl var aramızda ama ona bile abla demiyorum ismiyle hitap ediyorum hoş o da öyle istedi daha samimi bence kendi ablama da abla demiyorum sanırım benim abla kültürüm yok
normali 20 gün bebek ama ben geçen sene kaç 20 i yaptım hatırlamıyorum artıkbu sene öyle olmaz sınav bahanesiyle kaçıp gidiyodum sevgilimle buluşmak için şimdi nişanlanınca daha az görüşür olduk neyse şu düğün hayırlısıyla belirlediğimiz vakitte olsun da görüşmeyiz o kadar bi şey olmaz
kız yıldırım aşkına tutul inşallah ne diyim sırılsıklam karşılıklı bi aşka tutul da ahlayıp vahlanma şu çocuğaiyiymişş ben izin alıp ne yapıcam kii tatile gidicek durumumda yokk evde oturmak için de izin almak istemiyorumm :
babam da ramazan da al diyo da ramazan da boşuna izin almış gibi hissederim kendimi daha kötüüsevgilimin yanına olduğu şehre gitmeyi düşünüyodum ( yani ordaki akrabalarıma gidip sevgilimle gündüzleri görüşmek için ) amaa o da yokk ayyy kara bahtımm :92:
hehe:)
zaten bana abla dime böyle iyi
olsun senin ablaların çok mutludur ozaman abla kültürün yoksa:)
tabıkı dıyebılırsın cunku ben 30 yasındayım1 oglum var
aaaa yeter vırvırvırvırrrrPP
Hmm bende sınav için düğün için fln öyle izin alıyorum da saymıyorum onları. Benim yıllık izin 1 hafta
Arzelya maşallah çok tatlı yüzün var nerde müdürsün çok merak ettim
1 hafta çok az değil mi be canımcidden insan tatile gidecek olsa bi hafta için heralde kalkıp bi yerlere gitmezdim ben
iyi bakalım hayırlı olsun ozaman canım daha niceee güzel 6 aylar geçirin ama kavga edip saygıyı sakın kaybetmeyin olur mu
Teşekkür ederim cnmplastik firmasında muhasebe müdürüyüm cnm :92:
cok şükür daha hiç kavga etmedik bakalım :) askere gdecek zaten agustostaa
allah bağışlasın kaç yaşında oğulcuk
sus kız
azcık işe yara ingilizce öğrenmenin pratik yollarını söyle bana
aman iyi ne güzel etmeyinde zaten:)
uzun dönemmi yapacak. allah sabır versin cnm .
Bana derse geleceksin 6 ayda öğreteceğim :)
iyi yapıyosun bebekBende tatil yolda geçmesin diye yakın yerlere gidiyorum cnm az ama ne yapayım buna da şükür.
cok şükür daha hiç kavga etmedik bakalım :) askere gdecek zaten agustostaa
iyi yapıyosun bebek
amannnnallah sabır versin ben de böyle olucam nişanlım evlendikten sonra gidicek askere. böyle daha zor diyolar ama napalım beklicez. sizinki uzunmuş allah sabır versin hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
helloo kızlarrr :82::82:
iyi yapıyosun bebek
amannnnallah sabır versin ben de böyle olucam nişanlım evlendikten sonra gidicek askere. böyle daha zor diyolar ama napalım beklicez. sizinki uzunmuş allah sabır versin hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?