- 30 Kasım 2019
- 12.399
- 39.801
- 598
Hem karşı tarafı hayvan yerine koyup laf sokmaya çalışıp hem de hayvansever görünmekte zeka ortalamanızın özeti olmuş.Hadi şimdi başka kapıya lütfen elimdeki son mamaları akşam beslemesinde dağıttım
Her yazilana salça olmasaydin da sana verilecek cevabım bu olamasaydi herneyse başka zamana sözüm olsunHem karşı tarafı hayvan yerine koyup laf sokmaya çalışıp hem de hayvansever görünmekte zeka ortalamanızın özeti olmuş.Sizde onlarla dertleşin artik insanların iletişim kuracağı kalitede değilsiniz nasıl olsa sizi de anlıyorum.
Tamam Facebook sözleri yıl 2010.Her yazilana salça olmasaydin da sana verilecek cevabım bu olamasaydi herneyse başka zamana sözüm olsundostluğum kadar dusmanligimda kuvvetidir benim
Hadi isinladim seni yıl 2024Tamam Facebook sözleri yıl 2010.
Kıraathanelerde dayılar kesin oynuyor da gençlerin oynadığı oyun cafelerinde bence yoktur okey. Ben 20 sene önce üniversitedeyken bile okey değil tabu batak falan oynardık.Ya orda olay muhabbet, okeyde de piknikte de. Ahbaplarla her yer eğlenceli, sohbet olmayınca her yer boş.Yıllar olmuştur okey oynamayalı özledim valla var mı hala oyun oynanan kafeler??
Konu sahibinin sevgili dedikleri de flört zaten. Flört demek zaten tanışırsın birkaç hafta flört edersin olursa olur, olmazsa sıradaki dersin. Olayın amacı bu zaten. Konu sahibi bulduğu ilk erkekle hemen evlendiği için diğer genç kadınların erkek tanımasını bile garipsiyorSık sevgili değiştiren bir arkadaşım var. Kardeşim de öyledir. Aşırı eğlenceli insanlar. Enerji saçıyorlar. Tavsiye ederim
Üniversite öğrencileri genelde 101 ve batak oynuyor bana öğretmeye çalıştı arkadaşlar da ben pek anlamadım.Kıraathanelerde dayılar kesin oynuyor da gençlerin oynadığı oyun cafelerinde bence yoktur okey. Ben 20 sene önce üniversitedeyken bile okey değil tabu batak falan oynardık.
Okey tahtasıyla oynayacaksak da illa ramikap oynuyorduk. Cidden okey aşırı sıkıcı saçma bir oyun
Bende Ankarada yaşıyorum yeni evliyim aynı dertten muzdaribiz eşimin bekarliginda edindiği arkadaşlıkları devam ederken benimki garip bir şekilde evlenince çok sürmedi.. Siz ankaranin neresindensiniz ?22 yaşında evlendim ardından atandım ve Ankara’ya yerleştim. Aslında erken yaşta hayata başladım diyebilirim. Aile evinde yaşadığım şehirde de doğru düzgün arkadaşım yoktu ama yine de bi çevrem vardı daha doğrusu etkinliklere vs. katılmak için bütçe yoktu ya da baskıcı ailem yüzünden dışarı çıkmama falan fırsat verilmiyordu o yüzden yine arkadaşsız hissediyordum. Şimdi her şey değişti bambaşka bir şehirde bambaşka bir hayatım var ekonomik özgürlüğüm ve baskıcı olmayan bir eşim var ama kimse yok… İş yerinde yok mu diyebilirsiniz ama iş yerindeki herkes benden ortalama en az 20-25 yaş büyük insanlar gelipte benle takılacak kimse yok yani. Eşimin iş yerindekiler de hep bekar maalesef ya da aklı başında olmayan tipler beraber pikniğe gitmek, ne bileyim bi yemeğe gitmek, kız kıza bi avm yapmak istiyorum ama kimse yok…Kendi jenerasyonum hala üniversite okuyor ya da aklı beş karış havada bi kahvaltıya gidebileceğim bi dertleşebileceğim bi dostum yok maalesef… Bu konuda ne yapabilirim?
