Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Kızım senin yıllık iznin kaç gün

normali 20 gün bebek ama ben geçen sene kaç 20 i yaptım hatırlamıyorum artık bu sene öyle olmaz sınav bahanesiyle kaçıp gidiyodum sevgilimle buluşmak için şimdi nişanlanınca daha az görüşür olduk neyse şu düğün hayırlısıyla belirlediğimiz vakitte olsun da görüşmeyiz o kadar bi şey olmaz

hehe:)
zaten bana abla dime böyle iyi
olsun senin ablaların çok mutludur ozaman abla kültürün yoksa:)

Hmm bende sınav için düğün için fln öyle izin alıyorum da saymıyorum onları. Benim yıllık izin 1 hafta

kız yıldırım aşkına tutul inşallah ne diyim sırılsıklam karşılıklı bi aşka tutul da ahlayıp vahlanma şu çocuğa

hehe:)
zaten bana abla dime böyle iyi
olsun senin ablaların çok mutludur ozaman abla kültürün yoksa:)

dimi yaa 22 yaşındaki stajyer bana ilk gün abla dedi böyle oldum dedim kaç yaşındasın? 22 dedi he iyi o zaman ben de 24 üm abla demene gerek yok piki dedi şimdi sadece tospik diyolar

Son düzenleme:
Bende tatil yolda geçmesin diye yakın yerlere gidiyorum cnm az ama ne yapayım buna da şükür.
iyi yapıyosun bebek

cok şükür daha hiç kavga etmedik bakalım :) askere gdecek zaten agustostaa

amannnn allah sabır versin ben de böyle olucam nişanlım evlendikten sonra gidicek askere. böyle daha zor diyolar ama napalım beklicez. sizinki uzunmuş allah sabır versin hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin

benim teyzemin kızının kocasıda evlendikten sonra gitmişti askere birde 1 yaşında bebeği vardı zor oluyor kuzum yaa umarım kısa dönemdir :S
allah sabır versin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…