• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de nasip etsin. nişanlıymışsınız siz de, size de kısmet olur inşallah. eylül de doğum var benim de. sizin de düğünleriniz Eylül05 ve mukmuke hayırlı olsun diyorum. meslaktaşmışızda :) ama yaşlar küçükmüş bea :)

aminn inşallah canım , teşekkürlerr :21::21:
sağol canımm biraz küçük tabii ama ne yapalımmm :83::83:

gördüm kuzucum ama nerdeyse kafamı pc ye sokucaktım maşallah çok yakışıyosunuz ikinizde fıstığım allah daim etsin mutluluğunuzu:16:

inşallah canım ya bigün topiğe gelip kızlar hamileyimmmmmmm diye yazmak istiyorum bi an önce dün sevgilimle konuşuyoduk bu konuyu o tabi çok istiyo hatta 5 ten vazgeçti 7 ye kadar çıtayı yükseltti :27::27: kedi zannetti beni heralde:27::27:

:9::9::9: 7 diyince ne aklima geldi benimki ilk bulusmadan sonra mardindeki iste
geri donuyorum artikk ama cani nasil aciyorsa kuzumun kiyamam ben ona
aska geldi adam bitanem sen iste yeterki 3 degil 7 cocuk yapariz demisti :9::9::9:
gecenlerde gosterdim dedim bak delilim var sen yazmissin boyle msj atmissin
simdi 3'e bile burun kiviriyon ben ama o zaman kendimde degildim diyor
diyom bana ne erkek adam sozunu tutar 7 demissin bak :1::1:
hiii olduu diyorr essegim benimm yaaa :16::16:

canim tahmin ettim fazla birsey goremicegini ama elimden bu geldi valla anca
diger sekilde ekleyemiyorum ilk denedigimde sandim ki resim buyuk geliyor
resmi degistirdim yine olmadi surekli bir yazi cikiyor
sanirim forumun ayarlariyla oynamam lazimm :26:

inşallah canım ya bigün topiğe gelip kızlar hamileyimmmmmmm diye yazmak istiyorum bi an önce dün sevgilimle konuşuyoduk bu konuyu o tabi çok istiyo hatta 5 ten vazgeçti 7 ye kadar çıtayı yükseltti :27::27: kedi zannetti beni heralde:27::27:
:1::1: bende çok istiyorumm önce evlendimmm sonra hamileyimmm sonra ikizlerim olucakkkk demeyiii :9:
oo iyimişş:35: benimde çok istiyor da ben 2 tam karar diyorum ama ikiz olursa 3.cüyüde düşünebilirimm :23::23:

aminn canimm insallahh Allah cumlemizin gonlune gore versin tatlimmm o senin guzelligin canimmm :16:
sağol canım amin inşallah :21::21:

hoşgeldinn boncuğumm bizde seni andık az öncee :29:

Mucuklarım seni doktoooooorrrr:12:
:1::1: bende çok istiyorumm önce evlendimmm sonra hamileyimmm sonra ikizlerim olucakkkk demeyiii :9:
oo iyimişş:35: benimde çok istiyor da ben 2 tam karar diyorum ama ikiz olursa 3.cüyüde düşünebilirimm :23::23:

aa okumadım geçmişi yevruuu.
ne dediniz bakıyım. :23:

:9::9::9: 7 diyince ne aklima geldi benimki ilk bulusmadan sonra mardindeki iste
geri donuyorum artikk ama cani nasil aciyorsa kuzumun kiyamam ben ona
aska geldi adam bitanem sen iste yeterki 3 degil 7 cocuk yapariz demisti :9::9::9:
gecenlerde gosterdim dedim bak delilim var sen yazmissin boyle msj atmissin
simdi 3'e bile burun kiviriyon ben ama o zaman kendimde degildim diyor
diyom bana ne erkek adam sozunu tutar 7 demissin bak :1::1:
hiii olduu diyorr essegim benimm yaaa :16::16:

canim tahmin ettim fazla birsey goremicegini ama elimden bu geldi valla anca
diger sekilde ekleyemiyorum ilk denedigimde sandim ki resim buyuk geliyor
resmi degistirdim yine olmadi surekli bir yazi cikiyor
sanirim forumun ayarlariyla oynamam lazimm :26:
olsun gördüm yine de canım :31: boşver şimdi öyle az istiyo falan ama hele bi görsün çocukların tatlılığını bi de kendi kanından canından bi parça olunca aşkım bi tane daha yapalım bi tane daha yapalım der:27::27:

kokusunu aldın dimi boncuğum tam bebiş muhabbeti geldi seni andım:27:

Teşekkür ederim arkadaşlar. Allah size de nasip etsin. nişanlıymışsınız siz de, size de kısmet olur inşallah. eylül de doğum var benim de. sizin de düğünleriniz Eylül05 ve mukmuke hayırlı olsun diyorum. meslaktaşmışızda :) ama yaşlar küçükmüş bea :)
doğum eylülse cinsiyeti belli demektir kız annesi mi erkek annesi mi olcaksın bakalım:49: 15 eylül benim düğünüm ama sen bizi beğenmiyo musun 24 üm kız ben 3 yaşın lafını etme anlaşırık :27::27:

piskko resim küçüktü ama gördüm yine de maşallah sana güzellikk allah mutluluğunuzu daim etsinnn :16::16:

kız ben biraz da sinir olduğum için üstüne düşüyomuş gibi oluyo sinir olup üstelediğim içinn ayyy :25::9:
öyle valla canımm ben süründürcem onu biraz da bakalım akşama açıklaması ne olacakk yaktımm :89::23:

hımm hepimizin öyle tabii ama en yakın olanlardan biri de sensin daha çok ilgilenicen tabi :49::21:
dimi ya hemen adapte oldum annelik duygularım kabardı bi duriyim önce düğünü atlatıyım sonra çocuk düşünürüm ama olmuyo işte napım :)

soğuk savaş yapıcaksın şekerim ben öyle yapıyorum sesimden anlıyo bi şeylere bozuk attığımı ondan sonra noldu aşkım balım ccicim yok bi şey diyorum ama bi şey var seziyo gönlümü alıcak şeyler yapmaya başlıyo bu sefer :1::1:

