• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Bebeğim sakin ol aksamın stresi ikinizi de sardı ama aksam cok güzel gecicek rahatla biraz
yaramazlık yapmak istesek de yapamayız su anda aramızda bin küsur km var :1::1::1:
yok tatlım daha hazır değil kafamda tasarladım herseyi gidince bir bir tamamlıcam inş eksikleri :31:
memleketten uzağım ya o yüzden tatili bekliyoruz canım gelinlik ve eşyalar için :50:

Evet bir arada olunca o kadaaaar gözümüzde büyüttüğümüz hersey hemen oluyor :)

Evet tatlım ailesi kendi içlerinde çok tutucu ama bana şimdiye kadar en ufak bişeyleri yok. Böyle tepki vermesini hiç beklemiyodum şok oldum:ssz: Öyle çok büyük bi kavga etmedik ama ikimizde trip atıyoruz inada bindirdik. Şimdi saat yaklaştıkça ailesine başka bahane sunupta getirmez diye telaşlandım ya

ee sen de biliyorsun sonuçta onları dikkat ederdin zaten ne diye hemen tepki veriyo ki demi :47:
öyle bişey yapmaz canım olur mu öyle ailesi de kabul etmez zaten gelmeyecek olsalar haber verirlerdi boşa kötü düşünüp stres yapma güzel düşün güzel geçsin hersey :27:

Bebeğim sakin ol aksamın stresi ikinizi de sardı ama aksam cok güzel gecicek rahatla biraz

Evet bir arada olunca o kadaaaar gözümüzde büyüttüğümüz hersey hemen oluyor :)

inşallah canım o yüzden zaten 4 gözle bekliyorum su 1 haftanın bitmesini :10:

ee sen de biliyorsun sonuçta onları dikkat ederdin zaten ne diye hemen tepki veriyo ki demi :47:
öyle bişey yapmaz canım olur mu öyle ailesi de kabul etmez zaten gelmeyecek olsalar haber verirlerdi boşa kötü düşünüp stres yapma güzel düşün güzel geçsin hersey :27:

Çok sağ ol cnm inş dediğin gibi olur güzel geçer

Haklısın ama kendime söz geçiremiyorum içim patlayacak gibi şuan:43:
Kuzumm ya yapma bak bu gün önemli bi gün burnundan gelmesine izin verme lütfen ..

Sadece mantıklı düşünmeye çalış tatlım bunu yapmaz bence işi bu boyuta getirmez enişte

inşallah canım o yüzden zaten 4 gözle bekliyorum su 1 haftanın bitmesini :10:

İnşallah kuzum :)

Kuzumm ya yapma bak bu gün önemli bi gün burnundan gelmesine izin verme lütfen ..

Sadece mantıklı düşünmeye çalış tatlım bunu yapmaz bence işi bu boyuta getirmez enişte

Sağ olsun burnumdan getirdi bile gıcıkkkkkk. Amaaaan düşünmycem artık bişey yaparsa da kendi kaybeder dimi. İyiki varsınız kızlar ya:29:

Sağ olsun burnumdan getirdi bile gıcıkkkkkk. Amaaaan düşünmycem artık bişey yaparsa da kendi kaybeder dimi. İyiki varsınız kızlar ya:29:

Yapsın bakalım peki lunna bunun acısını almaz mı alıııııııır :)
Bence vakit varken yola gelse iyi eder :)

Hadi güzel seylerden konuşalım annen mi hazırlıcak ikramları ?

Sende iyi ki varsın kuzum :)

Yapsın bakalım peki lunna bunun acısını almaz mı alıııııııır :)
Bence vakit varken yola gelse iyi eder :)

Hadi güzel seylerden konuşalım annen mi hazırlıcak ikramları ?

Sende iyi ki varsın kuzum :)

Evet tatlım annem herşeyi hazırladı bile ben eve gidince bi börek yapıcam tamaaaaaam herşey bitmiş olacak.:21: Senin nişanlın buraya gelmemişmiydi? Bugün duvar kağıdıyla ilgili bişeyler yazmışsın ben geldi diye biliyodum:44:

Evet tatlım annem herşeyi hazırladı bile ben eve gidince bi börek yapıcam tamaaaaaam herşey bitmiş olacak.:21: Senin nişanlın buraya gelmemişmiydi? Bugün duvar kağıdıyla ilgili bişeyler yazmışsın ben geldi diye biliyodum:44:

Oh annenin ellerine sağlık kuzum :)

Geldi döndü bebeğim
Evimiz cıktı işte Temmuz bası anahtarımızı teslim alıcaz :)

Duvar kağıdı baktık ama ben karar veremedim be yazık ki :)

bende geldimmmmm
ama siz gitmissinizz :31:
ayy depresyona girdim girecem kizlarr
hic birseyden tat alamaz oldum su son bir kac gunde
benimki zaten isleri yogun onunlada ask yumagi olamadik hic isveli cilveli konusmuyoruz
uyuyup kaliyor aricak simdi birazdan konuscaz istee :16:

guunayyydiiinnnnnn :97:
kizlarrr beraat kandilimiz mubarek olsun Allah dualarimizi kabul etsin insAllah
benide duaniza ekleyin olur mu sinavda sansim olun

Back
X