• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

siz sizler tanıtın kendinizi birzda ?
bn zele 20 yasındayım on muhasebe ısıylen ugrasıyorum
ısyerımden sıkayetcıyım
sureklı yalanlar uydurup bankaya ısgorusmesıne gdıyorum
aynı zmnda mıgrenım var hastayım
bı sevgılım var ama varlıgıyla yoklugu bır
bankadan dha haber gelmedı
bnden bu kdr
yarısmaya gebzeden katılıorum ayrıca:37:

öyle oluyo tabi canım biz genelde onun gelmesi kolay olduğu için o gelince görüşüyoduk ohh çok şükür kaçak göçek görüşmelerimiz sona erdi nişanı taktık ailelerin rızasını aldık ama nişandan beri görüşemedik gelemedi bi türlü offf:43::43::43: gerçi yine şükürler olsun rabime binlerce kez hala rüya gibi geliyo nişanlanmış olmamız nişan yüzüklerimize bakıp bakıp duruyorum. zordu bizim nişanlanmamız o yüzden rüya gibi geliyo bazen:16::16: dilerim sizde bi an önce kavuşursunuz. ama sevgilin de gelemediğine göre mecbur sen gideceksin yanına allah kazadan beladan korusun sevenleri napalım gönül dinlemiyor uzak mesafe:16:

dinlemiyor valla bizimki annesine soylemis okadar mesafe geldigimi
nasil geldi ki demis bizimkide cok bilmis ask neler yaptirmaz ki demis
anneside yapistirmis ensesine tokatiiii :52::52::52:

bn zele 20 yasındayım on muhasebe ısıylen ugrasıyorum
ısyerımden sıkayetcıyım
sureklı yalanlar uydurup bankaya ısgorusmesıne gdıyorum
aynı zmnda mıgrenım var hastayım
bı sevgılım var ama varlıgıyla yoklugu bır
bankadan dha haber gelmedı
bnden bu kdr
yarısmaya gebzeden katılıorum ayrıca:37:
Hahahahhhh hayatının özetini çıkarmışsın kızım:1::1:
bak bugün senın sesini duyup erken bıraaktılar :27::27::27:

bnde iyiyim canım düğüne safak saymaya devam :16:

Az kaldı tatlım az kaldı 3 ay nedir ki şimdi hazırlıklar artacak anlamayacaksın bile

yavrum bende tek cocugum ya ozeniyorum cok cocuklu ailelere bizimkine diyom en az 3 cocuk yapak :1: yok olmaz bitanecik yeter diyor
kendi 3 kardes ya tabi doymus kardes sevgisine ben hic tatmadim kalabalik sevmem diyor
bende tam aksine sooooyyyylee kocaman kocaman sofralar kurulsun bayramdaa seyrandaa ohh ne guzell tum sulale toplansinn :16:

aynen canım ben de nişanlımda kalabalık ev istiyoruz bol çocuklu inşallah 5 e kadar yolu var:52::52:

ben evlenınce 5 tane cocuk yapcam kalabalık ne guzel olur :D
destekliyorum şekerim benden de 5 tane inşallah:32::32:

bende gençken yapcam 3 tane,hep beraber büyürüz:27:

inşallah kuzu özeniyorum valla şöyle genç annelere ne güzel :16:

sorma cnm ya adam 1 tl nın hesabını yapıyo bn yapmasın demıyorum ama yapınca nolcak yanııııııııııııı :60::60:
bu yemıyo dıger patron suan gezmelerde mesela bu enayı takılıyo m.l ınsan :D

kız bizimki afedersin ama tuvaletini yapmaktan korkuyo acıkırım diye o tarz bi cimrilik bununki :27:

ben geldimm :3::3:
nasılsınız hatunlar :12::12:
hoş geldin gelin hanım :21:

hosgeldın hatun
nassun ıyısın :D

Hahahahhhh hayatının özetini çıkarmışsın kızım:1::1:

Az kaldı tatlım az kaldı 3 ay nedir ki şimdi hazırlıklar artacak anlamayacaksın bile

inşallah ya okulbiteydi hazırlıklara baslayaydım iyiydi de işte bitmedi bi türlü :1::1:

aynen canım ben de nişanlımda kalabalık ev istiyoruz bol çocuklu inşallah 5 e kadar yolu var:52::52:

destekliyorum şekerim benden de 5 tane inşallah:32::32:

inşallah kuzu özeniyorum valla şöyle genç annelere ne güzel :16:

kız bizimki afedersin ama tuvaletini yapmaktan korkuyo acıkırım diye o tarz bi cimrilik bununki :27:

hoş geldin gelin hanım :21:

hoşbuldum canım sende gelin adayısın heralde demi :27:

Back
X