Hiç Arkadaşım Yok

selinasya333

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
14
-1
16
Merhaba,benim aslında arkadaşım hatta dostum dediğim 7 8 yıllık bir yakın arkadaşı vardı. Hatta yani paramız yokken bile çekirdek kola parkta otururduk engel değildi hiç bir şey dostluğumuzu. Sonra üniversiteye gittik farklı şehirlerde. Herşey böyle başladı zaten. 4 yıllık ikimizde kazandık ama o 1 sene mezuna kalıp sonra başladı. Neyse işte ilk zamanlar onun otobüs güzergahı benim üniversitemin olduğu şehirden geçiyordu. 5 dk bile mola verir diye gidiyordum görüşelim diye tesise. Sonra kendini hem dış görünüş olarak hemde davranış olarak değiştirmeye başladı. Bana soğuk yapmaya işte eve gidiyorsa geçmesine rağmen üniversite şehrimden söylememeye başladı. Üniversiteye gitmeden önce olan ve sonrasında bir süre daha samimiyete devam ettiğimiz bir 4 kişilik yine kız grubumuz vardı. Onlarla buluşup, gezip , yeni kafeler vs keşfedip eğleniyorduk. Sonra asıl olaya gelelim ben bir buluşmaya gidemedim yatak döşek yatıyorum evde . Bunlar buluştu etti . Şimdilerde de defalarca üçü buluşup gezmeler, kafeler, denize gitmeler,tatile gitmeler vs yapıyorlar. Story attıkları için görüyorum. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Şimdi mezun da oldum artık memleketteyim onlarda biliyor baya belli beyan bile isteye beni dışlıyorlar. Benimde hiç arkadaşım yok dışarı çıkayım hava alayım falan. Bu durum aşırı derecede moralimi bozuyor.

Bu kişilere muhtaç değilsiniz, bir sürü arkadaşlık yapacak insan var dünyada. Yaş ilerledikçe herkes aynı şeyleri yaşıyor, moraliniz bozulmasın. Yeni aktivitelere katılın, şehirde bir yerlere gidin, kurslara vs. gidin.

"Sıfır beklenti sonsuz mutluluk " cümlesine o kadar katılıyorum ki ama bunu her zaman yapmak zor olabilir. İstenmediğiniz yerde durmayın, yeni arkadaşlıklar kurabilmek için farklı ortamlara girin. Çoğu arkadaşlık ilişkisi üniversiteye gidince bozulabiliyor ne yazıkki. Ama yapacak bir şey yok. Kabullenmek lazım.

Merhaba,benim aslında arkadaşım hatta dostum dediğim 7 8 yıllık bir yakın arkadaşı vardı. Hatta yani paramız yokken bile çekirdek kola parkta otururduk engel değildi hiç bir şey dostluğumuzu. Sonra üniversiteye gittik farklı şehirlerde. Herşey böyle başladı zaten. 4 yıllık ikimizde kazandık ama o 1 sene mezuna kalıp sonra başladı. Neyse işte ilk zamanlar onun otobüs güzergahı benim üniversitemin olduğu şehirden geçiyordu. 5 dk bile mola verir diye gidiyordum görüşelim diye tesise. Sonra kendini hem dış görünüş olarak hemde davranış olarak değiştirmeye başladı. Bana soğuk yapmaya işte eve gidiyorsa geçmesine rağmen üniversite şehrimden söylememeye başladı. Üniversiteye gitmeden önce olan ve sonrasında bir süre daha samimiyete devam ettiğimiz bir 4 kişilik yine kız grubumuz vardı. Onlarla buluşup, gezip , yeni kafeler vs keşfedip eğleniyorduk. Sonra asıl olaya gelelim ben bir buluşmaya gidemedim yatak döşek yatıyorum evde . Bunlar buluştu etti . Şimdilerde de defalarca üçü buluşup gezmeler, kafeler, denize gitmeler,tatile gitmeler vs yapıyorlar. Story attıkları için görüyorum. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Şimdi mezun da oldum artık memleketteyim onlarda biliyor baya belli beyan bile isteye beni dışlıyorlar. Benimde hiç arkadaşım yok dışarı çıkayım hava alayım falan. Bu durum aşırı derecede moralimi bozuyor.
Boş gereksiz arkadaşların olacağına hiç olmasın daha iyi. Seni dışlamışlar işte akıllı ol görüşme konuşma hiç biriyle. Çok mu gerekli böyle insanlar sana

Arkadaşım yok diyen insanların çevresindekilere değil de kendine bi bakmak lazım aslında. Hadi ikisi üçü kötü vefasız olsun herkes mi öyle? Bence sen birazda kendini sorgulamalısın

Dışlanmışlık kötü bir his.
Ve genellikle diğerlerini fazla önemseyenlerin başına daha çok geliyor.
Neyse ki hayatın başındasınız ve yeni güzel dostluklar kurabilirsiniz.
Bırakın onları, bu vakitten sonra hayır gelmez.
Ve ilk amacınız insan tavlamak olmasın hiçbir zaman, kendinizi parlatın ilk iş.
Canlı olan, hayatta var olduğu her şeyiyle belli olan insan yalnız kalmaz.
Yaşam dolu şeyler insanların ilgisini hep çeker.
Yaşam dolun, yalnız kalsanız da yalnız hissetmeyeceksiniz

Back
X