Teşekkürler
Benimde yok22 yaşında evlendim ardından atandım ve Ankara’ya yerleştim. Aslında erken yaşta hayata başladım diyebilirim. Aile evinde yaşadığım şehirde de doğru düzgün arkadaşım yoktu ama yine de bi çevrem vardı daha doğrusu etkinliklere vs. katılmak için bütçe yoktu ya da baskıcı ailem yüzünden dışarı çıkmama falan fırsat verilmiyordu o yüzden yine arkadaşsız hissediyordum. Şimdi her şey değişti bambaşka bir şehirde bambaşka bir hayatım var ekonomik özgürlüğüm ve baskıcı olmayan bir eşim var ama kimse yok… İş yerinde yok mu diyebilirsiniz ama iş yerindeki herkes benden ortalama en az 20-25 yaş büyük insanlar gelipte benle takılacak kimse yok yani. Eşimin iş yerindekiler de hep bekar maalesef ya da aklı başında olmayan tipler beraber pikniğe gitmek, ne bileyim bi yemeğe gitmek, kız kıza bi avm yapmak istiyorum ama kimse yok…Kendi jenerasyonum hala üniversite okuyor ya da aklı beş karış havada bi kahvaltıya gidebileceğim bi dertleşebileceğim bi dostum yok maalesef… Bu konuda ne yapabilirim?
Teşekkürler
keçiören siz?Bende Ankarada yaşıyorum yeni evliyim aynı dertten muzdaribiz eşimin bekarliginda edindiği arkadaşlıkları devam ederken benimki garip bir şekilde evlenince çok sürmedi.. Siz ankaranin neresindensiniz ?
Hala var daha gelişmiş versiyonları tabi.Kıraathanelerde dayılar kesin oynuyor da gençlerin oynadığı oyun cafelerinde bence yoktur okey. Ben 20 sene önce üniversitedeyken bile okey değil tabu batak falan oynardık.
Okey tahtasıyla oynayacaksak da illa ramikap oynuyorduk. Cidden okey aşırı sıkıcı saçma bir oyun
sizin geleceğe dair hedefiniz evlenmek miydi?sürekli başka ilişkiler peşindeler, genel olarak kötü alışkanlıklar, geleceğe dair bir hedef yok, verimli şeyler yok
Namutenahii hasta mısın arkadaşım? Bir konudaki fikrini beğenmedim diye 5 konudaki fikrime beğenmedim atacak kadar hasta mısın?
Of aynen salak var karşında ya. 4 konuya da girip okuyup beğenmedim atmışsın ama 1 DAKİKADA yapmışsın bunları. Hastalıklı gibi davranışlar sergiliyorsun.Pardon da ne alakası var? Konudaki üslubunu beğenmedim beğenmek zorunda mıyım? Hakaret edemezsin kimseye.
Of aynen salak var karşında ya. 4 konuya da girip okuyup beğenmedim atmışsın ama 1 DAKİKADA yapmışsın bunları. Hastalıklı gibi davranışlar sergiliyorsun.
Hak ettin seni bunu ban umrumda değil git tedavini ol bu ne kin hiç tanımadığın sitedeki insana karşı.
Yahu arkadaşım bilerek mi bu rolu yapıyorsun?Bu gerçekten nasıl bir üslup ya? Arka arkaya beğenmediysem gerçekten beğenmemişimdir bu ne saygısızlık çok enteresan bişeyle karşılaşıyorum şu anda
Ayrıca bunun neyini beğenmedin? Uslupmuş ya sorun. Şuna bile beğenmedim atmışsın yani.Merhaba. Randevusuna gitmediğim iptal ettiğim bir durumum vardı. Fakat e nabızda tanı girilmişti, muayene olmuşum gibi tanısı da vardı yani.
Hastaneye gittim durumu anlattım düzelttiler. Tanıyı falan sildiler hep.
Gitmiş olsaydım tanı yanlış girilmiş olsaydı mecbur onu da düzelteceklerdi.
Yani geçmişe oynama yapılabiliyor demek oluyor bu.
Çok geçmiş olsun, peşini bırakmayın asla.
Of aynen salak var karşında ya. 4 konuya da girip okuyup beğenmedim atmışsın ama 1 DAKİKADA yapmışsın bunları. Hastalıklı gibi davranışlar sergiliyorsun.
Hak ettin seni bunu ban umrumda değil git tedavini ol bu ne kin hiç tanımadığın sitedeki insana karşı.
Bu gerçekten nasıl bir üslup ya? Arka arkaya beğenmediysem gerçekten beğenmemişimdir bu ne saygısızlık çok enteresan bişeyle karşılaşıyorum şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?