Nüfus cüzdanını itina ile gizlemesi evli olabileceğine de işaret. Aramanda kontrol ettin mi? Ayrıca kendi yaş grubuna uygun insanlarla tanışmak varken neden gençlere ilgi duyuyor? Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.
Bu durumda siz 20 yaşında oluyorsunuz,internette ki bilgiler ise görüştüğünüz kişinin 41 yaşında olduğunu gösteriyor.Bence yanlıslık yoktur çünkü siz 30 sanarken de yaşı 35 miş sizi kaybetmemek amaçlı saklamış olabilir sonucta.Önünüze sevebileceğniz yaşınıza ve gönlünüze uygun nice insan çıkabılır.Daha çok gençsiniz elınıze belge bile sunsa bu sahte olabilir güvenmeyin derim..
Bunu da düşündüm. Sahte cüzdanla gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz? Eskiyse zaten şüphelenmem ama yeniyse inanmam zor. Belki paranoyak diyeceksiniz ama belki de yeni cüzdan yaptırmak için bu kadar bekledi diye düşündüm. Of Allahım neyle sınıyorsun beni
Ben de neden gizliyorsun dedim Gizlemiyorum yanımda yoktu yarın göstereyim tamam dedi sen yok musun dercesine bir tonla. Aramada o gözükmüyordu canım, detaylı bilgi için aile sıra no vs. bilgiler gerekiyor. Şeytan dürttü işte kontrol edeyim dedim. Ya da Allah mı korudu diyeyim. Ona da bakacağım bekar mı değil mi diye. Bu da aklıma geldi dünden beriAma hep bana zaman ayırıyordu, başka bir kadına ayırması mümkün mü bu süre zarfında?
Ülkemizde öyle sahte para yapılıyor,nüfüs cüzdanlar,pasaportlar vs ..ayırt bıle edilmesi güçken herşey beklenir.Anlattıklarınıza göre şahsi fikrim güvenilebilir bir insan değil ve ben olsam uzak dururdum.Paranoyaklık değil bende öyle düşünürdüm çünkü gizli saklı bir işler çevirdiği belli.
Kimlik bilgilerinde yanlışlık olması mümkün değil. Seni kaybetmemek için yalan söylemiş olabilir. Ama hiç mi anlamadın tipinden filan yaşının büyük olduğunu ?
erkeklerin içinde olsun 10 kadını da idare eder
okuyunca benim de direkt aklıma o geldi
hem yalancı birde üste çıkmaya çalışmış
bekar bile olsa aranızda ki yaş farklı çok ilersini düşün sen 40 o 61 olacak :26:
41 yaşındaki birinin 20 yaşındaki birine bir de yalan söyleyerek yaklaşmasını hiç doğru bulmuyorum. bence mantıklı bir açıklaması olsa bile bu ilişki olmamalı, adam 60 olduğunda sen 39 olacaksın.
Benim eşim de beni kandırmıştı 1 yaş küçük olduğuna, nüfus cüzdanına 1 yaş küçük yazmışlar, doğrusu bu diye kandırdı, çünkü zaten 7 yaş büyüktü sorun ediyordum. evlendikten 1 yıl sonra kardeşi laf arasında söylemişti abim bilmem ne doğumlu diye, bir de salak durumuna düştüm iddia edip yok değil dedim, büyük olay çıkartmıştım eşimle. şimdi çok takmıyorum ama hala ayda 4-5 kere yaşlısın şakaları yapıyorum.haketti, yalan söylemeyecekti.
canım çok üzüldüm okurken.ama benim fikrimde sahte bir kimlik göstereceği yönünde.bence sıkı takip et evli olup olmadığını öğrenmek için.sanırım yaşınıda göstermiyorsen daha 20 sin düşün ki onun 20 yaşında sen daha dünyada yoktun..bu kadar yaş farkı fazla.
Önce 30 demiş 35 çıkmış. şimdi bir de 41 çıkıyor. Canım bence yaşı büyük olduğu için değil, sana 2 defa yalan söylediği için uzak durmanı öneririm. Evli bile çıkabilir, belki de evlenip ayrılmış vs. durumlar olabilir. ne kadar zamandır tanıyorsun erkek arkadaşını?
Bu adam ya evli ya da bosanmis veya cocugu var
yoksa bir insan niye saklasin bu durumu
zaten actigin konulardan hic tekin olmadigi belliydi
Yalan söylüyor.
Gerçekleri ortaya çıkarınca özür dilemek yerine seni suçluyor.
Ayrıl.
Hem de hemen!!!
Çok tehlikeli biri bence!
Lyudka çok şaşırdım..yaş farkı önemsiz diyemeyeceğim maalesef çünkü gerçekten 21 yaş çok fazla..hadi gençken belki çok fark edilmeyebilir ama yaşlandıkça bunu çok daha fazla hissedeceksin..
yaşı da bırak adam yalan söylemiş sana! belki de evli,çocukları var..bu bile geldi aklıma.yoksa bir insan yaşını,kimliğini neden saklasın?
bence bu ilişkiden de o insandan da uzak durmalısın.belki söylemesi kolay,sizin başınıza mı geldi diye düşünebilirsin ancak bu adamdan hayır yok sana..
acaba yaşını ne zaman söyleyecekti,evlenince mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?