• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Aman sen ne bakıyosun o akrabana boşver densizlik etmiş fıstık gibisin sen:54: Sen benim dediğim ürünü aldın mı mekik fln nasıl gidiyor

ayy sağoll kuzum senin kadar olmasa da iştee :17::54:
yok daha almadım canım internetten almak istemedim aktardan falan alacağım, mekik ara ara çekiyorum , kemeri takıyorum falan ama aynı gibi bu göbek kalmış bende gitmezz :2::2:

uff kızlarrr dün bir akrabamı gördüm uzun zamandır görmüyordum , çok kilo almışsın dikkat et spora git falan dedi ayy bir moralim bozuldu anlatamam :2::2: kendimi obez gibi hissettim alt tarafı 3 kilo falan almıştım işe başladığımdan berii , üst tarafımından kilo aldığım içinn kilolu gözüküyorumm uff :43:

kız dedim sana o gün başla diye ben valla 1 haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime ve bi hafiflik toparlanma seziyorum kendimde daha tartılmadım yarın sabah tartılıcam bakalım inş 5 leri görücem hissediyorum:1: bi tek dün akşam bi tane çikolata yedim ondanda bi şey olmaz çünkü 1 haftadır yemiyodum zaten. yürüyüşü aksatmıyorum bu arada:34:

kız dedim sana o gün başla diye ben valla 1 haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime ve bi hafiflik toparlanma seziyorum kendimde daha tartılmadım yarın sabah tartılıcam bakalım inş 5 leri görücem hissediyorum:1: bi tek dün akşam bi tane çikolata yedim ondanda bi şey olmaz çünkü 1 haftadır yemiyodum zaten. yürüyüşü aksatmıyorum bu arada:34:

kızz bende yediklerime çok dikkat ediyorum zatenn yürüyüşüm az da olsa biraz var işte , göbeğimin gitmesi için egzersiz şartt ama eve gidince de ya birileri oluyo ya başka bir şey iştee pufff :18::18:

ayy sağoll kuzum senin kadar olmasa da iştee :17::54:
yok daha almadım canım internetten almak istemedim aktardan falan alacağım, mekik ara ara çekiyorum , kemeri takıyorum falan ama aynı gibi bu göbek kalmış bende gitmezz :2::2:
Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyodu:50: Sen faydasını görüyomusun cnm
kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün :1::1:

Tatlım mail attım gördün mü

kızz bende yediklerime çok dikkat ediyorum zatenn yürüyüşüm az da olsa biraz var işte , göbeğimin gitmesi için egzersiz şartt ama eve gidince de ya birileri oluyo ya başka bir şey iştee pufff :18::18:

uyumadan önce odanda biraz yap canım dediğim o makas hareketini yap cidden kaskatı kesiliyo karnım o hareketi yaparken

selamm canımm napıyosunn :3::3:
İyiyim güzelim sen napıyosun :)
Burda güzelim burda bak aşağıda el salla:1:

Sen unutulur musun hiç cnm?

UZAKLARDA ARAMAM ÇÜNKÜ SEN IÇIMDESIN
TAHT KURMUSSUN KALBİME EN GÜZEL YERINDESIN :1::1::1:
Ell salla ell salla kol salla kol salla :)

Suan bana seranat yapılıyor dikkat ediniz:)
kuzummmmmmmmmmmmm ben geldim kiiii bugün :1::1:
Aaa canımın içi gelmiş kiiii :)
Hoşgeldinn huydaşım :)
selam beybilerrr :27::27:

Selam kuzum hoşgeldin :)

Eskiden bi ara bende kemer kullandım ama hiç faydası yokmuş gibi geliyodu:50: Sen faydasını görüyomusun cnm

Tatlım mail attım gördün mü

evet şimdi baktım canım elbiseni çok beğendim istediğin gibi şık sade birşey bulmuşsun kollarıda yaptıktan sonra biraz daha ağır güzel durur . çok güzel ol emi :1::1::1:
birde sen saçınımı boyadın o renk değildi sanki senin saçın daha önce ?

istediğim gelinliği bulamıcam galiba:5::5: biraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba:ssz::ssz:

tamam bebeğim
ama yine ne olduki yaaa dün mutfak dolabı seçiyordunuz ne güzel :)

İşte seçemedik sorun orda :)

yemeğe çıkıyorum ben kızlar müdürüm yok bugün biraccık erken kaçayım kii :1::1::1::1::1::1:
öptümmmm
Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)
istediğim gelinliği bulamıcam galiba:5::5: biraz netten baktım iyi diye bildiğim moda evlerine cık yani bunlardan hiçbiri değil benim gelinliğim elimi çabuk tutup diktirmem gerek galiba:ssz::ssz:

Kuzum asma yüzünü sakın nasıl bişey istiyorsun kafanda ne var tam olarak ?

İşte seçemedik sorun orda :)

Oh rahatsız anneye selam afiyet olsun kuzum :)

Kuzum asma yüzünü sakın nasıl bişey istiyorsun kafanda ne var tam olarak ?

çok kabarık bi şey istemiyorum ya da böyle kat kat fırfırlı gibi bi model hiç istemiyorum. üst kısmı çok açık olmamalı gerdanım sırtım kapanmalı:5::5: zarif şık bi kumaşı olmalı basit görünümlü olamalı:ssz::ssz: duvak uzun olsun mesela(bunu halletmek kolay) diktirmeliyim canım gelinliği, çünkü ya tam tesettür gelinlikleri var ya da tam açık ortasını bulamadım hiç:ssz: ya da bi model beğensem üst kısmında oynama yapabilmeliyim:ssz:

bilmem ki takınca biraz etkisi oluyo sankii :23:

uyumadan önce odanda biraz yap canım dediğim o makas hareketini yap cidden kaskatı kesiliyo karnım o hareketi yaparken
hımmm yapıcam canımm evett zaten biraz gittiğini görsem daha da bir heveslenirimm :24:

canımm fatih te çok güzel gelinlikler var oraya gittin mi hiçç :29:

ben geldiiiiiimmmm :3:
napiyorr kk nin en guzel en ozel gelinleriiiii :21::21::16::16:

bende geldimmmm :3:
iyiyiz canım çalışıyoruz öylee sen napıyosun :21::21:

Back
X