Son düzenleme:
[

aa okumadım geçmişi yevruuu.
ne dediniz bakıyım. :23:

amanın bi muhasebeci daha geldi:1::1: ben de muhasebeciyim çalışıyorum 24 yaşındayım nişanlıyım eylülde düğünüm var kısmetse hazırlıktı falan uğraşıyorum işte:16: kaç aylık hamilesin cinsiyeti belli mi bebişin?

kızlar nazar olsa bu sefer beni topa tutar yine bebiş mevzusu açtım diye:52::52:
bak bunu demişti tatlımm :21:

olsun gördüm yine de canım :31: boşver şimdi öyle az istiyo falan ama hele bi görsün çocukların tatlılığını bi de kendi kanından canından bi parça olunca aşkım bi tane daha yapalım bi tane daha yapalım der:27::27:

ya yine mi bebek mevzusuuuuu :52:
hani pembiş gelin de buralarda mı, kesin vardır o da konu bebekse :52:

tatlimmm hele gir profilime profil resmi yaptim benle sevdicegimi
sende gor de kaldirayim
bisecik anlamican ama simdiden soyliyim kucuk resim cunku :27::27:

Allah cızırtını versin :27: pc ye gömüldüm görebilmek için. :27:
Pek bişi anlamasam da Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep yüzünüz gülsün tatlım :16:

doğum eylülse cinsiyeti belli demektir kız annesi mi erkek annesi mi olcaksın bakalım:49: 15 eylül benim düğünüm ama sen bizi beğenmiyo musun 24 üm kız ben 3 yaşın lafını etme anlaşırık :27::27:

soğuk savaş yapıcaksın şekerim ben öyle yapıyorum sesimden anlıyo bi şeylere bozuk attığımı ondan sonra noldu aşkım balım ccicim yok bi şey diyorum ama bi şey var seziyo gönlümü alıcak şeyler yapmaya başlıyo bu sefer :1::1:

ayyyy agzindan bal damliyo canimm :1:
mantikli dusunuyor aslinda diyor cok cocugumuz olacagina 2 tane olsun ama yetebilelim guzel bakabilelim onlara diyor
cok olunca belki yetemicez iyi bakamicaz diyor maddi acidan yani cok olunca birseylerini eksik tutariz diye
ama ne yapimm yaaa 3 tanecik olsun 3 tanede cok degil kiii :21:

küçüğüz diye kaçtı arkadaşş :27:

hımm bilmem canımm aradığı zamanlarda bende öyle yapıyorum zaten ama araması problem olduğu için ne zaman arıycakta benim üzgün olduğumu anlayacakkk :25::51:

Pek bişi anlamasam da Allah mutluluğunuzu daim etsin, hep yüzünüz gülsün tatlım :16:

ayoll ne yapayim ama elimden bukadar geliiiiii :1:
diger sekilde eklemek istedim canim yine olmadi forum hata veriyo yapamadim bende
bari boyle oluversin dedim :31:

:1::1: pembe yok bu kez ama haberi olsa gelirdi o da hemen:9::9:

ayyyy agzindan bal damliyo canimm :1:
mantikli dusunuyor aslinda diyor cok cocugumuz olacagina 2 tane olsun ama yetebilelim guzel bakabilelim onlara diyor
cok olunca belki yetemicez iyi bakamicaz diyor maddi acidan yani cok olunca birseylerini eksik tutariz diye
ama ne yapimm yaaa 3 tanecik olsun 3 tanede cok degil kiii :21:
öyle tabi canım bir sürü çocuk yapıp onlara bakamıcaksak yapmayalım daha iyi onların bi günahı yok sonuçta bu hayata gelmeyi onlar seçmiyo. tabiki maddi açıdan da düşünmek gerekiyo haklı sevgilin:31:
küçüğüz diye kaçtı arkadaşş :27:

hımm bilmem canımm aradığı zamanlarda bende öyle yapıyorum zaten ama araması problem olduğu için ne zaman arıycakta benim üzgün olduğumu anlayacakkk :25::51:
ben diyorum bu çocuğun komple ayarlarıyla oynaman lazım şekerim istediğin kıvama gelmesi için baya bi emek etmelisin tatlım e seviyosun sonuçta pes etmek yok:34:

hergün bi gün daha atıyor şafağımız askerim..
bugün 148 :72: :98:

gün gelecek şafak doğan güneş diyeceğim :119::119::119::119:

Seni çooookkk özlediiim bee :ssz:

Son düzenleme:
le tabi canım bir sürü çocuk yapıp onlara bakamıcaksak yapmayalım daha iyi onların bi günahı yok sonuçta bu hayata gelmeyi onlar seçmiyo. tabiki maddi açıdan da düşünmek gerekiyo haklı sevgilin:31:

ben diyorum bu çocuğun komple ayarlarıyla oynaman lazım şekerim istediğin kıvama gelmesi için baya bi emek etmelisin tatlım e seviyosun sonuçta pes etmek yok:34:

öyle tabi kızlar önemli olan onlara güzelll bir gelecek sunmakk :21:

kızzz 2 yılda baya ilerlettim daha ne yapacam enee bittim ben o zamnn :114:
ben emek veriyorum hemde çokk ama biraz olgunlaşması lazım diye düşünüyorum malum erkekler geç olgunlaşır yaa :45:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X